AlexKKK Опубліковано: В п'ятницю в 08:53 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 08:53 (змінено) Вітаю, в зв'язку з ситуацією в країні купив балон типу позиціонувався як для пропану. Балон прийшов окремо, вентиль окремо. Балон з під фреону 410А. Продавець каже на фум стрічку і все буде ок. Але в мене виникли сумніви. Спитав в ШІ, каже категорично не можна. Типу не підходять різьби, і балон не призначений для пропану, немає захисту від домішок в пропану, типу проржавіє, прогниє і т.д. Хтось робив таке взагалі для себе? На балоні маркування 17Е, вентиль італійський, ШІ його розпізнає як аналог ВБ-2. На три оберти вкручується в балон рукою, більше не кручу поки, щоб різьбу не псувати. Якщо вони не сумісні. Змінено В п'ятницю в 08:54 користувачем AlexKKK Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: В п'ятницю в 11:13 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 11:13 2 часа назад, AlexKKK сказал: Балон з під фреону 410А. Але в мене виникли сумніви. Якось я робив відро з такого балону, треба було плиточний клей розмішати, але нічого під рукою не було. Тож він з доволі тонкої сталі, як під пропан, вважаю, плюс те, про що Вам ШІ сказав. Я б не ризикнув... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: В п'ятницю в 13:02 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 13:02 (змінено) 1 час назад, 90BCO сказал: Тож він з доволі тонкої сталі, Там вроде написано 2.28 мм, не думаю что у пропанового больше. (сбегал в гараж, померял толщину подставки, примерно столько же). Учитывая текучесть фреона, то качество изготовления там на высоте должно быть. Слабое место - кран.... Но я купил еще в 2014 году 5литровый пропановый с горелкой...) Змінено В п'ятницю в 13:14 користувачем DimaF 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: В п'ятницю в 14:40 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 14:40 Балони для фреону ідуть як одноразові (non refillebl), виробником не передбачено. Пропановий балон коштує копійки. Нашо треба... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexKKK Опубліковано: 10 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Усім дякую, повернув балон продавцю. Ризикувати життям щось не дуже хочеться, плюс балон планувався в житловому приміщенні ставити, ну його... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 8 часов назад, AlexKKK сказал: плюс балон планувався в житловому приміщенні ставити, ну його... Газовый баллон нельзя в помещение, никакой... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз