Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Твердість. Порадьте...

Валерій

Рекомендовані повідомлення

Скважина 20м, Львівська обл., свій будиночок.

Чи вартує заморочуватись з пом'якшенням? Якщо так то які варіанти? Маю на вході в хату дві колби 20 дюймів (BB) для мех очистки. Може туди один картридж на пом'якшення? Або ще одну колбу впаяти суто на вхід бойлера, а з нього у мене і пралка і посудомийка заживлена (схитрив я так по прикладу з-за кордону..., не знаю чи є толк з такого але...).

На колону на разі не готовий тратити гроші... Думаю заміна тенів раз на рік дешевше вийде ніж сіль на той же період...

Для питної води і приготування їжі є осмос, а от вигляд посуду після посудомийки не хороший... В пралці тен уже вмирав. Накипу було в кілька мм. Та й за бойлер переживати почав...

зображення_viber_2025-03-07_11-20-51-020.jpg

Змінено користувачем Валерій
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 години тому, Валерій сказав:

Скважина 20м, Львівська обл.

Чи вартує заморочуватись з помякшенням?

Для питної води є осмос, а от вигляд посуду після посудомийки не хороший... В пралці тен уже вмирав. Накипу було в кілька мм. Та й за бойлер переживати почав...

зображення_viber_2025-03-07_11-20-51-020.jpg

З цьої норми для приватного сектору завжди вивертався мозок))типа там не такі прибори служать,як в квартирах. Я вже мовчу про европейську норму. звісно ставте. Окупиться на сантехнікі .

Ще одна стражилка: колись розрізами мп трубу, а там 1 мм зостався. Остальне,як печері)

Змінено користувачем МаТраС
  • Лайк 1
Посилання на коментар

Краще поставити колону, в сумі з часом вона окупиться, не кажучи вже про вплив жорсткої води на шкіру

Посилання на коментар

В 12.03.2025 в 12:08, Валерій сказал:

Та й за бойлер переживати почав...

Не робіть температуру ГВ більше 55-60, і дуже продовжите йому життя.

Посилання на коментар

20м це верховодка, практично колодязь.

Там склад та аналіз буде після кожного дощу різний.

Посилання на коментар

В 16.03.2025 в 10:11, murava сказал:

20м це верховодка, практично колодязь.

Там склад та аналіз буде після кожного дощу різний.

У мене скважина ''на пісок''. Це район Стрия. Тут своя геодезія, старі русла і т.п.

Верховодка тут вище набагато. Так мені пояснили. Та й аналізи нашої місцевої верховодки бачив. Там .опа повна майже по всім параметрам. 

Змінено користувачем Валерій
Посилання на коментар

7 годин тому, Валерій сказав:

У мене скважина ''на пісок''. Це район Стрия. Тут своя геодезія, старі русла і т.п.

Верховодка тут вище набагато. Так мені пояснили. Та й аналізи нашої місцевої верховодки бачив. Там .опа повна майже по всім параметрам. 

Я за 15 років ні разу не бачив і не чув,що хтось копав криницю) їх реально хтось копає в наші часи?

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...