Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Gonchik

Пользователи
  • Публікації

    2 320
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Gonchik

  1. Мова ж не про новий) А новий що по екстерʼєру, що по інтерʼєру, що по якості матеріалів -супер. Забули хіба що про мотор/коробку)))
  2. Саме стільки мені обійшлись роботи цьогоріч. +/- 5-10 грн по кожному з видів робіт.
  3. А зайти в рестик, на гостину? Оті пару хвилин, щоб всі побачили, що і у неї є?😂
  4. Якщо є адаптивний, то можна пробувати. Інакше догратись можна. Плюс постійна напруга. Піскоструй капота і лобового.
  5. Задекларована виробником витрата ще менша. Знову ж таки - мкпп. Зрозуміло, що на трасових швидкостях (120+) пʼятиступка дасть високі оберти і високу витрату, але якщо тощнити 90-110, то цілком можна вкластись в заявлені компом літри.
  6. … а Томас Крукс - Гаврило Принцип😂
  7. У мене стійке враження, що цим збором ціни в Україні просто хочуть прирівняти до європейських. Плюс профіт. По жуку - там питання не лише в витраті, а в якому стані варіатор. Хоча перше може бути наслідком другого.
  8. Ще раз - для всього свої умови. Великі пробіги влітку на великих дистанціях - літня гума. Взимку зимова. От, припустимо, я не жлоб (є звісно люди, що думають інакше). І маю на одне авто два комплекти дисків і пʼять комплектів гуми. Але проїхавши за рік на цьому авто якісь 4 ткм по місту в спокійній манері, і заплативши за шиномонтаж 2*50€, плюс зберігання, думаю, що краще був би комплект всесезонки. Про що я? Відійдіть вже нарешті від штампів.
  9. Ну то візьме у когось зі знайомих двз-шне авто, або навіть купить, як Ніка. Не всі ж останній х.й без солі доїдають))) Чомусь Ви всіх міряєте по собі.
  10. На зекономлені на пальному гроші пані зможе їздити на таксі пару років. Ложка дьогтю - на суму манілоса на теслі, купленій пару років тому, на таксі можна їздити до скону віку)))
  11. При тій круговерті подій, яка вирує в нашій країні, обставини сьогодні одні, завтра (а може ще й сьогодні) інші. І авто має бути універсальним (мати достатній пробіг на баку, багажник, бути комфортним як в місті, так і в далеких поїздках, мати недорогий км пробігу). Як не дивно, під ці критерії більше підходить саме авто Вадима, ніж Тесла. А ці приколи, типу «я мала сім авто», шестилітрові пікапи, тощо, вже не сильно когось вражають - часи не ті. Це як Імельда Маркос. Мала пару тисяч пар взуття. Сильно вони її врятували?) Та що я Вам тут розповідаю, Ви ж і самі це зрозуміли ( тесла під Уманню). Але хто ж визнає?)
  12. Та все нормально понял. Електричка не для зими. І вже точно не для подорожей зимою. Хоча Ніка зараз розповість про Норвегію, скільки там електоавто. Для мене це був певний досвід. Чи купив би я знову електричку? Залежить від умов. В Україні купив би, та й то за умови денного пробігу 50+. В Європі - ні. Абсолютно без сенсу. Хоча, якщо це південь, своя хата, сес, то чому би й ні?)
  13. Забороняє жаба, ну і плюс думаю, що колись таки буду заряджати в Україні. Гбо рулить в Європі. В Польщі наразі літр пропанбутану коштує в 2.5-2.7 разів дешевше, ніж літр дт/бензу.
  14. Люди пишуть, що з поточними графіками відключень ледве за ніч заряджають на сотню пробігу. У мене електричка і дизельні 3 літри. Залюбки продав би обидві і купив би одне авто з можливістю встановлення гбо.
  15. Він не долбо.об, а робить такими всіх, хто вірить в цей чьос. Воно не на 3-4 км мінусує 50 км рейнджа, а на весь передбачуваний пробіг. Тобто у нього зараз показує залишок 252, а до того, як включив клімат, було 300+. Їжджу зараз на такому авто, щоправда тримаю на підземному паркінгу, то мінусує 20 км від залишку. А що ви хотіли? Якщо машина стоїть під сонцем, і температура на дворі 37, то в салоні +10-20 до цих 37. Це все треба ж якось охолодити. Типу в двз при включенні клімату пальне в баку додається)
  16. Після закінчення каденції хтось згадав про децентралізацію))) … правда в дуже дивному ключі😂 t.me/znua_live/157670
  17. Зараз прийде Ніка і зачмирить за колеса))) А Вадим вчергове порадіє за правильність свого вибору)
  18. Прийшли на пам’ять рядки одного запоребриківського гумориста: Убит при всем чесном народе Он из бандитского ружья На землю кровь течет из уха Застыла мука на лице…
  19. Ну так, піднятись на верхівку гори тепер можна лише з правильного боку Карпат. …або посадовцям (цікаво, на дітей посадовців розповсюджується заборона?)
  20. Заберу хліб у 7351) Бельгія передасть Україні 30 шт ф16 …до кінця 2028.
  21. І яке практичне значення цього кАзання особисто для Вас? Він бере на себе відповідальність за те, що Ви не отримаєте штраф за неоновлення? Надасть безкоштовну юр. підтримку в разі чого?)
  22. Кравець і морський взагалі радять закордонним ухилянтам оновлювати дані листом на електронку тцк. Довго її шукав, підписав ел.підписом, відправив. А нач. по веденню мобілізаційного обліку нашого тцк сказав, що клав він на ті прикінцеві 3633-го закону. А обидва юристи, послугами яких я користуюсь, сказали, що це варіант виключно на мою відповідальність і гарантії, що успішно оскаржать не дають.
  23. Не треба викручуватись. Людина спитала «після стояння на морозах». До чого тут збільшене споживання. Типу воно на двз взимку не збільшене. І знову ж таки - ВДВІЧІ воно на електричці не збільшується. Але, як кажуть « П….ти - не мішки носити»)))
×
×
  • Створити...