Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Альтернативний зв'язок під час війни (Starlink, Meshtastic, голуби)

US7IGN

Рекомендовані повідомлення

12 часов назад, US7IGN сказал:

Що думаєте? Хто юзає? Як працює в умовах РЕБ?

Meshtastic, где то год назад попались на глаза ролики, стало интересно покопал, чуть глубже, для города может и есть смысл, и то если в окружении есть еще кто то кому это интересно, но для села учитывая всего пять хопов, я смогу только сам с собой поговорить :-)

Вы вот как радио любитель со стажем лучше скажите есть baufeng uv-5r ну те которые по 1000 грн, в 22м прям выручили неоднократно, у меня есть штатные антены и еще коротышки, а вот давно есть мысль купить нечто такое

prom.ua/p2865004834-avtomobilnaya-antenna-nagoya.html?utm_source=google_pmax&utm_medium=cpc&utm_content=pmax&utm_campaign=Pmax_cpa_voentorg_5309924870&gad_source=1&gad_campaignid=22232776026&gbraid=0AAAAADBxJSUb459859HykCEGhcFzJ-ZH_&gclid=Cj0KCQjw2t3VBhD8ARIsAK0F6qxJU79NcS-GSDGhC4kVIKaVTNPS9e-VU4Pi40LiMgUxJQ-y9LVNv2saAlv0EALw_wcB

Дом одноэтажный и бывает в рамках села или неразборчиво или вообще не слышно, но если кто то вещает со второго этажа то я принимаю достаточно уверенно

Или нужно городить что то более взрослое? На что я не готов :-) 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 минуты назад, US7IGN сказал:

Можна і таку. Тільки під неї щось металеве підкласти

Ну я думал что то такое на крышу прилипить, она из металло черепицы

Посилання на коментар

різниця буде однозначно. якщо руки не з дупи то можна за копійки зробити наприклад таку www.us7ign.com/?p=1840 і радіус буде 30-50км

• Лайк 1
Посилання на коментар

9 часов назад, US7IGN сказал:

різниця буде однозначно. якщо руки не з дупи то можна за копійки зробити наприклад таку www.us7ign.com/?p=1840 і радіус буде 30-50км

Та не, это уже слишком, да и руки из того же места что и ноги

Посилання на коментар

6 хвилин тому, mib сказав:

Та не, это уже слишком, да и руки из того же места что и ноги

ну що ж, коли у фотоапаратів не було зуму то доводилося підходити ближче. з радіо це теж працює :flag1:

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...