Фрай Опубліковано: 11 листопада Поділитись Опубліковано: 11 листопада (змінено) Колеги, є на форумі той, хто займається перевезенням лежачих хворих по Україні? Потрібно перевезти пораненого племінника з Києва до шпиталю у інше місто. Можливо хтось має друзів знайомих? Дякую Змінено 11 листопада користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 17 листопада Автор Поділитись Опубліковано: 17 листопада (змінено) 11.11.2025 в 17:09, Фрай сказав: Колеги, є на форумі той, хто займається перевезенням лежачих хворих по Україні? …Можливо хтось має друзів знайомих? Дякую На жаль, під дві сотні переглядів і ніхто не відгукнувся, мабуть нема. Та я не дуже й сподівався, знайшов по рекомендаціям, можу поділитись номером, +38 (068) 118 53 20 Юрій, може комусь стане в нагоді. Для військових є знижка!!! (фото не мої) Змінено 17 листопада користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 17 листопада Поділитись Опубліковано: 17 листопада (змінено) 28 хвилин тому, Фрай сказав: На жаль, під дві сотні переглядів і ніхто не відгукнувся, мабуть нема. Була візитка, коли матір везли з реанімації у 2023, але то було в Сумах. Змінено 17 листопада користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 17 листопада Автор Поділитись Опубліковано: 17 листопада (змінено) Мені вже не треба, хлопця повезуть далі за державний рахунок штатним евакуаторм. з таким пораненням пересуватись проблематично ( Змінено 17 листопада користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: учора в 11:03 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 11:03 (змінено) Побачив відео як трапилось, ось скрін запису з реєстратора, видно чим уразили Як побратими шукали і знайшли його FILE 2025-11-29 20:33:46.mp4 Хлопцю виповнилось лише 21, а він на відміну від сцикунів-ухилянтів вже виконав свій обовʼязок перед суспільством і не плаче, що не ховався і не здриснув. До речі, звертаюсь до харківʼян-киян, там разом з ним лежить ще один молодий хлопець з Харкова, той давно воює, поранили ще два місяці тому, вчора вперше помили ноги у воді, бо він хоч і ходить на милицях, але кінцівки не гнуться і сам дотягнутись до стопи не здатний. Вдома у Харкові не був більше року, звичайно, що тут ніхто не провідує. Навіть обіцяна патронатна служба забула. (( Немає у когось бажання заскочити і підтримати хлопця? Бо коли прийдуть земляки то вже не аби-яка моральна підтримка. Змінено учора в 11:04 користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 01.12.2025 в 13:03, Фрай сказав: До речі, звертаюсь до харківʼян-киян, там разом з ним лежить ще один молодий хлопець з Харкова, той давно воює, поранили ще два місяці тому, вчора вперше помили ноги у воді, бо він хоч і ходить на милицях, але кінцівки не гнуться і сам дотягнутись до стопи не здатний. Вдома у Харкові не був більше року, звичайно, що тут ніхто не провідує. Навіть обіцяна патронатна служба забула. (( Немає у когось бажання заскочити і підтримати хлопця? Бо коли прийдуть земляки то вже не аби-яка моральна підтримка. Поспішайте робити добро, ще є можливість встигнути бо обіцяють у пʼятницю відправку далі на ЗУ. До речі, симпатичний нежонатий хлопець! Хоча про що це я? Справжній ЧОЛОВІК! П.С. Вже неактуально, сьогодні повезли далі. Змінено 1 година тому користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз