belosnezka Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому Вітаю. Уже взяла. Bosch. Чи повернути краще? Доки 14 днів не вийшло. На авто не ставила. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) 11 минут назад, belosnezka сказал: Вітаю. Уже взяла. Bosch. Чи повернути краще? Доки 14 днів не вийшло. На авто не ставила. Краще повернути, і Бошик вже не "торт", часто помирають протягом року Змінено 17 годин тому користувачем hause 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому Я б теж повернув, якщо є можливість. Зараз ніхто не "торт", акум - розхідник, вже 15 років керуюсь принципом ціна/бренд. Раніше воно було ціна/якість, але вже давно якість і бренд не тотожні поняття. Тобто якщо щось умовно безіменне і брендове не сильно відрізняється по ціні - беру бренд, якщо різниця в третину - беру дешевше. І так, Бош/Варта (клони-близнюки) вже давно не еталон якості, умовні Іскри/Мега/Рокети/Форти/Топли нічим не гірші 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 1 година тому, belosnezka сказав: Вітаю. Уже взяла. Bosch. А саме явто як називається? Jeep, Juke чи ще шось? ) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 15 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 50 минут назад, vadimv сказал: А саме явто як називається? Jeep, Juke чи ще шось? ) Nissan Qashkai. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 15 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 51 минуту назад, vadimv сказал: А саме явто як називається? Jeep, Juke чи ще шось? ) Пам.ятаєте мої муки вибору?) Вже і з авто, і з правами. Вітайте! 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 12 хвилин тому, belosnezka сказав: Пам.ятаєте мої муки вибору?) Вже і з авто, і з правами. Вітайте! Вітаємо! Змінено 15 годин тому користувачем porterlv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 16 хвилин тому, belosnezka сказав: Пам.ятаєте мої муки вибору?) Вже і з авто, і з правами. Вітайте! Вітаю! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз