Фурман Денис Опубліковано: учора в 10:33 Поділитись Опубліковано: учора в 10:33 Доброго дня, маю шкаф у прихожій, з фасадами у всю висоту, фурнітура gtv, один з фасадів почав не дотягувати до кінця, думаю що треба замінити одну з завіс, але із там 4, може я варіант якось визначити яку саме, щоб усі 4 не міняти, дяк Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому Мо для початку, вивчити питання регулювання тої фурнітури? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фурман Денис Опубліковано: 7 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Та як регулюється я в курсі, але суть в тому, що фасади всі в рівень, і регулювання тут не допомогло, всеодно не дотягує до кінця на 3мм, і рукою приходиться кожний раз доштовхувати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 23 часа назад, Фурман Денис сказал: але із там 4, може я варіант якось визначити яку саме, щоб усі 4 Как оно выглядит хоть!? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andy 76 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому В 21.02.2026 в 12:33, Фурман Денис сказал: може я варіант якось визначити яку саме, щоб усі 4 не міняти Можна зняти по одній і перевірити яка в руках не дотягується. А взагалі gtv це таке собі, краще поміняти на нормальні завіси. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фурман Денис Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 часа назад, DimaF сказал: Как оно выглядит хоть!? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз