AnMig Опубліковано: У вівторок в 08:44 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 08:44 (змінено) Хочу зварити гойдалку приблизно такого типу як на фото. Праву гойдалку думаю підвісити на рим болт типу такого. Там не буде інтенсивних навантажень - для "посидіти". Питання: якщо використовувати рим болти, чим кріпити шнурок до них? Ліва гойдалка буде не на шнурку, а з жорсткими металевими стержнями/трубами для великого розгойдування. Повинна витримувати великі навантаження (до 100кг при інтенсивному розгойдуванні). Тому для неї хотів використати підшипники типу таких і в них труба 24мм. Але ChatGPT каже що чавун - крихкий метал. Враховуючи ціну 200-300грн якось воно не дуже внушає довіри. І приварювати його рутиловими електродами не рекомендується, прийдеться свердлити і на болти кріпити. Також не знаю чи він працює добре на відрив. Що би ви порадили? Або з власного досвіду, що працює у вас? При яких навантаженнях? Змінено У вівторок в 20:29 користувачем AnMig Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: У вівторок в 19:56 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 19:56 zpiveco.com.ua/ua/p505103896-podvesnoj-podshipnik-iveco.html Что то типа такого?) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: У вівторок в 20:02 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 20:02 Посмотрите в поиске "подвес для качелей", может есть что стоящее 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз