Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Anton Oprya - Яблоновка

Anton Oprya

Рекомендовані повідомлення

3 часа назад, Anton Oprya сказал:

бактерії прям з самого початку експлуатації використовував постійно
в каналізацію що попало не кидали, навіть туалетний папір, в самих ємностях не сказав би що колись був ахтунг в першій камері так корка була трохи в другій просто сіра вода, запах мінімальний
але грунти суглінки + труба так як криво покладена то частково підтоплювалась і вентиляція норм не працювала думаю, хоча фанова труба виведена на дах за проектом
те що переробляв поле на тонелі то воно ще може попрацювало би пару тройку років, але вже було бажання зробити все нормально
корочше зараз останній вже експеримент з цими дренажними полями, якщо станція буде нормально очищати воду, а дренажне нове поле з 8 блоків не буде справлятись все одно, то наступна єдина ідея зробити десь під забором насипне поле с викидом води на грунт

Якщо корка була і погана вентиляція то бактерії працювати не будуть. Цікаво як себе поведе Ваша ЛОС в цих суглінках. Якщо все буде норм, значить проблема була в септику. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, andry07 сказал:

Якщо корка була і погана вентиляція то бактерії працювати не будуть. Цікаво як себе поведе Ваша ЛОС в цих суглінках. Якщо все буде норм, значить проблема була в септику. 

Корка в анаеробному септику все одно буде. Я ж казав трохи була. Жир дуже погано в анаеробному септику перероболяється. Не дарма ж трійники ставлять 

Вентиляція в анаеробних септиках то більше вже саме для дренажного поля в не для септику. В септику без аерації все одно анаеробні без кисню працюють 

Посилання на коментар

А не думали над влаштуванням аерації в старому септику? Я собі зробив, поки не шкодую.

Посилання на коментар

23 минуты назад, andry07 сказал:

А не думали над влаштуванням аерації в старому септику? Я собі зробив, поки не шкодую.

Так я ж написав ємності були провалені, перелив між ними  з проблемами, я тиждень насосом двічі на день перекидав воду, потім воно само якось налагодилося і ще до 3 тижнів жив в очікуванні черги на монтаж, ну і доступ обмежений до ємностей щоб там аерацію ставити. Плюс труба прокладена не ідеально. По факту викопати все в потім все це назад закопати виглядало менш логічним ніж одразу переробити 

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...