ostit Опубліковано: У вівторок в 08:30 Автор Поділитись Опубліковано: У вівторок в 08:30 В 29.06.2026 в 10:23, Дмитрий Прок сказал: ви його десь використовували ну в плані тесту окрім собак? я вже вище відповідав на це питання, якшо хочете пишіть в приватні, бо тут якийсь народ сидить з поп кормом і сам себе розважає. Якщо коротко, то шокером задоволений тестував на пробиття куркти то дроти пробили, так само і джинси ну і собак добре лякає. Якщо цікавить щось детально пишіть відповім. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: В середу в 07:58 Поділитись Опубліковано: В середу в 07:58 23 години тому, ostit сказав: я вже вище відповідав на це питання, якшо хочете пишіть в приватні, бо тут якийсь народ сидить з поп кормом і сам себе розважає. Якщо коротко, то шокером задоволений тестував на пробиття куркти то дроти пробили, так само і джинси ну і собак добре лякає. Якщо цікавить щось детально пишіть відповім. Клонобот ти трьохбітний ти не не відповів, нащо тобі купувати стріляючий електрошокер,якщо ти не звирався стріляти ні в людей ,ні в собак?)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ostit Опубліковано: учора в 07:57 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 07:57 23 часа назад, МаТраС сказал: Клонобот ти трьохбітний ти не не відповів, нащо тобі купувати стріляючий електрошокер,якщо ти не звирався стріляти ні в людей ,ні в собак?)) Включи трошки мізки і перечитай що я писав, це річ не для нападу, а для самозахисту і його буду використовувати у разі потреби. поки він працює сугобо для відлякування собак. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: учора в 10:10 Поділитись Опубліковано: учора в 10:10 2 години тому, ostit сказав: Включи трошки мізки і перечитай що я писав, це річ не для нападу, а для самозахисту і його буду використовувати у разі потреби. поки він працює сугобо для відлякування собак. А хто писав, що він для нападу? Тебе клонобота третій раз питають: нащо тобі стріляючий шокер, якщо ти сам писав, що не збираєшся стріляти?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ostit Опубліковано: учора в 14:52 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 14:52 4 часа назад, МаТраС сказал: А хто писав, що він для нападу? Тебе клонобота третій раз питають: нащо тобі стріляючий шокер, якщо ти сам писав, що не збираєшся стріляти?) важко спілкуватись коли мізки у людини відсутні. Яка тобі взагалі різниця що я купив і навіщо воно мені? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: учора в 15:42 Поділитись Опубліковано: учора в 15:42 47 хвилин тому, ostit сказав: важко спілкуватись коли мізки у людини відсутні. Яка тобі взагалі різниця що я купив і навіщо воно мені? Того, що ти нічого не купував і думаєш,що навколо всі трьохбітні,як і ти. В мене якраз вихідний. Так що скоро продемонструю чого Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: учора в 15:59 Поділитись Опубліковано: учора в 15:59 (змінено) Друзі заспокойтесь!Зарас такий сумний час, навіть якщо він проповідує стріляючий шокер)) то на цьому ресурсі навряд чи заробить собі капітал)),а заробить якусь тисячку то й нехай.Ненавязчиве проповідування навіть цікаве а коли почне нервувати то йому скажуть))Створювання клонів і розмови сам з собою це адміністрація розбиреться... Змінено учора в 16:01 користувачем viksel 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: учора в 16:59 Поділитись Опубліковано: учора в 16:59 56 хвилин тому, viksel сказав: Друзі заспокойтесь!Зарас такий сумний час, навіть якщо він проповідує стріляючий шокер)) то на цьому ресурсі навряд чи заробить собі капітал)),а заробить якусь тисячку то й нехай.Ненавязчиве проповідування навіть цікаве а коли почне нервувати то йому скажуть))Створювання клонів і розмови сам з собою це адміністрація розбиреться... я би на досугі з радістью поспілкувався з продавцем балонів і др його продукції. зараз не автуально, а вдома, то в звязку з ситуацією ,яка все веселіше стає, то треба всі види захисту і не тільки собі ,а й дівчині. але от не можу я оцю тупу хитрожопість терпіти. можна просто спілкуватись, завести собі ще окрему тему в нас тут. думаю,що не один би я закупився б і не на 1000 грн... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: учора в 17:13 Поділитись Опубліковано: учора в 17:13 (змінено) 23 минуты назад, МаТраС сказал: то треба всі види захисту і не тільки собі ,а й дівчині Та ладно))..не нагнітайте.Київ доволі спокійне місто в плані криміногенної ситуації,і якщо не ходити по "злачних" місцях в золотих браслетах і в брюліках то думаю нічого не загрожує,максимум це те що сьогодні і не тільки сьогодні відбувалось.Але це геополітика,яка звичайно якось впливає на власну безпеку,але по іншому.В нас поки що не латинська америка. Про собак-людоїдів це звичайно сміх))як і сам засіб боротьби)).Скоро вже почнуть котів боятись)). Змінено учора в 17:25 користувачем viksel Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 17:27 Поділитись Опубліковано: учора в 17:27 12 хвилин тому, viksel сказав: В нас поки що не латинська америка. Ото Пітер Тіль не в курсі, куди треба тікати з Америки. ) Чомусь поперся саме до ЛатАму. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: учора в 17:29 Поділитись Опубліковано: учора в 17:29 1 минуту назад, vadimv сказал: Чомусь поперся Тому що хаос це не так погано)).Тотальний порядок-гірший. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: учора в 18:01 Поділитись Опубліковано: учора в 18:01 41 хвилину тому, viksel сказав: Та ладно))..не нагнітайте.Київ доволі спокійне місто в плані криміногенної ситуації,і якщо не ходити по "злачних" місцях в золотих браслетах і в брюліках то думаю нічого не загрожує,максимум це те що сьогодні і не тільки сьогодні відбувалось.Але це геополітика,яка звичайно якось впливає на власну безпеку,але по іншому.В нас поки що не латинська америка. Про собак-людоїдів це звичайно сміх))як і сам засіб боротьби)).Скоро вже почнуть котів боятись)). область. приватний і не дуже людний сектор. я ,якщо я можу ще по морді надавати, то дама не зможе нічого. тим більше дитина.собаки мене люблять і я їх. я з ними розмовляю, навіть зі злими виходить діалог. ну і я підготовлений у випадку нападу і знаю що робити. є там пару історій негарних. да і понаєхов наріків більше стало..про чорних, і жовтих поки не пишуть друзі. не за горами... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: учора в 18:22 Поділитись Опубліковано: учора в 18:22 Тепер глянем в кого мозгів немає) Раз товариш так сильно захотів, то розпаковка клоноспамера. Скільки було ссилок на шокери не рахував. штук 20 мабуть. ну і по іронії долі ще прямі на всяку фігню, ну то таке.... ссилка на стріляючий шокер, з якого ніколи не збирався стріляти)) ні в людей ,ні в собак. Але треба обов язкого стріляючий: shokeru.com.ua/ua/elektroshokery/strelyayushie-elektroshokery/strelyayushchiy-elektroshoker-phazzer.html Далі, його брат,судячи по аватарці,яку трьохбітний навіть не додумався зробити іншою дає посилання на другий сайт і пропонує балончик: shokeru.com.ua/gazovye-ballonchiki/gazovyy-ballonchik-kobra-1-mvd.html Хід,звичайно хитрий,але це якщо не покопати хоч трохи,то ясно, що власник один і той же, бо наш персонаж умудрився викласти ще одну ссилку до цього: Ще одне співпадіння,номери 067 146 30 30 на іншому (098) 110-70-70 асортимент той же. Револьвери під патрон флобера на обох, от тільки незадача, в сео статті при клікі на ссилку на обох сайтах викидує на головну)) shokeru.com.ua/revolvery-pod-patron-flobera/ wei-shi.com.ua/rjevolvjery-pod-patron-flobjera Обидва 2026 року і тут з являється третій граввець,який чудом зайшов на буд форум ,видно гугл направив його чітко на наш форум ᐉ Дмитрий Прок - Форум Строим Дом https://www.stroimdom.com.ua/profile/120542-dmitriy-prok/ далі не буду . Не варте воно того. @Dealer Льоха, розстріляй хоч двох😆 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 06.05.2026 в 10:03, dvr002 сказав: З Впишетесь за брата Колю?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому (змінено) 23 часа назад, МаТраС сказал: Не варте воно того Отож бо))Ну подумайте самі,тут активних ну ..жменька,більшість з них списують політичну гілку)) а остальні давно понакупляли собі речі куди серйозніші ніж шокери)).Та продавець шурупів тут заробить більше)) 23 часа назад, МаТраС сказал: Скільки було ссилок на шокери не рахував. штук 20 мабуть На рахунок посилань-обома руками за!Пропаганда стронніх ресурсів тим більше безкоштовна це вже кам.яний вік і давно пора поставити якусь огорожу. Змінено 56 хвилин тому користувачем viksel Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз