Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Підлога в гаражі, кладовці і котельні

Diesel Draft

Рекомендовані повідомлення

Привіт. Завершую ремонт в технічних приміщеннях (гараж, гладка, котельна) і готуюсь до встановлення теплового насосу. Постало питання підлоги. І тут виникло багато питань і я знаходжу суперечливі відповіді. Зараз в будинку є напів суха стяжка поверх тепло підлоги, пофарбовані стіни і 12 градусів Цельсія. В понеділок будуть також гаражні ворота.

В ролі підлоги я обрав полімерну наливну підлогу. Як на мне це самий підходящий варіант. Але поперше я боюсь лити таку площу (65м2) одним підходом, по друге боюсь накосячити, і по третє боюсь за температуру, чи не захолодно.

Поділіться досвідом на наступні питання:
1) Варто брати полімерну наливну підлогу чи буду мати проблеми?

2) Наскільки вона слизька без кварцового піску?

3) Якщо б я хотів розділити заливку на декілька етапів, то як їх стикувати з мінімальм зазором?

4) Які альтернативи розглянути, щоб можна було протягом 2-3 тижнів завершити?

712394441_Screenshot2025-12-05at02_44_06.thumb.png.7ab1ccebcb38c6d0967243ecdf00f428.png

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

В котельной на пол плитка. Некоторое отопительное оборудование бывает довольно тяжелым и имеет при этом 3-4 маленьких по площади ножек. Бывало, что обычную стяжку продавливает.

Посилання на коментар

15 годин тому, Diesel Draft сказав:

Наскільки вона слизька без кварцового піску?

Если есть влага/вода - очень. В гараж только с кварцем.

По полусухой как по мне не очень ее в котельную. Если плитка все таки как то распределяет вес, то наливная - это как краска. Но это имхо, сам не пробовал 

Себе в гараже делал. Но там у меня норм "стяжка". И подножки мотов следов не оставляли и падающие молотки тоже пофигу. В принципе потому и делал наливную а не плитку.

Но я ж надеюсь в гараже у вас не полусухая?

Посилання на коментар

И еще одно. С кварцем очень тяжело подметать (и подметалка быстро заканчивается), а мыть пол разве что из шланга)

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...