Фурман Денис Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Привіт усім, зробили ремонт і після 2х місяців з'явилися тріщини примикання вікон та відкосів, розумію що це мій провтик( але що можна на разі зробити щоб це прибрати? розшивати і ставити планку спеціальну, чи знов таки розшивати, заробляти якимось герметиком і красити знов? що порадете, дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Расшить и профиль примыкания Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 4 години тому, Фурман Денис сказав: але що можна на разі зробити щоб це прибрати? Зробити між вікном та відкосом рівномірний зазор і вставити туди резинову заглушку. https://www.stroimdom.com.ua/topic/240943-vidkosi/#comment-5520743 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Для этого давно придумали профиль примыкания. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фурман Денис Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому 35 минут назад, Vitaliy67 сказал: Для этого давно придумали профиль примыкания. але це прийдеться пів откоса розвалити, щоб профіль з сіткою вмонтувати( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому С сеткой, это фасадный. Внутренний без сетки. Я, когда их вставлял срезал буквально пару см у окна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 40 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: С сеткой, это фасадный. Внутренний без сетки. Вчіть матчасть , вони обидва внутрішні. 41 хвилину тому, Vitaliy67 сказав: Я, когда их вставлял срезал буквально пару см у окна. Ну а далі , всеодно шпаклювання/фарбування. І висока ймовірніть , що воно на межі шпакльовок трісне. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 34 минуты назад, andrey_ka сказал: Вчіть матчасть , вони обидва внутрішні. Ну а далі , всеодно шпаклювання/фарбування. І висока ймовірніть , що воно на межі шпакльовок трісне. С вами спорить не буду. Незачем Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз