Diesel Draft Опубліковано: учора в 00:52 Поділитись Опубліковано: учора в 00:52 Привіт. Завершую ремонт в технічних приміщеннях (гараж, гладка, котельна) і готуюсь до встановлення теплового насосу. Постало питання підлоги. І тут виникло багато питань і я знаходжу суперечливі відповіді. Зараз в будинку є напів суха стяжка поверх тепло підлоги, пофарбовані стіни і 12 градусів Цельсія. В понеділок будуть також гаражні ворота. В ролі підлоги я обрав полімерну наливну підлогу. Як на мне це самий підходящий варіант. Але поперше я боюсь лити таку площу (65м2) одним підходом, по друге боюсь накосячити, і по третє боюсь за температуру, чи не захолодно. Поділіться досвідом на наступні питання: 1) Варто брати полімерну наливну підлогу чи буду мати проблеми? 2) Наскільки вона слизька без кварцового піску? 3) Якщо б я хотів розділити заливку на декілька етапів, то як їх стикувати з мінімальм зазором? 4) Які альтернативи розглянути, щоб можна було протягом 2-3 тижнів завершити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому В котельной на пол плитка. Некоторое отопительное оборудование бывает довольно тяжелым и имеет при этом 3-4 маленьких по площади ножек. Бывало, что обычную стяжку продавливает. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 15 годин тому, Diesel Draft сказав: Наскільки вона слизька без кварцового піску? Если есть влага/вода - очень. В гараж только с кварцем. По полусухой как по мне не очень ее в котельную. Если плитка все таки как то распределяет вес, то наливная - это как краска. Но это имхо, сам не пробовал Себе в гараже делал. Но там у меня норм "стяжка". И подножки мотов следов не оставляли и падающие молотки тоже пофигу. В принципе потому и делал наливную а не плитку. Но я ж надеюсь в гараже у вас не полусухая? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому И еще одно. С кварцем очень тяжело подметать (и подметалка быстро заканчивается), а мыть пол разве что из шланга) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diesel Draft Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 7 часов назад, ЯД сказал: Но я ж надеюсь в гараже у вас не полусухая? дякую за відповідь. напівсухе. Але там дали більше цементу. Товщина 5-7см, так як знизу тепла підлога і екструдер. А в чому проблема? 8 часов назад, Сергей 31 сказал: В котельной на пол плитка. Некоторое отопительное оборудование бывает довольно тяжелым и имеет при этом 3-4 маленьких по площади ножек. Бывало, что обычную стяжку продавливает. Плитку класти дорого. А ще треба знайти людина, а з цим зараз проблеми. Я хочу щось, що я можу сам з прямими руками, але без досвіду зробити. Заливати планував товщиною 2-3мм Змінено 2 години тому користувачем Diesel Draft Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 30 хвилин тому, Diesel Draft сказав: А в чому проблема? Ну то может чисто в моем понимании гаража и полусухой стяжки. Я думаю +- тяжелый мотоцикл подножкой продавит полусухую, не за раз, конечно. Это из опыта) асфальт дырявит, плитка в итоге лопает под подножкой. Ну и кроме мотов есть тяжелые штуки в гаражах) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diesel Draft Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому В мене саме важке в котельні це теплоакумулятор на 200л. Щойно побачив можливість використати лак проти ковзання. Буду зараз досліджувати цю тему Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз