viksel Опубліковано: 18 червня Поділитись Опубліковано: 18 червня (змінено) Вітаю.В принципі частковий досвід маю..з правої сторони,6 років назад прооперували,халтурненько,ставили вони там сітку чи не ставили х.з,говорили що ставили,але я "монтажникам" не вірю)).На озд її не видно,(в медиків я так зрозумів кругова порука,вони своїх не здають)),я коли в уздиста спитав чи видно сітку він почав щось не зрозуміле лепетати,явно не був готовий до таких питань).Після операції і по сьогодні воно постійно боліло,особливо після фіз нагрузок.Не давно побігав з тачкою бетону почало з права ще більше боліти,і з ліва також почало..Ліва сторона була на підході..Випячень у вигляді гуль ще немає,можливо тому що не худий..скажем так,95 кг ваги при рості 180 см.Пуза звичайно великого нема але і "кубиків" на прессі вже не видно))Цікаво послухати хто мав з тим проблеми і як воно все проходило?Я звичайно цікавився в старших людей,але там історія скудна,всі знайомі "трударі" розумової праці і заробити грижу в них можливості не було)). Змінено 18 червня користувачем viksel Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: 18 червня Поділитись Опубліковано: 18 червня Зараз вже друга технологія впрвління таких гриж : розріза не роблять, тількі три прокола і через них ставлють сітку , а потім вправляють грижу. Робиться це все під загальним наркозом і на другий день, якщо все гут, виписивають... Така операція називається Лапароскопія (ендоскопічний метод): Операція проводиться через 3 невеликі проколи за допомогою відеокамери та спеціальних інструментів. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: 19 червня Автор Поділитись Опубліковано: 19 червня (змінено) 21 час назад, lastandr сказал: Зараз вже друга технологія впрвління таких гриж Дякую але технології в моєму випадку на останньому плані.Це той самий наркоз і лікарняна палата і антибіонтики але за більші гроші.В минулий раз мене виписали через три дні тому один день різниці не суттєвий,головне щоб на сітку не пожлобились))Тим більше напрягати хірурга технологіями діло таке собі..Він як амбіційний сантехнік пошле мене шукати ..того хірурга))Мене більше цікавить "течение болезни" в повсякденному житті та можливі наслідки з власного досвіду. Змінено 19 червня користувачем viksel Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 19 червня Поділитись Опубліковано: 19 червня 20 хвилин тому, viksel сказав: Він як амбіційний сантехнік пошле мене Так відразу шукайте лікаря з правильними знаннями/технологіями. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: В неділю в 13:02 Автор Поділитись Опубліковано: В неділю в 13:02 (змінено) В 19.06.2026 в 20:43, porterlv сказал: шукайте лікаря з правильними знаннями/технологіями Ви не повірите що в мене пів родини лікарів)).Серед них є і молоді і старші за мене..Я вже стільки наслухався за ті технології, а результат самі бачите,питаю по людях за хворобу)).Скажу вам чесно,що лікарі нічим не відрізняються від електриків і сантехніків,плиточників та столярів,вони так само на міфах і легендах,в них так само може получитись а може і ні.Такі самі популістичні брехуни і видумщики.Першу грижу, вони описували як життєву дрібницю, що колись оперувалась на денному стаціонарі,а отримав післяопераційні урологічні ускладнення.Всі хвалені світила медецини важно роздували щоки,поправляли окуляри і скидали вину один на другого.Ті ускладнення мали також оперуватись..але з часом вони перестали турбувати. Де вже того доктора шукати і гадки не маю)).Такого щоб і словом і ділом і гарантував результат)) Змінено В неділю в 13:13 користувачем viksel Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: В неділю в 15:22 Поділитись Опубліковано: В неділю в 15:22 Розумію. Так родича мучили довго... Потім змінили лікаря/лікарню, ще одна операція і швидка поправка. Бо інший підхід і погляди. А дід мучився з грижою до кінця, бо боявся коновалів. Добре пригадую ті пояса, стони і вправляння... Не мучте себе, воно того не вартує. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: В неділю в 15:54 Автор Поділитись Опубліковано: В неділю в 15:54 (змінено) 34 минуты назад, porterlv сказал: бо боявся коновалів Не боявся,просто не хотів поклонитись.І я кланятись не буду,вони не богоподібні бо такі ж смертні.І якщо береш гроші то відповідай. Змінено В неділю в 15:59 користувачем viksel Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз