le_nka Опубліковано: 9 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2010 Нужно где-то 30-40 листов б/у-шного шифера.У кого есть-поделитесь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
antiVIRUS Опубліковано: 22 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2010 Нужно где-то 30-40 листов б/у-шного шифера.У кого есть-поделитесь? Где же вы раньше-то были!!!!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
antiVIRUS Опубліковано: 22 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2010 Нужно где-то 30-40 листов б/у-шного шифера.У кого есть-поделитесь? Где же вы раньше-то были!!!!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
le_nka Опубліковано: 23 листопада 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2010 :D,у меня так почти всегда! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 24 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2010 могу вам предложить 6-ти волновый Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
qwewq Опубліковано: 26 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2010 могу вам предложить 6-ти волновый Что-то автор обьявы не отзывается ...Заберу 6-ти волновый ...на забор думаю как-раз ... Териториально где ??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 27 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2010 Извените вчера продал. Остались по 4-ри волны куски Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
qwewq Опубліковано: 27 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2010 Извените вчера продал. Остались по 4-ри волны куски ну да и Бог с ним )) С наступающими ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
_CHE_ Опубліковано: 28 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2010 есть какой-то. листов 10... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Caesar Опубліковано: 28 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2010 Нужно где-то 30-40 листов б/у-шного шифера.У кого есть-поделитесь? Есть листов 20 средней паршивости старого мелковолнового. Голосеево. Около Ювелирки (Добрый путь) PS Есть еще строймусор от разрушенного сарая - мешков 15-20, наверное Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Curtis Опубліковано: 28 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2010 А вы все тут продаете или за самовывоз просто отдаете, а то у меня тоже есть и не могу решить так отдать или продать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Caesar Опубліковано: 28 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2010 отдаем. макс - пиво-сок-коньяк(на крайняк) продажа и прчая крммкрция в иной теме Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
le_nka Опубліковано: 28 листопада 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2010 Блин,здесь прям торговля вовсю,а я сижу жду сообщений Хотя,впрочем,всем спасибо,шифер хотя и нужен еще,но забрать его не представляется возможным. Благодарю всех откликнувшихся Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tino4ka Опубліковано: 26 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2013 К весне-лету нужен старый шифер для защиты от соседских бурьянов :D. находимся в борисполе - самовывоз только в пределах города. земляки! отзовитесь! ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pavel L Опубліковано: 8 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 8 березня 2013 Могу забрать старый шифер самовызом, нужно временно перекрыть вагончик для строителей, а также на этот год укрыть от дождя доски. Териториально Киев, и 10-20 км от Киева. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
varvar8778 Опубліковано: 8 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 8 березня 2013 а мне бы штук 400:D, ферму строю. если есть где взять, разобрать, купить ,обменять, или информация, буду признателен Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oleksa80 Опубліковано: 11 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2013 Избавлю от 10-ти листов старого шифера:D Самовывоз Киев и окресности. Алексей. 095 282 46 два два Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валентина-Бригантина Опубліковано: 15 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 березня 2013 и я хочу шифер, могу даже демонтировать, если не оч.сложно! :beer: Интересует направление Соломенский - Киево-Святошенский р-н Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladimir76 Опубліковано: 16 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2013 varvar8778, varvar8778, www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=110153&highlight=%F1%F2%E0%F0%FB%E9+%F8%E8%F4%E5%F0 договоримся Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валентина-Бригантина Опубліковано: 17 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2013 в Обухов далековато за бу шифером ехать, не рентабельно, может кто поближе захочет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladimir76 Опубліковано: 17 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2013 в Обухов далековато за бу шифером ехать, не рентабельно, может кто поближе захочет Всегото 20км от КП, смотря на каком транспорте добираться;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валентина-Бригантина Опубліковано: 15 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 квітня 2013 Vladimir76, Спасибо за шифер! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladimir76 Опубліковано: 16 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2013 Vladimir76, Спасибо за шифер! Пожалуйста! Пользуйтесь;) и Вам спасибо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз