Zergus Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому Форумчани, всім вітаннячка! Маю питання, яке мене дуже хвилює: чому кулери охолодження на китайському інверторі Anern EVO 4200 вмикаються тільки тоді, коли заряджається АКБ? Коли АКБ заряджений, а інвертор знаходиться в режимі байпас (а заряд відповідно йде в режимі флоат), кулери вимикаються повністю, відповідно верхня ліва частина досить сильно починає грітись. Мені здається, що це його не нормальна робота, оскільки вже маю абсолютно аналогічний інвертор, придбаний рік тому в квартиру... І він, крутить кулерами постійно! І шум мене зовсім не так турбує, як в даному випадку тиша - але з непоганим таким нагрівом ))) Буду вдячний "гуру" за будь які коментарі з приводу цього питання і особливо, щодо того як це виправити... не ставити ж додатковий кулер... ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому Прошивки разные (?) Вы можете только дополнительный кулер внутрь поставить, чтоб разгонял горячий воздух внутри (в байпасе греется блок питани платы и трансформатор с дросселем , им все равно на температуру в простое, а вот конденсаторы блока питания страдают). Что,вообще не включаются, и с большой нагрузкой в байпасе?! А от батареи? Я бы радовался такому. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zergus Опубліковано: 13 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 1 час назад, SantehnikPPR100 сказал: Прошивки разные (?) Вы можете только дополнительный кулер внутрь поставить, чтоб разгонял горячий воздух внутри (в байпасе греется блок питани платы и трансформатор с дросселем , им все равно на температуру в простое, а вот конденсаторы блока питания страдают). Что,вообще не включаются, и с большой нагрузкой в байпасе?! А от батареи? Я бы радовался такому. Вмикається ТІЛЬКИ коли або акб заряджає, або від акб під навантаженням. В байпасі навіть коли 3 кВт навантажую, мовчить... і це лякає ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому Ну всё как многие бы хотели. Нет поводов для беспокойства, мое мнение. Мой старый инвертор с температурами 55-60 вверху платы (там где блок питания) почти три года работает. Только он в байпасе шумит , и мне это не нравится - там ничего в это время дополнительно не греется. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zergus Опубліковано: 8 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 3 часа назад, SantehnikPPR100 сказал: Ну всё как многие бы хотели. Нет поводов для беспокойства, мое мнение. Мой старый инвертор с температурами 55-60 вверху платы (там где блок питания) почти три года работает. Только он в байпасе шумит , и мне это не нравится - там ничего в это время дополнительно не греется. Та воно то так ))) аби я впевнений був що це не баг ПЗ а фіча ))) написав ще продавцю, чекаю що відповість. Для себе хочу ще раз уточнити, то в режимі байпасу під навантаженням - невже нічого не буде розігріватись ніж просто зараз грається? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) Дроссель, трансформатор, внутренний блок питания греются всегда. Байпас - это практически реле, пропускающее сеть с входа на выход. Реле греется, на то оно и реле. Транзисторы не нагружаются в байпасе если это не режимы подмеса солнце+сеть. Типичная картина на видео. flir_20260715T011413.mp4 Змінено 7 годин тому користувачем SantehnikPPR100 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз