Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Мій розподільний щит 220 В в будинку

taras_vn

Рекомендовані повідомлення

34 минуты назад, porterlv сказал:

Ні, мережа іде байпасом. * За вийнятком окремих моделей з подвійним перетворенням. Серед гібридів це Вольтронік, вроді і 1 чи 2 його клони. Та дорогі потужні промислові компутерні УПСи як то АРС чи Rucelf. 

Тобто щоб працював котел треба ставити стабілізатор на сам котел чи знов ж таки стабілізатор на всі 6кВт на все обладнання

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Все ж таки розділив навантаження що буде іти через інвертор, а що не через нього. А з стабілізатором питання відкрите. 

Щит 220_інвертор_2.jpg

Посилання на коментар

1 хвилину тому, taras_vn сказав:

А з стабілізатором питання відкрите. 

На мою скромну думку - якщо так історично склалося, що у вас слабенька лінія, то стабілізатор матсхев на вході в будинок перед інвертором та окремо підключеними приладами. Якщо напруга погана під час війни, то за вами вибір, або витрачатися на інверторний/семісторний стаб, або перетерпіти, якщо це взагалі можливо.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Лінія нова і підстанція нова, але просідання іноді доволі суттєве до 170-180 В. Я би поставив би стабілізатор на весь будинок, але я так зрозумів що не факт що він буде працювати з інвертором? Може хтось підскаже які моделі стабілізаторів будуть коректно працювати з інвертором.

Посилання на коментар

18 хвилин тому, taras_vn сказав:

але я так зрозумів що не факт що він буде працювати з інвертором? Може хтось підскаже які моделі стабілізаторів будуть коректно працювати з інвертором.

Інверторні стаби працюють чудово. Серед них Quant, Укратехнологія Infinity, якийсь з Volter

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, taras_vn сказал:

Тобто щоб працював котел треба ставити стабілізатор на сам котел

У меня на котел стоит отдельный стаб за 30 баксов.

На дом не стоит.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...