Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Редуктор тиску перед бойлером

Pepko

Рекомендовані повідомлення

Шалом хлопці та дівчата!!! Розтолкуйте нам темним чи потрібно з точки зору практики а не теорії встановлювати редуктор тиску (і який мембранний чи поршневий чи якийсь інший не за всі гроші світу) у багатоквартирному будинку перед бойлером? Я раніше не ставив хватало  запобіжного клапана що йде в комплекті до бойлера,  але щас аварійні відключення та гідроудари наводять на не добрі мислі по цьому поводу?

Потрібна порада практикуючих сантехників- професорів своєї справи.

Зазделегідь вдячний за інфу.

Змінено користувачем Pepko
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Пропоную прочитати мою тему :

https://www.stroimdom.com.ua/topic/241333-pokazaniya-manometra-holodnoy-vody-neponyatnoe-yavlenie/page/2/#comment-5561362

Можливо, буде корисно для розуміння процесів, 

та прийняття правильного рішення.

Посилання на коментар

2 години тому, АлександрБ. сказав:

Пропоную прочитати мою тему :

https://www.stroimdom.com.ua/topic/241333-pokazaniya-manometra-holodnoy-vody-neponyatnoe-yavlenie/page/2/#comment-5561362

Можливо, буде корисно для розуміння процесів, 

та прийняття правильного рішення.

Дякую, для общего так сказать поняття того что дело ясное, что дело темное, ваша тема пройдет, но суть процеса вот в чем- а це вже практика:

У меня 6/9  а , у дітей 10/10 поверх,  у мене третій вже бойлер  у них перший ще з  2000 років стоїть, бойлера Gorenje на 80 л.,  правда в них квадратний/у мене круглі, мій перший відпрацював, 7 чи 5 років вообще те що на наліпці було написано пошти день в день, другий 10 років, третій буде видно,? Але я добре помню, що той квадратний ми єлі почепили він був ну дуже важкий, давеча я з нього витягнув  відра що три накипу і він працює й далі без проблем та ремонтів.

Виводи:

Бойлера як і авто акуми потрібно вибрати по вазі, чим важчий тим ліпше;

Останній комент  на данний момент часу у вашій темі, таки має право претендувати на істину, я так думаю...

Змінено користувачем Pepko
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...