Esaul777 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Доброго дня пані та панове, підкажіть будь ласка чи можна топити вугіллям топку йотул 570і а то у моїх батьків залишки лежать ще з радянських часів і не знаю що з ними робити, чи може пошкодити димохід чи внутрянку топки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 14 минут назад, Esaul777 сказал: топити вугіллям Уголь разный бывает, это раз. Думаю в чистом виде - нельзя. Можно попробовать немного добавлять к дровам. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Esaul777 Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому вугілля дрібна фракція Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, Esaul777 сказал: вугілля дрібна фракція Моя бабушка называла это семачка) Она низкокалорийная как правило. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Esaul777 Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 минут назад, DimaF сказал: Моя бабушка называла это семачка) Она низкокалорийная как правило. то краще не ризикувати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, Esaul777 сказал: то краще не ризикувати? Ну тут вам решать) Разница по температурам горения почти в 2 раза. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз