Фрай Опубліковано: 11 листопада Поділитись Опубліковано: 11 листопада (змінено) Колеги, є на форумі той, хто займається перевезенням лежачих хворих по Україні? Потрібно перевезти пораненого племінника з Києва до шпиталю у інше місто. Можливо хтось має друзів знайомих? Дякую Змінено 11 листопада користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 17 листопада Автор Поділитись Опубліковано: 17 листопада (змінено) 11.11.2025 в 17:09, Фрай сказав: Колеги, є на форумі той, хто займається перевезенням лежачих хворих по Україні? …Можливо хтось має друзів знайомих? Дякую На жаль, під дві сотні переглядів і ніхто не відгукнувся, мабуть нема. Та я не дуже й сподівався, знайшов по рекомендаціям, можу поділитись номером, +38 (068) 118 53 20 Юрій, може комусь стане в нагоді. Для військових є знижка!!! (фото не мої) Змінено 17 листопада користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 17 листопада Поділитись Опубліковано: 17 листопада (змінено) 28 хвилин тому, Фрай сказав: На жаль, під дві сотні переглядів і ніхто не відгукнувся, мабуть нема. Була візитка, коли матір везли з реанімації у 2023, але то було в Сумах. Змінено 17 листопада користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 17 листопада Автор Поділитись Опубліковано: 17 листопада (змінено) Мені вже не треба, хлопця повезуть далі за державний рахунок штатним евакуаторм. з таким пораненням пересуватись проблематично ( Змінено 17 листопада користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: учора в 11:03 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 11:03 (змінено) Побачив відео як трапилось, ось скрін запису з реєстратора, видно чим уразили Як побратими шукали і знайшли його FILE 2025-11-29 20:33:46.mp4 Хлопцю виповнилось лише 21, а він на відміну від сцикунів-ухилянтів вже виконав свій обовʼязок перед суспільством і не плаче, що не ховався і не здриснув. До речі, звертаюсь до харківʼян-киян, там разом з ним лежить ще один молодий хлопець з Харкова, той давно воює, поранили ще два місяці тому, вчора вперше помили ноги у воді, бо він хоч і ходить на милицях, але кінцівки не гнуться і сам дотягнутись до стопи не здатний. Вдома у Харкові не був більше року, звичайно, що тут ніхто не провідує. Навіть обіцяна патронатна служба забула. (( Немає у когось бажання заскочити і підтримати хлопця? Бо коли прийдуть земляки то вже не аби-яка моральна підтримка. Змінено учора в 11:04 користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 01.12.2025 в 13:03, Фрай сказав: До речі, звертаюсь до харківʼян-киян, там разом з ним лежить ще один молодий хлопець з Харкова, той давно воює, поранили ще два місяці тому, вчора вперше помили ноги у воді, бо він хоч і ходить на милицях, але кінцівки не гнуться і сам дотягнутись до стопи не здатний. Вдома у Харкові не був більше року, звичайно, що тут ніхто не провідує. Навіть обіцяна патронатна служба забула. (( Немає у когось бажання заскочити і підтримати хлопця? Бо коли прийдуть земляки то вже не аби-яка моральна підтримка. Поспішайте робити добро, ще є можливість встигнути бо обіцяють у пʼятницю відправку далі на ЗУ. До речі, симпатичний нежонатий хлопець! Хоча про що це я? Справжній ЧОЛОВІК! П.С. Вже неактуально, сьогодні повезли далі. Змінено 45 хвилин тому користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз