mitrae Опубліковано: В п'ятницю в 14:50 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 14:50 Доброго Шукаю насосну станцію для 1) підвещення тиску від мережі 2) всмоктувати резерв з бочки Шлях від бочки до насосу має вертикальну ділянку 2.2м Споживачі звичайні для квартири: пралка, мийка, кухня, ванна, туалет і т.п . Глибина сантех шафи 25см Спожівання е/е краще поменше, бо батарея не резінова. Варіанти яки розглядаю: 1) Grundfos SCALA2 3‑45 - все ок, але дорогий 2) KOER SCA2‑30 - бюджетний варіант скали, але в інструкції вимагають по боках по 20см. а в мене тільки глибина шафи всього 25. тобто сам насос встане, але по боках місця майже нема 3) SHIMGE CA200 - наче ок, але глибина всмоктування всього 4м. що майже впритул(з усіма колінами та втратами). не знаю чи норм Що взяти? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: В п'ятницю в 20:14 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 20:14 5 годин тому, mitrae сказав: Доброго optima prime, в мене з 2022р на будинок працює в криниці 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mitrae Опубліковано: В п'ятницю в 23:04 Автор Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 23:04 2 часа назад, yur43 сказал: optima prime, в мене з 2022р на будинок працює в криниці а який саме? як він по шуму? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: учора в 02:57 Поділитись Опубліковано: учора в 02:57 3 години тому, mitrae сказав: а який саме? як він по шуму? В мене 750, тоді коштував 4 т.грн. По шуму як дитяча машинка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mitrae Опубліковано: учора в 11:05 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 11:05 Optima PRIME OP750 IA - цей? дяка за пораду, цікавий варіант. як тиск тримає? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 10 годин тому, mitrae сказав: Optima PRIME OP750 IA - цей? дяка за пораду, цікавий варіант. як тиск тримає? В мене такий, під ваші задачі вистачить і меншого. В мене бак 24л, ледве помітні зміни тиску. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз