standov Опубліковано: В суботу в 18:56 Поділитись Опубліковано: В суботу в 18:56 Стало питання організації маленької площі крапельного на квітники (ще буду дораховувати але поки так на око виходить до 100м стрічки). Думаю спробувати використати емність для дощової, яку за потреби можна буде набрати зі шланга. Відповідно питання 2 1. Як прикинути доцільний об'єм резервуара (так щоб 3 30 квадратів скату збирати). Тобто яка кількість води *на практиці* збирається з одиниці площі 2. На яку мінімальну висоту таку бочку треба підіймати що працювало 100м стрічки, і чи можна цю висоту зменьшити наприклад паралельним приєднанням гілок стрічки до "колектора". Пс. Вибачайте за термінологію, я поки на початковому етапі втикання в тему. Збирання води, в даному варіанті не економічна історія а суто практична - мінімізувати заповнення бочки руками та утилізація зайвої дощової води, бо з цим в мене є проблеми. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: В неділю в 06:17 Поділитись Опубліковано: В неділю в 06:17 Є кубова бочка на висоті 2 м (рівень дна), але це не дощова, а нагрівання води з глибинної свердловини для поливу. Тиску майже не дає, поливати зі шлангу незручно. Крапельний полив може б і продавила... 10 м стовпа - 1 атм, читайте на стрічці, який тиск їй треба і ра***те, на скільки її треба буде підняти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: В неділю в 17:05 Автор Поділитись Опубліковано: В неділю в 17:05 10 часов назад, Offroad сказал: Є кубова бочка на висоті 2 м (рівень дна), але це не дощова, а нагрівання води з глибинної свердловини для поливу. Тиску майже не дає, поливати зі шлангу незручно. Крапельний полив може б і продавила... 10 м стовпа - 1 атм, читайте на стрічці, який тиск їй треба і ра***те, на скільки її треба буде підняти Ну це трошки не про те, зі шлангу бочка точно не варіант, цікавить саме практика крапельного, бо то що написано то таке Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз