Nubira Опубліковано: 6 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2010 ...что там с новыми поставками? рыбка с икрой есть? а то уже соскучились Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Natali1962 Опубліковано: 2 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2010 Поднимаю темку! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mystery Опубліковано: 3 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2010 ну так что рыпка есть? хочется килограмм 5-10 филе по гривен 20-25 за кг, хек например или треска. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
inspektor Опубліковано: 3 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2010 Я думаю, що Сергій на форум не заходив від останнього свого повідомлення. Може хтось близько знайомий з ним міг би зателефонувати йому і запитати відносно рибки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
inspektor Опубліковано: 8 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2010 Щойно телефонувала до Сергія. Рибка буде, однак в перших числах грудня. Запасаємось терпінням. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ИВАНОВНА Опубліковано: 27 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2010 можно заказать икру на 250грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LYNX Опубліковано: 30 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2010 Сергей,огласите плиз цены Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
elitstroy Опубліковано: 1 грудня 2010 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2010 В прошлом году был случай. Я перед новым годом купи себе 2 кг икры тоже по 300грн. В итоге угостил соседку и она сразу сказала икра не натуральная. Позвони продавцу он без никаких упреков приехал и забрал ее. Будьте бдительны. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гість vodvodvod Опубліковано: 2 грудня 2010 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2010 Всем добрый день! Огласите пожалуйста цены. Очень надо на НГ. Интерисует красная мороженая рыба. спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Elena S Опубліковано: 2 грудня 2010 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2010 мне бы тоже хотелось рыбки купить... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leka Опубліковано: 3 грудня 2010 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2010 И мне рыбки и икры хочется купить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна_ST Опубліковано: 3 грудня 2010 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2010 В прошлом году был случай. Я перед новым годом купи себе 2 кг икры тоже по 300грн. В итоге угостил соседку и она сразу сказала икра не натуральная. Позвони продавцу он без никаких упреков приехал и забрал ее. Будьте бдительны. как определили, что не натуральная? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 3 грудня 2010 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2010 А с Сергеем никто не связывался? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana2007 Опубліковано: 3 грудня 2010 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2010 Я звонила Сергею по поводу икры, сказал, что икра будет где-то после 7 декабря. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валентиныч Опубліковано: 3 грудня 2010 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2010 Я звонила Сергею по поводу икры, сказал, что икра будет где-то после 7 декабря. И рыба то же. Сказал что сообщит., с новыми ценами, :D "Таможня берет свое" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Natali1962 Опубліковано: 4 грудня 2010 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2010 Очень хочется рыбки засолить да на бутербродик с маслицем вкусненьким да под кофе и водочку . Или наоборот, под водочку , а потом кофеек! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nubira Опубліковано: 5 грудня 2010 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2010 Отличные новости, тоже очень ждем рыбку и икру Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladimir1 Опубліковано: 7 грудня 2010 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2010 Тоже купил бы и рыбку и икру. Сегодня звонил Сергею, сказал, что как только появится - информация будет на сайте. Пока нет. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nastusi Опубліковано: 7 грудня 2010 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2010 так хочу икры что спать не могу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nubira Опубліковано: 15 грудня 2010 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2010 Телефон у Сергея не работает, тут инфы ноль...будет еще когда-нибудь икра и рыба или нет? кто знает? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
РУФ Опубліковано: 15 грудня 2010 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2010 Телефон у Сергея не работает, тут инфы ноль...будет еще когда-нибудь икра и рыба или нет? кто знает? набарила пару дней назад, сказал, что нету ничего. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nubira Опубліковано: 15 грудня 2010 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2010 Спасибо...очень жаль А какие прогнозы не говорил? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
РУФ Опубліковано: 15 грудня 2010 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2010 Спасибо...очень жаль А какие прогнозы не говорил? да не узнавала точно, но вреде до нового года не будет, хотя набирайте может чтои зменится. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Маликов Дмитрий RDS Опубліковано: 18 грудня 2010 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2010 Жаль, что рыбки с икрой не будет ближайшее время. Сергей говорил, появится в лучшем случае в январе - феврале. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МНаталья Опубліковано: 11 січня 2011 Поділитись Опубліковано: 11 січня 2011 Так здесь вкусно все написано, что я тоже захотела рыбки и икорки. Большая просьба, когда появится - сообщите и мне пожалуйста. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення