Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Дистанційний стріляючий електрошокер

ostit

Рекомендовані повідомлення

В 29.06.2026 в 10:23, Дмитрий Прок сказал:

ви його десь використовували ну в плані тесту окрім собак?

я вже вище відповідав на це питання, якшо хочете пишіть в приватні, бо тут якийсь народ сидить з поп кормом і сам себе розважає. Якщо коротко, то шокером задоволений тестував на пробиття куркти то дроти пробили, так само і джинси ну і собак добре лякає. Якщо цікавить щось детально пишіть відповім.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

23 години тому, ostit сказав:

я вже вище відповідав на це питання, якшо хочете пишіть в приватні, бо тут якийсь народ сидить з поп кормом і сам себе розважає. Якщо коротко, то шокером задоволений тестував на пробиття куркти то дроти пробили, так само і джинси ну і собак добре лякає. Якщо цікавить щось детально пишіть відповім.

Клонобот ти трьохбітний ти не не відповів, нащо тобі купувати стріляючий електрошокер,якщо ти не звирався стріляти ні в людей ,ні в собак?))

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

23 часа назад, МаТраС сказал:

Клонобот ти трьохбітний ти не не відповів, нащо тобі купувати стріляючий електрошокер,якщо ти не звирався стріляти ні в людей ,ні в собак?))

Включи трошки мізки і перечитай що я писав, це річ не для нападу, а для самозахисту і його буду використовувати у разі потреби. поки він працює сугобо для відлякування собак.

Посилання на коментар

2 години тому, ostit сказав:

Включи трошки мізки і перечитай що я писав, це річ не для нападу, а для самозахисту і його буду використовувати у разі потреби. поки він працює сугобо для відлякування собак.

А хто писав, що він для нападу? Тебе клонобота третій раз питають: нащо тобі стріляючий шокер, якщо ти сам писав, що не збираєшся стріляти?)

Посилання на коментар

4 часа назад, МаТраС сказал:

А хто писав, що він для нападу? Тебе клонобота третій раз питають: нащо тобі стріляючий шокер, якщо ти сам писав, що не збираєшся стріляти?)

важко спілкуватись коли мізки у людини відсутні. Яка тобі взагалі різниця що я купив і навіщо воно мені?

Посилання на коментар

47 хвилин тому, ostit сказав:

важко спілкуватись коли мізки у людини відсутні. Яка тобі взагалі різниця що я купив і навіщо воно мені?

Того, що ти нічого не купував і думаєш,що навколо всі трьохбітні,як і ти. В мене якраз вихідний. Так що скоро продемонструю чого

Посилання на коментар

Друзі заспокойтесь!Зарас такий сумний час, навіть якщо він проповідує стріляючий шокер)) то на цьому ресурсі навряд чи заробить собі капітал)),а заробить якусь тисячку то й нехай.Ненавязчиве проповідування навіть цікаве а коли почне нервувати то йому скажуть))Створювання клонів і розмови сам з собою це  адміністрація розбиреться...

Змінено користувачем viksel
  • Дякую 1
Посилання на коментар

56 хвилин тому, viksel сказав:

Друзі заспокойтесь!Зарас такий сумний час, навіть якщо він проповідує стріляючий шокер)) то на цьому ресурсі навряд чи заробить собі капітал)),а заробить якусь тисячку то й нехай.Ненавязчиве проповідування навіть цікаве а коли почне нервувати то йому скажуть))Створювання клонів і розмови сам з собою це  адміністрація розбиреться...

я би на досугі з радістью поспілкувався з продавцем балонів і др його продукції. зараз не автуально, а вдома, то в звязку з ситуацією ,яка все веселіше стає, то треба всі види захисту і не тільки собі ,а й дівчині. але от не можу я оцю тупу хитрожопість терпіти. можна просто спілкуватись, завести собі ще окрему тему в нас тут. думаю,що не один би я закупився б і не на 1000 грн...

Посилання на коментар

23 минуты назад, МаТраС сказал:

то треба всі види захисту і не тільки собі ,а й дівчині

Та ладно))..не нагнітайте.Київ доволі спокійне місто в плані криміногенної ситуації,і якщо не ходити по "злачних" місцях в золотих браслетах і в брюліках то думаю нічого не загрожує,максимум це те що сьогодні і не тільки сьогодні відбувалось.Але це геополітика,яка звичайно якось впливає на власну безпеку,але по іншому.В нас поки що не латинська америка.
Про собак-людоїдів це звичайно сміх))як і сам засіб боротьби)).Скоро вже почнуть котів боятись)).

Посилання на коментар

12 хвилин тому, viksel сказав:

В нас поки що не латинська америка.

Ото Пітер Тіль не в курсі, куди треба тікати з Америки. )

Чомусь поперся саме до ЛатАму.

Посилання на коментар

1 минуту назад, vadimv сказал:

Чомусь поперся

Тому що хаос це не так погано)).Тотальний порядок-гірший.

• Хаха 1
Посилання на коментар

41 хвилину тому, viksel сказав:

Та ладно))..не нагнітайте.Київ доволі спокійне місто в плані криміногенної ситуації,і якщо не ходити по "злачних" місцях в золотих браслетах і в брюліках то думаю нічого не загрожує,максимум це те що сьогодні і не тільки сьогодні відбувалось.Але це геополітика,яка звичайно якось впливає на власну безпеку,але по іншому.В нас поки що не латинська америка.
Про собак-людоїдів це звичайно сміх))як і сам засіб боротьби)).Скоро вже почнуть котів боятись)).

область. приватний і не дуже людний сектор. я ,якщо я можу ще по морді надавати, то дама не зможе нічого. тим більше дитина.собаки мене люблять і я їх. я з ними розмовляю, навіть зі злими виходить діалог. ну і я підготовлений у випадку нападу і знаю що робити. 
є там пару історій негарних. да і понаєхов наріків більше стало..про чорних, і жовтих поки не пишуть друзі. не за горами...

Посилання на коментар

Тепер глянем в кого мозгів немає) 
Раз товариш так сильно захотів, то розпаковка клоноспамера. Скільки було ссилок на шокери не рахував. штук 20 мабуть. ну і по іронії долі ще прямі на всяку фігню, ну то таке....

ссилка на стріляючий шокер, з якого ніколи не збирався стріляти)) ні в людей ,ні в собак. Але треба обов язкого стріляючий: 
shokeru.com.ua/ua/elektroshokery/strelyayushie-elektroshokery/strelyayushchiy-elektroshoker-phazzer.html

Далі, його брат,судячи по аватарці,яку трьохбітний навіть не додумався зробити іншою дає посилання на другий сайт і пропонує балончик: 
shokeru.com.ua/gazovye-ballonchiki/gazovyy-ballonchik-kobra-1-mvd.html

Хід,звичайно хитрий,але це якщо не покопати хоч трохи,то ясно, що власник один і той же, бо наш персонаж умудрився викласти ще одну ссилку до цього: 

Ще одне співпадіння,номери  067 146 30 30 на іншому (098) 110-70-70 
асортимент той же. 
Револьвери під патрон флобера на обох, от тільки незадача, в сео статті при клікі на ссилку на обох сайтах викидує на головну)) 
shokeru.com.ua/revolvery-pod-patron-flobera/
wei-shi.com.ua/rjevolvjery-pod-patron-flobjera

Обидва 2026 року 
і тут з являється третій граввець,який чудом зайшов на буд форум ,видно гугл направив його чітко на наш форум 

ᐉ Дмитрий Прок - Форум Строим Дом 

https://www.stroimdom.com.ua/profile/120542-dmitriy-prok/

далі не буду . Не варте воно того.

@Dealer Льоха, розстріляй хоч двох😆

Посилання на коментар

Не варте воно того

Отож бо))Ну подумайте самі,тут активних ну ..жменька,більшість з них списують політичну гілку)) а остальні  давно понакупляли собі речі куди серйозніші ніж шокери)).Та продавець шурупів тут заробить більше))

Скільки було ссилок на шокери не рахував. штук 20 мабуть

На рахунок посилань-обома руками за!Пропаганда стронніх ресурсів тим більше безкоштовна це вже кам.яний вік і давно пора поставити якусь огорожу.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...