Юрій Король Опубліковано: учора в 18:38 Поділитись Опубліковано: учора в 18:38 (змінено) Доброго дня, шановні профі, допоможіть, будь ласка, БМС jk bd6a20s12p (фото додаю) хочу приєднати її до плати контролю (така мала платка з RS485 фото додаю). на БМС є роз"єм СAN/RS485 3pin i GPS 4 pin. Плата контролю має два роз"єми і два кабелі по 4 піна, як їх поїднати, щоб можна було "подружити" інвертора з БМjk bd6a20s12p.docxС ??? Підкажіть будь ласка Змінено учора в 18:58 користувачем Юрій Король Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leader9 Опубліковано: учора в 19:10 Поділитись Опубліковано: учора в 19:10 Якщо ви написали повне найменування вашої БМС, то CAN там нема скоріше за все. CAN чіп ставиться тільки на деяких з цих. Ця платка до цієї БМС не підходить. На це вказує навіть нестиковка конекторів. Хоча конектор можна перепакувати і поєднати, скоріш за все щастя не буде. У цих БМС дуже обмежений вибір протоколів. У мене схожа чорна старша модель такої БМС і платка є. Для уточнень підключіться до БМС хоча б смартфоном і подивіться яка версія начинки і заліза і що є в налаштуваннях... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) який інвертор? якщо від підримуе звязок то шукайте ролики в ютюб по підключенню такої бмс до інвертору. наскільки апамятаю напряму не вийде. е проекти по підключенню через HA. при тому під різні інвертори. Змінено 13 годин тому користувачем Александр Аврамчук 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 23 часа назад, Юрій Король сказал: як їх поїднати Із інструкції до плати: Якщо в додатку не бачите протоколи - БМС не сумісна. Якщо бачите - ось зображення підключення: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрій Король Опубліковано: 13 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 13 хвилин тому 2 години тому, InSAn сказав: Із інструкції до плати: Якщо в додатку не бачите протоколи - БМС не сумісна. Якщо бачите - ось зображення підключення: Добрий день, дякую, що відписали і маєте бажання допомогти, зображення підключення ПОРТ 1 на даній бмс (моїй) на 3 піна, а конектор на 4 піна, порадьте, що в такому випадку можна зробити, щоб їх поєднати ? по додатку БМС, ось фото з меню Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрій Король Опубліковано: 8 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 8 хвилин тому 16.12.2025 в 21:10, Leader9 сказав: Якщо ви написали повне найменування вашої БМС, то CAN там нема скоріше за все. CAN чіп ставиться тільки на деяких з цих. Ця платка до цієї БМС не підходить. На це вказує навіть нестиковка конекторів. Хоча конектор можна перепакувати і поєднати, скоріш за все щастя не буде. У цих БМС дуже обмежений вибір протоколів. У мене схожа чорна старша модель такої БМС і платка є. Для уточнень підключіться до БМС хоча б смартфоном і подивіться яка версія начинки і заліза і що є в налаштуваннях... Дякую, що відповіли. Я не все розумію, це ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрій Король Опубліковано: 7 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 7 хвилин тому 13 годин тому, Александр Аврамчук сказав: який інвертор? якщо від підримуе звязок то шукайте ролики в ютюб по підключенню такої бмс до інвертору. наскільки апамятаю напряму не вийде. е проекти по підключенню через HA. при тому під різні інвертори. Я обов"язково передивлюсь ці відео. щиро дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз