seksinika Опубліковано: 14 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 14 годин тому Пропоную до придбання в дорозі AUDI А5 PREMIUM Quattro 2014/13 WAUGFAFR8EA024750 мінімальні пошкодження, чесний пробіг 154 тисячі миль підтверджений, повний привід, 2 літри TFSI на шестиступінчастій механіці, чиста акуратна і дуже красива машина. Лот мною відіграний і оплачений. Ціна розмитненої машини в Києві 8750$ ! ! ! По оплаті 4700 відразу і 4050 платежі після прибуття в Клайпеду, ціна вказана з умовою придбання лота в дорозі, ціна машини в наявності буде не менше 10500$, також залишаю за собою право на підвищення ціни ближче до дати прибуття (+- 2 місяці), в ціну включені транзитні (червоні) номери і договір купівлі-продажу, додатково сертифікація і постановка на облік в МРЕО. Можливий привіз будь-якого лота під замовлення з США, як зі страхових аукціонів, так і з аукціону цілих автомобілів Манхейм, мій гонорар за подібне дійство (підбір машини, узгодження ціни, всі маніпуляції по США, доставка в порт Клайпеда, доставка в Україну, супровід всіх дій в Україні до постановки на облік) 300$ при ціні автомобіля до 5000$, 400$ при ціні до 10000$, 500$ при більш високій вартості лота, співпрацюю з дилерами, які не мають акредитації та дилерства на Manheim - граю машини з закритих аукціонів!!! Також можливе придбання, привезення і повний супровід на всіх етапах з оформленням під ключ автомобілів з Норвегії. www.finn.no/car/used/search.html?sort=PUBLISHED_DESC Доставка автовозами/евакуаторами з Клайпеди до Львова та Києва ваших машин з послугою брокера та митним оформленням, можлива доставка негабаритних автомобілів. Можливий вивіз вашого автомобіля евакуатором з України до Польщі або Литви. Можливий забір на українських митних терміналах і доставка по Україні. Фото/Відео звіт при завантаженні. Відгуки про мене reibert.info/threads/seksinika.482233/ Мій Tik-Tok nika_23_01_ Трохи мого Ютуба) https://www.youtube.com/@seksinika Швидше і зручніше буде у Вайбері або Телеграмі 0985509255 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз