Фрай Опубліковано: У вівторок в 15:09 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 15:09 (змінено) Колеги, є на форумі той, хто займається перевезенням лежачих хворих по Україні? Потрібно перевезти пораненого племінника з Києва до шпиталю у інше місто. Можливо хтось має друзів знайомих? Дякую Змінено У вівторок в 15:11 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 11.11.2025 в 17:09, Фрай сказав: Колеги, є на форумі той, хто займається перевезенням лежачих хворих по Україні? …Можливо хтось має друзів знайомих? Дякую На жаль, під дві сотні переглядів і ніхто не відгукнувся, мабуть нема. Та я не дуже й сподівався, знайшов по рекомендаціям, можу поділитись номером, +38 (068) 118 53 20 Юрій, може комусь стане в нагоді. Для військових є знижка!!! (фото не мої) Змінено 2 години тому користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 28 хвилин тому, Фрай сказав: На жаль, під дві сотні переглядів і ніхто не відгукнувся, мабуть нема. Була візитка, коли матір везли з реанімації у 2023, але то було в Сумах. Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) Мені вже не треба, хлопця повезуть далі за державний рахунок штатним евакуаторм. з таким пораненням пересуватись проблематично ( Змінено 27 хвилин тому користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз