Валерій Опубліковано: 12 березня Поділитись Опубліковано: 12 березня (змінено) Скважина 20м, Львівська обл., свій будиночок. Чи вартує заморочуватись з пом'якшенням? Якщо так то які варіанти? Маю на вході в хату дві колби 20 дюймів (BB) для мех очистки. Може туди один картридж на пом'якшення? Або ще одну колбу впаяти суто на вхід бойлера, а з нього у мене і пралка і посудомийка заживлена (схитрив я так по прикладу з-за кордону..., не знаю чи є толк з такого але...). На колону на разі не готовий тратити гроші... Думаю заміна тенів раз на рік дешевше вийде ніж сіль на той же період... Для питної води і приготування їжі є осмос, а от вигляд посуду після посудомийки не хороший... В пралці тен уже вмирав. Накипу було в кілька мм. Та й за бойлер переживати почав... Змінено 12 березня користувачем Валерій Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 12 березня Поділитись Опубліковано: 12 березня (змінено) 4 години тому, Валерій сказав: Скважина 20м, Львівська обл. Чи вартує заморочуватись з помякшенням? Для питної води є осмос, а от вигляд посуду після посудомийки не хороший... В пралці тен уже вмирав. Накипу було в кілька мм. Та й за бойлер переживати почав... З цьої норми для приватного сектору завжди вивертався мозок))типа там не такі прибори служать,як в квартирах. Я вже мовчу про европейську норму. звісно ставте. Окупиться на сантехнікі . Ще одна стражилка: колись розрізами мп трубу, а там 1 мм зостався. Остальне,як печері) Змінено 12 березня користувачем МаТраС 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Michael_A Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня Краще поставити колону, в сумі з часом вона окупиться, не кажучи вже про вплив жорсткої води на шкіру Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 16 березня Поділитись Опубліковано: 16 березня В 12.03.2025 в 12:08, Валерій сказал: Та й за бойлер переживати почав... Не робіть температуру ГВ більше 55-60, і дуже продовжите йому життя. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 16 березня Поділитись Опубліковано: 16 березня 20м це верховодка, практично колодязь. Там склад та аналіз буде після кожного дощу різний. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерій Опубліковано: 17 березня Автор Поділитись Опубліковано: 17 березня (змінено) В 16.03.2025 в 10:11, murava сказал: 20м це верховодка, практично колодязь. Там склад та аналіз буде після кожного дощу різний. У мене скважина ''на пісок''. Це район Стрия. Тут своя геодезія, старі русла і т.п. Верховодка тут вище набагато. Так мені пояснили. Та й аналізи нашої місцевої верховодки бачив. Там .опа повна майже по всім параметрам. Змінено 17 березня користувачем Валерій Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 17 березня Поділитись Опубліковано: 17 березня 7 годин тому, Валерій сказав: У мене скважина ''на пісок''. Це район Стрия. Тут своя геодезія, старі русла і т.п. Верховодка тут вище набагато. Так мені пояснили. Та й аналізи нашої місцевої верховодки бачив. Там .опа повна майже по всім параметрам. Я за 15 років ні разу не бачив і не чув,що хтось копав криницю) їх реально хтось копає в наші часи? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз