Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Помошь по регулеровкие двери.

psy

Рекомендовані повідомлення

16 годин тому, andrey_ka сказав:

І полотно , і рама по рівню ?

Закрийте двері і поміряйте розмір , від краю дверного полотна до краю рами , зверху , посередині і внизу. Сині розміри мають бути між собою однакові. Червоні розміри мають бути між собою однакові.

13.png.5dee06b18ea0800d1464e5d6389dec59.png

Перевірте діагоналі полотна.

Перевірте діагоналі коробки.

Візьміть правило 2м та поприкладайте до рами та полотна в усіх можливих площинах . Ніякої дуги , пропеллера , і.т.п... не повинно бути.

ПС.. Щоб підняти полотно вверх/вниз знизу петлі має бути шестигранник.

Підскажіть ще шановний добродію по висоті на петлях знизу підкрутити полотно двер вверхі з якої петлі починати і як остальні потім підігнати  вверх, чи крутити їх на певну кількість обертів по черзі, але я не впевнений що вони виставлені по горизонталі з заводу всі однаково, алгоритм дій як ий?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

12 хвилин тому, Pepko сказав:

алгоритм дій як ий?

Підважити полотно на декілька мм.

Покрутити шестигранником всі чотири петлі на однакову кількість обертів.

Зняти підваження , перевірити.

15 хвилин тому, Pepko сказав:

але я не впевнений що вони виставлені по горизонталі з заводу всі однаково,

Зняти дверне полотно.

Штангенциркулем перевірити виліт штифтів в усіх чотирьох петлях. 

Або почергово:

Ставите мітки на петлі та дверному полотні в одному рівні.

Знімаєте захисну кришку петлі.

Відкручуєте саморізи які кріплять петлю до дверного полотна.

Відкриваєте /закриваєте саму петлю (просто похилитайте її туди/сюди)

Приставляєте її на місце та дивитесь на мітки , вони мають збігатись.

Якщо мітки не сходяться (мітка яка на петлі стала нижче) то це означає , що штифт не впирався в петлю. Тоді потрібно гвинт знизу петлі підкрутити , щоб мітки зійшлись.

Почергово повторюєте для кожної петлі.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Поміряв зазори двері штангелем, по вертикалі низ-верх на 2 м.м. внизу більше і по горизонталі зліва на 2 м.и. зазор більше чим справа(зі сторони петель),  та маю запитання звідки починати правити полотно в прийомі,  з нижньої чи верхньої петлі/петель, а також підкручувати висоту полотна з якої петлі починати і як остальні підігнати під першу, аообщем алгоритм дій/послідовательніс ь операцій? 

Змінено користувачем Pepko
Посилання на коментар

1 година тому, andrey_ka сказав:

Зняти дверне полотно.

Або почергово:

Якщо мітки не сходяться (мітка яка на петлі стала нижче) то це означає , що штифт не впирався в петлю. Тоді потрібно гвинт знизу петлі підкрутити , щоб мітки зійшлись.

А щоб в прийомі двері вирівняти там з торця петлі є отвір під шестигранних, звідки починати регулювання по горизонталі?

IMG_20250628_102539.jpg

IMG_20250628_102450.jpg

Посилання на коментар

1 година тому, andrey_ka сказав:

Зняти дверне полотно.

Або почергово:

А таку операція без зняття полотна зробити ніяк не можна? Тобто підняти полотно трохи вище?

Посилання на коментар

21 хвилину тому, Pepko сказав:

А щоб в прийомі двері вирівняти там з торця петлі є отвір під шестигранних, звідки починати регулювання по горизонталі?

Крутити одночасно гвинт верхньої та нижньої петлі , в різні боки.

Середні петлі при цьому рзслабити або зняти.

ПС.. Перед цим переконатись , що петлі не зафіксовані.

Зняти кришку петлі і якщо є відпустити гвинти фіксації петлі (не ті що кріплять петлю до полотна). Після регулювання ці гвинти затягнути .

24 хвилини тому, Pepko сказав:

А таку операція без зняття полотна зробити ніяк не можна? Тобто підняти полотно трохи вище?

Я ж описав. Полотно при цьому знімати не треба.

Цитата

Або почергово:

ПС.. Під час регулювання полотна вверх/вниз його потрібно підважити (підняти на декілька мм)  , це щоб зняти навантаження з гвинтів які будете крутити.

Посилання на коментар

Петлі на заводі виставлені со знанієм дела,  знали що просяде, зазор між полотном  двері  і корпусом петлі (міряв щуром) на двох верхніх 6 мм, на двох нижніх по 7 м.м. позову помагальника та ще мірну діагональ полотна

IMG_20250628_121549.jpg

Посилання на коментар

2 години тому, andrey_ka сказав:

Крутити одночасно гвинт верхньої та нижньої петлі , в різні боки.

Середні петлі при цьому рзслабити або зняти.

ПС.. Перед цим переконатись , що петлі не зафіксовані.

Зняти кришку петлі і якщо є відпустити гвинти фіксації петлі (не ті що кріплять петлю до полотна). Після регулювання ці гвинти затягнути .

Я ж описав. Полотно при цьому знімати не треба.

ПС.. Під час регулювання полотна вверх/вниз його потрібно підважити (підняти на декілька мм)  , це щоб зняти навантаження з гвинтів які будете крутити.

Дякую за інфу.

Посилання на коментар

Православні і не тільки, хто мав діло з саме такими петлями ,901.9016.17,5.A    petli/ Петля 120 кг Jocker E-60/70, RAL9016 що нарив додаю.

IMG-1a5a4307421926766beeb22595bc2b1f-V.jpg

IMG-802a7114a0adcc79820998397648ac67-V.jpg

IMG-07e959db19a4a773ab26bd85846ec4ed-V.jpg

IMG-5b7bec731d6c50594b2c4182411731a2-V.jpg

Посилання на коментар

Ну і вишенька на тортик..

Цифри условні, різниця у сантиметрах в розмірах реальна.

IMG_20250628_173709.jpg

IMG_20250628_173721.jpg

Посилання на коментар

1 годину тому, Pepko сказав:

Ну и про косий винтік, я так і не поняв для чого він потрібний?

Скоріш за все фіксує ту частину петлі яка прикручується до полотна і зовнішню , білу. 

https://www.youtube.com/watch?v=Dupl1Z5IOjE

Посилання на коментар

Цифри условні, різниця у сантиметрах в розмірах реальна.

IMG_20250628_173709.jpg

IMG_20250628_173721.jpg

Треба правити полотно, як я і казав.

Посилання на коментар

Це не брак встановлення. Якщо продавани морозяться  зверніться безпосередньо на завод виробник.

Посилання на коментар

49 хвилин тому, yur43 сказав:

Треба правити полотно, як я і казав.

Согласен, але вони вроді би ще як на гарантії,  і заплатив 20 штук ще й самому правити, як на мене це 😭занадто.

Посилання на коментар

25 хвилин тому, andrey_ka сказав:

Це не брак встановлення. Якщо продавани морозяться  зверніться безпосередньо на завод виробник.

Згоден але виробник і продавець це дарвин-україна..???

Посилання на коментар

2 години тому, Pepko сказав:

Згоден але виробник і продавець це дарвин-україна..???

Без поняття. Я думав що вони продавці , а виробляє якийсь завод від rehau.

Зверніться до них ще раз. Може вони морозились , бо думали що це ваш кривий монтаж.

А криве полотно , це явно їхній косяк.

Посилання на коментар

8 годин тому, andrey_ka сказав:

Без поняття. Я думав що вони продавці , а виробляє якийсь завод від rehau.

Зверніться до них ще раз. Може вони морозились , бо думали що це ваш кривий монтаж.

А криве полотно , це явно їхній косяк.

В понеділок займуть основательно, цим питанням.

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

29.06.2025 в 07:13, Pepko сказав:

В понеділок займуть основательно, цим питанням.

через неділю приїде сервісний мастер,  але якщо майстер такий як менеджер то на Дарвин Україна гарантія закінчується як тільки заплатив гроші в касу.

Буде міряти, я їй предложиа почати з діагоналей полотна відкритої  двері міряти а закінчити вирівнявши діагональ,  але вона мені чеше що він все поміряє, відео зніме і якщо знайде що тіпа коробка в пені збоку десь по весь цей банкет за мої кошти десь 2 шт.грн., я їй говорю аргументіруй аргументом, які критерії оцінки установки двері, коробка в уровні по горизонталі і вертикалі,  діагоналі одинакові, а в дверях діагоналі різняться на 1 см., у відповідь повний  мороз...,  тим паче що двері з заводу вже йшли з петлями накрученими по ''уму,'' тоесть  між торцем дверного  полотна  двома нижнім петлями, зазор більший чим між верхніми двома на заводі про це збірники дверей знали але вирішили що ітак пройдет... 

Посилання на коментар

31 хвилину тому, Pepko сказав:

але вона мені чеше що він все поміряє, відео зніме і якщо знайде що тіпа коробка в пені збоку десь по весь цей банкет за мої кошти десь 2 шт.грн.,

Вони вам аргументують , що типу , якщо ви використали монтажну піну як елемент кріплення коробки в прорізі стіни , то із за цього коробку могло перекосити. Тобто , за правилами коробка в прорізі має фіксуватись виключно механічними кріпленнями (дюбеля , анкера , монтажні пластини) , а піна йде виключно як заповнення щілини між коробкою та прорізом стіни.

Завантажте та вивчіть ось цей документ:

111.png.f1667038cf06c732c7f01dfa319c3e8d.png

Ваша коробка має бути встановленна згідно нього. Якщо буде якась невідповідність , то вони (цілком резонно) можуть вам відмовити в гарантії.

Якщо ваша коробка не відповідає нормам встановлення , то перевстановіть її згідно цього документа.

Звісно це не стосується кривого полотна чи криво прикручених петель , тут це їхній косяк однозначно.

Посилання на коментар

До того ж виміряти діагональ полотна з такою точністю важко, бо кути зазвичай спиляні. 

Посилання на коментар

1 годину тому, andrey_ka сказав:

Вони вам аргументують , що типу , якщо ви використали монтажну піну як елемент кріплення коробки в прорізі стіни , то із за цього коробку могло перекосити. Тобто , за правилами коробка в прорізі має фіксуватись виключно механічними кріпленнями (дюбеля , анкера , монтажні пластини) , а піна йде виключно як заповнення щілини між коробкою та прорізом стіни.

Завантажте та вивчіть ось цей документ:

111.png.f1667038cf06c732c7f01dfa319c3e8d.png

Ваша коробка має бути встановленна згідно нього. Якщо буде якась невідповідність , то вони (цілком резонно) можуть вам відмовити в гарантії.

Якщо ваша коробка не відповідає нормам встановлення , то перевстановіть її згідно цього документа.

Звісно це не стосується кривого полотна чи криво прикручених петель , тут це їхній косяк однозначно.

Коробка кріпиться на шість їхніх  пластинах по дві зліва, справа та зверху. Трогати коробку не буду, стоїть нормально. Легше планку нижче переставити чи язичок підпиляти, або викину стіклопакет зверху і поставлю  зверху, як з знизу сайдінг  і двері будуть легшими з гарантією їхнею і козі понятно, що її немає, платить теж нічого не буду. Знизу стоїть на їх монтажній планці на залитому самовиравнючим розчином порозі.

Посилання на коментар

49 хвилин тому, yur43 сказав:

До того ж виміряти діагональ полотна з такою точністю важко, бо кути зазвичай спиляні. 

Виміряти все можна, від лазерного рівня  все видно да й кути спиляні +/- однаково а розбіжність сантиметр.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...