Offroad Опубліковано: У вівторок в 14:22 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 14:22 Планую на кухні навісні шафки до стелі (2930 мм), в 2 яруси дверцят, фасад ДСП. Закінчуватись будуть десь за 100 мм від стелі (чи який потрібний зазор?) Хочу над верхнім рядом дверцят в рівень всіх інших фасадів добір-карниз з такого ж ДСП, як і самі дверцята - закрити цей зазор (і врізати вентиляційну решітку в кутку приточки) Все що знаходив - або намертво конфірматами, або плоский шкант Хочеться, щоб було умовно легкозйомне (раз в рік пилюку протерти). Як реалізувати цей вузол кріплення? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ShpakUA Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) Г-подібна конструкція, фасадна доборна планка і монтажна планка з корпусного матеріалу, з'єднані між собою на мініфіс + шкант, до корпусу кріпиться через кришку верхніх тумб на саморізи Прихований текст Прихований текст Змінено 18 годин тому користувачем ShpakUA 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Aladdin Fisher Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Можно на магниты, крепления (защёлки) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому В 12.05.2026 в 17:22, Offroad сказал: Хочу над верхнім рядом дверцят в рівень всіх інших фасадів добір-карниз з такого ж ДСП, як і самі дверцята - закрити цей зазор (і врізати вентиляційну решітку в кутку приточки) В 12.05.2026 в 17:22, Offroad сказал: Хочеться, щоб було умовно легкозйомне (раз в рік пилюку протерти). Як реалізувати цей вузол кріплення? Зовсім не обов'язково закривати весь зазо, тоді можно буде закріпити цей карниз просто на кутники... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому Авторитетний для мене мебляр запропонував варіант ShpakUA. Але ж в умові писав, що хочу швидкозйомний. Тому карниз буде г-подібний, а на шафі буде паз під цю конструкцію. За пару тижнів розпишу з фото обраний варіант Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ShpakUA Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому ну, демонтаж - монтаж попередньовстановлено конструкції з моєї картинки для ослуговування простору над тумбою займе у мене до 5хв. недостатньо швидко?) чи в умову треба додати таке - швидкозйомний без інструменту?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз