BAV_Lug Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому В 13.03.2026 в 12:40, porterlv сказал: Я, он, теж відмовився від виїздної роботи і мені пі***, що про то думають інші. Такі часи настали. Не розумію, нащо ви ту тему пєдаліруєте далі. Якщо відмовились на етапі переговорів, це норм. Але якщо домовились і потім відмовились, ви нічім не краще винуватця цієї теми. Штукатури це взагалі боль. Я рік назад шукав, ті ще "кадри". Саме цікаве що приїджали, рахували, казали що вийдуть на роботу, і просто пропадали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 хвилин тому, BAV_Lug сказав: Якщо відмовились на етапі переговорів, це норм. Я то відмовився для себе і просто перестав братися за нові роботи. Але люди просять, наполягають. До них не доходить "ні", вони хочуть бути кинутими... У мене даховики були кінчені. Три рази пропадали, раз на місяць майже. На об'єкт не виходять, трубку не беруть, частина роботи уже зроблена і оплачена. Шукаю інших, майже домовився, а перші 3,14дари появились і працюють. Пару днів і знову пропали... Зробили хреново, накосячили і в прямому і в переносному сенсі. На фінал приїхали з "братом з СБУ" (боялися, що не доплачу). По факту, новий дах три рази!! тік, довго їх чекав, щоб виправили, виправили теж через сраку. За рік чи два стала зрозумілою причина - ті довбойо, ой єбобаби лежені поклали з одного боку не на закладні а поряд, різниця не паралельності в дальніх точках 60! см. Як результат різниця висоти конька 15 см і вся геометрія даху/металу по 3,14зді, дах кривий, тому і текло коло комина... А пропадали - бо паралельно пару об'єктів робили і там теж накосячили, тільки там господарі не прості - переробляли і брат не допоміг. Я би багато віддав, щоб вони пропали до того як взяли завдаток і почали роботу у мене... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому читаю і не можу зрозуміти, таке враження, що ніколи ніхто не будувався раніше і це форум шляхетних панянок....так було завжди і у ТС ще самий лайтовий варіант зі всіх негараздів, які можуть бути....так, це неприємно, але це не смертельно і тут кожен може накидати 150 історій, що траплялись коли будувались...хай це буде останне горе🙃 29 хвилин тому, porterlv сказав: Я би багато віддав, щоб вони пропали до того як взяли завдаток і почали роботу у мене... 100% у мене таких цілий список і половина " спеціалісти" форума 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 23 минуты назад, irina1969 сказал: читаю і не можу зрозуміти, таке враження, що ніколи ніхто не будувався раніше і це форум шляхетних панянок....так було завжди і у ТС ще самий лайтовий варіант зі всіх негараздів, які можуть бути....так, це неприємно, але це не смертельно і тут кожен може накидати 150 історій, що траплялись коли будувались...хай це буде останне горе🙃 100% у мене таких цілий список і половина " спеціалісти" форума Специалист форума, это скорее всего, человек, который впарил Вам свои услуги. В смысле услуги от своего имени. А дальше он нашел где либо, кого либо, кто согласился поработать руками. Не за все деньги мира. Не претендую на истину, так, мысли в слух. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 10 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Специалист форума, это скорее всего, человек, который впарил Вам свои услуги. В смысле услуги от своего имени. А дальше он нашел где либо, кого либо, кто согласился поработать руками. Не за все деньги мира. Не претендую на истину, так, мысли в слух. ні, саме з форума без всяких " впарил", особисто працювали руцями і як виявилось сильно кривими (( і за всі гроші світу, якщо вже брати Ваш вислів, бо я ніколи не торгуюсь, є ціна яку я можу потягнути, а є таку яку я не тягну, але це мої проблеми це я до того, поки людина не зайшла на об"єкт і не почала працювати все ці балачки до одного місця....тому я і сказала про лайтовий варіант у ТС 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Как вариант. Господь компенсировал: хорошо подвешенный язык и плохо прицепленые руки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 52 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому 12 часов назад, Perforator21 сказал: З одного боку наче як кидка і не було, а з іншого боку рішення підрядника забити на домовленості з остраху мобілізації характерізує його як людину не варту поваги. Я б такому руки не подав. Было бы наверное лучше если бы приступил к работе, взял предоплату и тут его мобилизовали. Тут может быть масса факторов , например засветился в Резерве як ухылянт, а в районе возможного объекта усилились рейды. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 8 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 8 хвилин тому 13 годин тому, Perforator21 сказав: З одного боку наче як кидка і не було, а з іншого боку рішення підрядника забити на домовленості з остраху мобілізації характерізує його як людину не варту поваги. Я б такому руки не подав. Чому ви вважаєте, що острах вашої мобілізації менш важливий, ніж чиясь штукатурка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз