kukish Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому Вітаю. Маю намір придбати піч буржуйку, вихід диму перекрутити на задню частину, коліном повернути вгору та сховати трубу в стовб з цегли. Питання труба в цьому цегляному стовбі має бути сендвіч або можна звичайну одношарову нерж.? Починаючи зі стелі, далі на холодному горіщі та крізь дах буде сендвіч. Не буде текти конденсат у пічку, як вважаєте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 13 часов назад, kukish сказал: Питання труба в цьому цегляному стовбі має бути сендвіч або можна звичайну одношарову нерж.? В кирпиче сендвич не обязательно совсем. Просто есть ли смысл делать переход!? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kukish Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 часа назад, DimaF сказал: Просто есть ли смысл делать переход!? Переход с простой трубы на сендвич? Смысл в том чтобы столб из кирпича был меньше в сечении. Да и греться тогда весь столбик будет, как я полагаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 17 годин тому, kukish сказав: вихід диму перекрутити на задню частину, коліном повернути вгору та сховати трубу в стовб з цегли краще вгору і щоб коліно було відкрите, тоді менше будете топити вулицю 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 час назад, kukish сказал: Смысл в том чтобы столб из кирпича был меньше в сечении. Да и греться тогда весь столбик будет, как я полагаю. В целом верно, но я не знаю ваш конструктив, всегда есть какие то ньюансы. Цитата краще вгору і щоб коліно було відкрите, тоді менше будете топити вулицю +1 Змінено 54 хвилини тому користувачем DimaF Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз