DimaF Опубліковано: учора в 05:39 Поділитись Опубліковано: учора в 05:39 17 минут назад, XL.pro сказал: Вініл погано пропускає повітря Откуда?)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: учора в 05:53 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 05:53 12 хвилин тому, DimaF сказав: Откуда?)) Дихається в кімнаті важче в порівнянні із паперовими шпалерами. Ну, я це відчуваю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: учора в 05:57 Поділитись Опубліковано: учора в 05:57 2 минуты назад, XL.pro сказал: Дихається в кімнаті важче в порівнянні із паперовими шпалерами. Ну, я це відчуваю. То скорее всего либо технология ремонта нарушена, или обои китайские с формальдегидом и фенолом. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: учора в 06:38 Поділитись Опубліковано: учора в 06:38 Напишу свой опыт про декоративную штукатурку. Делал 2 раза, в доме и квартире новостройке. В доме отлично, очень крепкая, пару раз мебелью прикладывались, нет сколов, легко моется, FEIDAL. В квартире через пару лет все равно пошли трещины, несмотря на стеклохолст и прочие свистоперделки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: учора в 07:06 Поділитись Опубліковано: учора в 07:06 1 час назад, XL.pro сказал: Не знайшов флізелінових шпалер під фарбування. Тільки вініл на флізеліновій основі. Вініл погано пропускає повітря, важче дихається (колись жив з такими шпалерами). Знову заморочуюсь? Так это оно и есть. На основу, флизелин, наносится винил. Винил создаёт фактуру. Вы ее и видите. Насколько я знаю, существует два способа нанесения винила. Горячий и холодный. Горячий более износостойкий. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миколайчик Опубліковано: учора в 09:00 Поділитись Опубліковано: учора в 09:00 21 час назад, XL.pro сказал: Так, хочу мінімізувати витрати в межах розумного. 1. Із всієї декоративної штукатурки мені сподобалась саме "срали мазали", не через ціну, а тому що малюнок і колір нейтральні. 2. Подобаються стіни під фарбування, але їх виготовлення дороге. Квартира в новобудові, найближчі роки буде усадка. Декоративна штукатурка більш ремонтно придатна. 3. Розглядав ще варіант шпалер під фарбування. 4. У сусіда зробили декоративну штукатурку, на мій смак - в рази гірше за "срали мазали". Колись стояло таке питання, обирав шпалери, дивився на декоративну штукатурку ... Прийшли майстри, запитали яку фактуру я хочу. За день чи два (не поспішаючи) заляпали і затерли усі стіни квартири простою якоюсь недорогою шпаклівкою як треба. Потім де треба пофарбував, де не треба просто покрив лаком. Так що моя порада - шукайте виконавців, а не матеріал. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миколайчик Опубліковано: учора в 09:06 Поділитись Опубліковано: учора в 09:06 (змінено) 3 часа назад, Falwar сказал: Звісно. Потрібна нормальна ветиляція, а не "дихаючі стіни". "Дихаючі стіни" - це маркетинговий міф від розробників старих будматеріалів. Чому ж, вони справді "дихають" - гарно пропускають повітря і вологу всередину стіни. Інша справа, що ця волога у стінах і залишиться швидше за все, бо наступні шари фасаду пропускають цей пар набагато гірше. Це якщо взагалі пропускають (ППС, наприклад, мало що пропустить). При цьому ще і самі виділяють вологу у процесі твердіння (хто ж ту хімію вчив у школі) Змінено учора в 09:07 користувачем Миколайчик Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миколайчик Опубліковано: учора в 09:14 Поділитись Опубліковано: учора в 09:14 (змінено) 2 часа назад, DimaF сказал: Напишу свой опыт про декоративную штукатурку. Делал 2 раза, в доме и квартире новостройке. В доме отлично, очень крепкая, пару раз мебелью прикладывались, нет сколов, легко моется, FEIDAL. В квартире через пару лет все равно пошли трещины, несмотря на стеклохолст и прочие свистоперделки. У новій квартирі капітальні стіни дають усадку. Змінено учора в 09:25 користувачем Миколайчик Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миколайчик Опубліковано: учора в 09:16 Поділитись Опубліковано: учора в 09:16 3 часа назад, XL.pro сказал: Не знайшов флізелінових шпалер під фарбування. Тільки вініл на флізеліновій основі. Вініл погано пропускає повітря, важче дихається (колись жив з такими шпалерами). Знову заморочуюсь? Частіше провітрюйте приміщення, а не "дихайте" через стіни. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому Ceresit CT 16 з кварцовим піском. вдома так в кімнаті зробив стіну в 2008 році і частину стелі, потім фарба яксь дюфа чи щось подібне вже не памятаю, поітм ще 2 шари грунту глибокого проникнення, діти коли росли то до стін і маркери і олівці, можна було все відчистити, зносостійківсть хороша. Діти вже не малюють п остінах то дружина на стіні намалювала малюнок. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз