serggo Опубліковано: В понеділок в 17:16 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 17:16 Вітаю. Можливо виготовити у нас скло на топку чи замовляти оригінал. Хто в темі чекаю на поради Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 02.02.2026 в 19:16, serggo сказав: Вітаю. Можливо виготовити у нас скло на топку чи замовляти оригінал. Хто в темі чекаю на поради Що трапилось зі склом? Цікаво, бо таку само віддав тестю. Хочу його полякати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому В 02.02.2026 в 18:16, serggo сказал: Вітаю. Можливо виготовити у нас скло на топку чи замовляти оригінал. Хто в темі чекаю на поради Якщо ручка в склі - раджу купити нові дверцята в зборі. Нові, такі, де ця ручка вже в металевій рамці. Думаю, що тріщина пішла від ручки. Скажіть, якщо в інший спосіб. По суті це конструктивний прорахунок Нордпейса, який вони визнали непрямим шляхом, змінивши конструктив дверцят. Заміна скла, ба більше його виготовлення, вважаю недоцільним. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 12 часов назад, МакДо сказал: Що трапилось зі склом? Цікаво, бо таку само віддав тестю. Хочу його полякати Лякайте грунтовно - назвіть ціну заміни дверцят))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serggo Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому Так ручка в склі, підкажіть як замовити дверцята де ручка в металевій рамці. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 минут назад, serggo сказал: Так ручка в склі, підкажіть як замовити дверцята де ручка в металевій рамці. Скиньте в приватні контакт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз