dvr002 Опубліковано: 25 травня Поділитись Опубліковано: 25 травня 14 часов назад, ostit сказал: ви колись шокером користувались? Навіщо в собаку стріляти? Шокер діє на відстані до 40м просто затріщали і все. Цей шокер стріляючи не траба ним стріляти, якщо картридж не встраляти то він тріщить як звичайни шокер і цим відлякує собак Ось почитайте як він проацює shokeru.com.ua/ua/elektroshokery/strelyayushie-elektroshokery/shoker-taser-2-kartridzha.html А ось відео як шокер діє на собак на собак тріск шокера діє чудово, підтвержую. Але для таких цілей краще брати щось компактне і карманного типу. Сам особисто коритсуюсь таким shokeru.com.ua/elektroshokery/elektroshokeru-osa/elektroshoker-osa-928-pro.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 25 травня Поділитись Опубліковано: 25 травня А шокер що стріляє для яких цілей? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvr002 Опубліковано: 26 травня Поділитись Опубліковано: 26 травня 23 часа назад, DmiVady сказал: А шокер що стріляє для яких цілей? їх більше беруть для охоронців на обьєкти, людям похилогу віку десь в село де живуть самі. Десь на дачі щоб було для будинку. ось оптимальній варіант ціна якість shokeru.com.ua/elektroshokery/strelyayushie-elektroshokery/shoker-taser-2-kartridzha.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 26 травня Поділитись Опубліковано: 26 травня 24.05.2026 в 14:38, DmiVady сказав: Тезко, людина не розв'язувала проблему ефективних засобів самозахисту. Людина купувала електрошокер, який, не приведи доля, не встигне застосувати, і просила вмовити її, що їй за це нічого не буде. А може, це просто така недолуга реклама своєї інтернет-крамниці. У будь-якому разі це дало привід гарно пофлудити Перебувайте в безпеці! я вже давно зрозумів,що це один і той же продаван. він навіть наскільки тупий,що схожі аватарки поставив. да і ссилками хоч би з одного профілю кидався, ну і сам діалог... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ostit Опубліковано: 2 червня Автор Поділитись Опубліковано: 2 червня В 26.05.2026 в 19:23, МаТраС сказал: я вже давно зрозумів,що це один і той же продаван. він навіть наскільки тупий,що схожі аватарки поставив. да і ссилками хоч би з одного профілю кидався, ну і сам діалог... Поганий з Ваш експерт, я ніякого відношення до продажів не маю, а аватарка це станртна яка зараз пропонується на різних сайтах, ви наче теж своє фото не виставляєте. Хочу всім подякувати хто дійсно давав поради. Від себе скажу, шокер 90% лежить в будинку і беру його тільки на пробіжку відлякувати собак. В цілому покупкою задоволениз своєю задачею справляється. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня (змінено) 37 хвилин тому, ostit сказав: Поганий з Ваш експерт, я ніякого відношення до продажів не маю, а аватарка це станртна яка зараз пропонується на різних сайтах, ви наче теж своє фото не виставляєте. Хочу всім подякувати хто дійсно давав поради. Від себе скажу, шокер 90% лежить в будинку і беру його тільки на пробіжку відлякувати собак. В цілому покупкою задоволениз своєю задачею справляється. нащо тобі стріляючий шокер в?)) Змінено 2 червня користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня 38 хвилин тому, ostit сказав: а аватарка це станртна яка зараз пропонується на різних сайтах, ага, какоє невєроятноє совпадениє)) продаван зверху теж знайшоа таку ж стандартну. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня (змінено) 24.05.2026 в 18:42, ostit сказав: ви колись шокером користувались? Навіщо в собаку стріляти? Шокер діє на відстані до 40м просто затріщали і все. Цей шокер стріляючи не траба ним стріляти, якщо картридж не встраляти то він тріщить як звичайни шокер і цим відлякує собак Ось почитайте як він проацює shokeru.com.ua/ua/elektroshokery/strelyayushie-elektroshokery/shoker-taser-2-kartridzha.html А ось відео як шокер діє на собак нащо ти постиш відоси того продавця? і вже сто раз скинув ссилкі іменно з цього сайта? відосів тисячі ,сайтів сотні Змінено 2 червня користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня (змінено) 2 години тому, ostit сказав: Поганий з Ваш експерт, я ніякого відношення до продажів не маю, а аватарка це станртна яка зараз пропонується на різних сайтах, ви наче теж своє фото не виставляєте. Хочу всім подякувати хто дійсно давав поради. Від себе скажу, шокер 90% лежить в будинку і беру його тільки на пробіжку відлякувати собак. В цілому покупкою задоволениз своєю задачею справляється. Перепрошую, а скільки він важить? Бо "на пробіжку" я розумію: сам іноді бігаю. І вагу, яку береш із собою, і те, як це все розташувати на тілі, щоб за десяток кілометрів воно не перетворило задоволення на треш. Звісно, мені доводилося бігати й з автоматом, але це було вимушено і некомфортно))) * подивився, неважкий. Питання знято. Щасти! Змінено 2 червня користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ostit Опубліковано: 2 червня Автор Поділитись Опубліковано: 2 червня 5 минут назад, DmiVady сказал: Перепрошую, а скільки він важить? Бо "на пробіжку" я розумію: сам іноді бігаю. І вагу, яку береш із собою, і те, як це все розташувати на тілі, щоб за десяток кілометрів воно не перетворило задоволення на треш. Звісно, мені доводилося бігати й з автоматом, але це було вимушено і некомфортно))) * подивився, неважкий. Питання знято. Щасти! в вечері зважу і покажу. Він легенький, бо зроблений з пластику думаю 150-200 гр 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ostit Опубліковано: 9 червня Автор Поділитись Опубліковано: 9 червня Як і обіцяв зробив фото і зважив, по вазі 170 гр. Хто переживав що для пробіжки буде важкий щоб собак відлякувати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 9 червня Поділитись Опубліковано: 9 червня Це ж треба так наполегливо просувати свій товар! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ostit Опубліковано: 10 червня Автор Поділитись Опубліковано: 10 червня 16 часов назад, Фрай сказал: Це ж треба так наполегливо просувати свій товар! ви тему читаєте? Мене людина записатала про вагу та розміри, я відписав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 10 червня Поділитись Опубліковано: 10 червня 23 часа назад, ostit сказал: Хто переживав що для пробіжки буде важкий щоб собак відлякувати. Где вы живете, что от собак надо как то оборонятся? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ostit Опубліковано: 11 червня Автор Поділитись Опубліковано: 11 червня 16 часов назад, DimaF сказал: Где вы живете, что от собак надо как то оборонятся? тут мабуть питання не до міста, а де ти живеш. Якщо біля приватного сектора, то там собаки табунами ходять або на пробіжках. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 червня Поділитись Опубліковано: 11 червня 12 годин тому, ostit сказав: тут мабуть питання не до міста, а де ти живеш. Якщо біля приватного сектора, то там собаки табунами ходять або на пробіжках. так питання не до кінця відкрите. нащо вам шокер,який стріляє. якщо ви не збираєтесь стріляти по ним?)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ostit Опубліковано: 12 червня Автор Поділитись Опубліковано: 12 червня 13 часов назад, МаТраС сказал: так питання не до кінця відкрите. нащо вам шокер,який стріляє. якщо ви не збираєтесь стріляти по ним?)) та я ж наче вже писав ще коли питав поради який брати. Картріджі які стріляють це чисто для охорони будинку. А від собак я їх навіть не беру. Коли іду на пробіжку беру чисто сам шокері він відлякує собак на відстані 20-30 метрів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 12 червня Поділитись Опубліковано: 12 червня 1 година тому, ostit сказав: та я ж наче вже писав ще коли питав поради який брати. Картріджі які стріляють це чисто для охорони будинку. А від собак я їх навіть не беру. Коли іду на пробіжку беру чисто сам шокері він відлякує собак на відстані 20-30 метрів. У вас все з головою нормально товариш продаван?? Для охорони будинку ))) це від якого типу розбійників? В ля алкаш дядя Вася, і той може під бухлом і не відчути при умові , що ця дешева штука взагалі попаде і ще проб є йому шкіряну куртку утеплену)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 12 червня Поділитись Опубліковано: 12 червня Тільки що, МаТраС сказав: У вас все з головою нормально товариш продаван?? Для охорони будинку ))) це від якого типу розбійників? В ля алкаш дядя Вася, і той може під бухлом і не відчути при умові , що ця дешева штука взагалі попаде і ще проб є йому шкіряну куртку утеплену)) А чим ви пропонуєте "обороняти будинок"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 червня Поділитись Опубліковано: 12 червня 24 хвилини тому, DmiVady сказав: А чим ви пропонуєте "обороняти будинок"? Кількома FPV з ШІ, які по дефолту сидять на землі (на даху/паркані) в сплячому режимі, а в разі нападу прокидаються і атакують нападників ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ostit Опубліковано: 12 червня Автор Поділитись Опубліковано: 12 червня 2 часа назад, МаТраС сказал: У вас все з головою нормально товариш продаван?? Для охорони будинку ))) це від якого типу розбійників? В ля алкаш дядя Вася, і той може під бухлом і не відчути при умові , що ця дешева штука взагалі попаде і ще проб є йому шкіряну куртку утеплену)) в мене з головою все ок, не кажучи про Вас. Бо я ніякий не продаван. І яка вам різниця що я купив і для яких цілей? лікуйтесь. Я нікого вбивати не збираюсь, чи як то кажуть на всякий випидаок. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 12 червня Поділитись Опубліковано: 12 червня (змінено) 9 годин тому, ostit сказав: в мене з головою все ок, не кажучи про Вас. Бо я ніякий не продаван. І яка вам різниця що я купив і для яких цілей? лікуйтесь. Я нікого вбивати не збираюсь, чи як то кажуть на всякий випидаок. До чого взагалі дійсно говорити з клоном,який нічого не купував) потикате тебе дурік, де ти ще проколов ся?) Змінено 12 червня користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 12 червня Поділитись Опубліковано: 12 червня 2 години тому, vadimv сказав: Кількома FPV з ШІ, які по дефолту сидять на землі (на даху/паркані) в сплячому режимі, а в разі нападу прокидаються і атакують нападників ) + Два нрк з 134 Minigun і мавік. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз