Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Логіка роботи охолодження на Інверторі Anern EVO 4200 24v

Zergus

Рекомендовані повідомлення

Форумчани, всім вітаннячка! Маю питання, яке мене дуже хвилює: чому кулери охолодження на китайському інверторі Anern EVO 4200 вмикаються тільки тоді, коли заряджається АКБ? Коли АКБ заряджений, а інвертор знаходиться в режимі байпас (а заряд відповідно йде в режимі флоат), кулери вимикаються повністю, відповідно верхня ліва частина досить сильно починає грітись.

Мені здається, що це його не нормальна робота, оскільки вже маю абсолютно аналогічний інвертор, придбаний рік тому в квартиру... І він, крутить кулерами постійно! І шум мене зовсім не так турбує, як в даному випадку тиша - але з непоганим таким нагрівом )))

Буду вдячний "гуру" за будь які коментарі з приводу цього питання і особливо, щодо того як це виправити... не ставити ж додатковий кулер... )))

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Прошивки разные (?) Вы можете только дополнительный кулер внутрь поставить, чтоб разгонял горячий воздух внутри  (в байпасе греется блок питани платы и трансформатор с дросселем , им все равно на температуру в простое, а вот конденсаторы блока питания страдают).

Что,вообще не включаются, и с большой нагрузкой в байпасе?!

А от батареи?

Я бы радовался такому.

Посилання на коментар

1 час назад, SantehnikPPR100 сказал:

Прошивки разные (?) Вы можете только дополнительный кулер внутрь поставить, чтоб разгонял горячий воздух внутри  (в байпасе греется блок питани платы и трансформатор с дросселем , им все равно на температуру в простое, а вот конденсаторы блока питания страдают).

Что,вообще не включаются, и с большой нагрузкой в байпасе?!

А от батареи?

Я бы радовался такому.

Вмикається ТІЛЬКИ коли або акб заряджає, або від акб під навантаженням. В байпасі навіть коли 3 кВт навантажую, мовчить... і це лякає )))

Посилання на коментар

Ну всё как многие бы хотели. Нет поводов для беспокойства, мое мнение.

Мой старый инвертор с температурами 55-60 вверху платы (там где блок питания) почти три года работает. Только он в байпасе шумит , и мне это не нравится - там ничего в это время дополнительно не греется.

Посилання на коментар

3 часа назад, SantehnikPPR100 сказал:

Ну всё как многие бы хотели. Нет поводов для беспокойства, мое мнение.

Мой старый инвертор с температурами 55-60 вверху платы (там где блок питания) почти три года работает. Только он в байпасе шумит , и мне это не нравится - там ничего в это время дополнительно не греется.

Та воно то так ))) аби я впевнений був що це не баг ПЗ а фіча ))) написав ще продавцю, чекаю що відповість. 

Для себе хочу ще раз уточнити, то в режимі байпасу під навантаженням - невже нічого не буде розігріватись ніж просто зараз грається? 

Посилання на коментар

Дроссель, трансформатор, внутренний блок питания греются всегда. Байпас - это практически реле, пропускающее сеть с входа на выход. Реле греется, на то оно и реле. Транзисторы не нагружаются в байпасе если это не режимы подмеса солнце+сеть.

Типичная картина на видео.

Змінено користувачем SantehnikPPR100
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...