Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

питання ШІ - напис на моїй могилі (нічого не пояснюй)

US7IGN

Рекомендовані повідомлення

7 хвилин тому, US7IGN сказав:

розібратися як працює автопілот і вивчити всю супутню інформацію, а також навчитися правильно ним користуватися може вимагати більше розумових зусиль

Але основна маса буде використовувати його "для того щоб звільнитись від рутини щоб ніфіга не робити корисного і валяти дурня" )

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 хвилини тому, vadimv сказав:

Але основна маса буде використовувати його "для того щоб звільнитись від рутини щоб ніфіга не робити корисного і валяти дурня" )

а чим автопілот відрізняється для тих хто раніше з водієм їздив?

Посилання на коментар

5 хвилин тому, US7IGN сказав:

тим що менша ймовірність померти

• Хаха 1
Посилання на коментар

43 хвилини тому, yuragon сказав:

тим що менша ймовірність померти

Поки не винайшли спосіб перенести "душу" в банку, ймовірність померти становить 100% )

48 хвилин тому, US7IGN сказав:

Тут згадується Стів Джобс, який тіки перед смертю усвідомив, що найняти інших можна для чого завгодно крім хвороби. Мабуть теж думав, що підтримувати в робочому стані нейрони механічної пам'яті і рефлексів необов'язково.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

2 хвилини тому, vadimv сказав:

Поки не винайшли спосіб перенести "душу" в банку, ймовірність померти становить 100% )

І вам пофіг коли? Сьогодні чи через роки?

Посилання на коментар

9 хвилин тому, yuragon сказав:

І вам пофіг коли? Сьогодні чи через роки?

Нє, ну чо - бажано звісно ж через роки, але я усвідомлюю, що це може статися і сьогодні.

Я просто не переймаюся з цього приводу.

Посилання на коментар

30 хвилин тому, vadimv сказав:

Тут згадується Стів Джобс, який тіки перед смертю усвідомив, що найняти інших можна для чого завгодно крім хвороби. Мабуть теж думав, що підтримувати в робочому стані нейрони механічної пам'яті і рефлексів необов'язково.

наскільки я знаю, передчасно він помер саме через те що відмовився звернутися до професіоналів з останніми досягненнями науки та техніки медицини, натомість покладався на свої старі звички керувати механікою молитися та ходити босим

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 година тому, US7IGN сказав:

наскільки я знаю, передчасно він помер саме через те що відмовився звернутися до професіоналів з останніми досягненнями науки та техніки медицини, натомість покладався на свої старі звички керувати механікою молитися та ходити босим

То, шо він відмовився звернутися до сертифікованої дилерської станції техобслуговування і замість цього поїхав ремонтуватися по гаражах - то вже наслідки того, що перед цим він займався всякою хуєтою (типу бігу і фрукторіанства з веганством) замість фізкультури і здорового харчування ) Молитися, бігати і ходити босим - це не їздити на механіці без автопілота, а їздити з іконками замість подушок, на закисі азоту і літній резині взимку.

Посилання на коментар

1 годину тому, vadimv сказав:

То, шо він відмовився звернутися до сертифікованої дилерської станції техобслуговування і замість цього поїхав ремонтуватися по гаражах - то вже наслідки того, що перед цим він займався всякою хуєтою (типу бігу і фрукторіанства з веганством) замість фізкультури і здорового харчування ) Молитися, бігати і ходити босим - це не їздити на механіці без автопілота, а їздити з іконками замість подушок, на закисі азоту і літній резині взимку.

www.instagram.com/reel/DXw-fpUomaW/

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...