amg777amg Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Можливо тему зробив не в тому розділі, але є питання. Необхідно зробити огорожу балкону і вхідної групи. Хотів робити з чорного металу, грунтувати, красити. Але мені запропонували зробити огорожу з нержавіючої сталі. З прямокутного профілю, сатинованою. Без окрасу і тому подібного. Фасад будинку біла штукатурка. Як по мені буде виглядати гармонійно. У кого є досвід, можливо щось порадите або навпаки відмовите від нержавійки. Буду вдячний за поради. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Головне аби вам подобалось. Якщо хороша не китайська нержа і чим поменше зварних робіт по місцю. У мене на обʼєктах були проблеми саме з таким, там де є якесь навантаження, спирались люди, щось не проходило по габаритам то само лускалось по звареному. А так симпатично і не потрібно фарбувати. Та коли зробили вивіску, дорого, але підрядник використав хінську нержу то вона вкрилась іржою і кородувала вже на другий рік. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
amg777 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 37 хвилин тому, Фрай сказав: Головне аби вам подобалось. Якщо хороша не китайська нержа і чим поменше зварних робіт по місцю. У мене на обʼєктах були проблеми саме з таким, там де є якесь навантаження, спирались люди, щось не проходило по габаритам то само лускалось по звареному. А так симпатично і не потрібно фарбувати. Та коли зробили вивіску, дорого, але підрядник використав хінську нержу то вона вкрилась іржою і кородувала вже на другий рік. Дякую. Нержавійка наша. Вітчизняна. Проїхав подивився по домівках сучасних мало у кого перила з нержавійки. Як правило у всіх чорний метал пофарбований. От щось сумніви беруть все ж таки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 години тому, amg777 сказав: Проїхав подивився по домівках сучасних мало у кого перила з нержавійки. Як правило у всіх чорний метал пофарбований. А ви хочете як у всіх чи як вам подобається? ) Я вам так скажу, що я ще не бачив ковки яка б з часом не дала іржаві патьоки, навіть коли рекомендуєш цинкувати перед фарбування то все одно щось та не так. Якщо це буде збірна секція яку достатньо буде лише закріпити у ваших балконних отворах то чом би й не зробити як вам хочеться? Не розумію. Тут питання по сатину, бо у нас усі перила були поліровані, так легше в експлуатації, відремонтував і заполірував, сатин так не поправити. ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз