AndryG Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) Вирішив я помилково, що в бойлерній буде тепло і без радіатора. Тепер треба його якось врізати у вже існуючу систему. З мінімальними втручаннями я бачу це зробити як на малюнку червоний варіант. Врізати два відводи відводі на трубу подачі теплоніся, розвести їх максимально подалі один від одного. Питання, чи працюватиме така штука? Радіатор буде стояти на сусідній стіні метр-півтора від котла. Якщо буде, то достатньо труби 20 чи ставити 25? Як ще один варіант, не хочеться так робити, (сині мітки) поставити трійник замість кутника внизу під фільтром. Буду радий вашим порадам. ___ Фото старе, все вже залито і красиво. Під ізоляцією металопласт, в який взагалі не хочеться втручатися. Змінено 6 годин тому користувачем AndryG Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому Фото более крупнее, где какой котел может еще какие пасочьки есть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз