Vasiatko Опубліковано: 21 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2020 Мусорник видел, перед покупкой участка подъезжал туда и общался с работниками мусорки. Говорят, что свалку собираются закрывать, может из-за того, что рядом аэропорт. Между мусоркой и участками поле и еще один старый сад, расстояние около 2,5 км. Посторонних запахов я не чувствовал. Общался с людьми, которые начали строиться, говорят, что воздух не хуже чем в Киеве. Сами мы будем строиться не ранее чем через 2-3 года. Поживем увидем. Прошло уже более 8 лет с момента "говорят что свалку собираются закрывать"... Работает, аж бегом. Камазы разминаться не успевают. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sot Опубліковано: 21 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2020 Кто ж ж её закроет, это ж мусорка. Я когда в 2007 строился в Кийлове, то с этого карьера брал песок. Это была гигантская яма с серпантином, наполовину заполненая мусором. Сейчас это террикон выше 16-ти этажного дома, чтобы лучше воняло. А амбрэ чувствуется даже, когда едеш в Ревне. Хотя тут некоторые пишут что им не воняет, когда мимо проезжают. Засекал по одометру от мусорки до крайних домов - 1.5 км. Умом не понять, как там можно строиться?! А на какую глубину бурить скважину на воду? На 500метров? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vasiatko Опубліковано: 21 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2020 Кто ж ж её закроет, это ж мусорка. Я когда в 2007 строился в Кийлове, то с этого карьера брал песок. Это была гигантская яма с серпантином, наполовину заполненая мусором. Сейчас это террикон выше 16-ти этажного дома, чтобы лучше воняло. А амбрэ чувствуется даже, когда едеш в Ревне. Хотя тут некоторые пишут что им не воняет, когда мимо проезжают. Засекал по одометру от мусорки до крайних домов - 1.5 км. Умом не понять, как там можно строиться?! А на какую глубину бурить скважину на воду? На 500метров? Недавно ездил в Глыбоке, рециркуляция в машине не спасла от аромата, хотя ветер был сильный. Но в садах там конечно тот еще ад... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 21 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2020 сообщение от 2011г Мусорник видел, перед покупкой участка подъезжал туда и общался с работниками мусорки. Говорят, что свалку собираются закрывать, может из-за того, чем то рядом аэропорт. Между мусоркой и участками поле и еще один старый сад, расстояние около 2,5 км. Посторонних запахов я не чувствовал. Общался с людьми, которые начали строиться, говорят, что воздух не хуже чем в Киеве. Сами мы будем строиться не ранее чем через 2-3 года. Поживем увидем. сообщение от 2016г начали строиться ??? так шо и как, не воняет вам? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andreybrat Опубліковано: 13 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 13 травня 2020 Больше года живем в районе садов , не знаю кому там что воняет , я не чувствую , хорошее место , есть строительный магазин, к школе около километра . На роботу еду за 15 мин в Киев , возле нас все уже застроено и цена земли возросла по сравнению когда покупали, некоторые отстроили ( крутые домики )))) не далеки что продали квартиру в Киеве и переехали в пригород. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sot Опубліковано: 16 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 травня 2020 Окстись. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Syn5Kd Опубліковано: 10 лютого Поділитись Опубліковано: 10 лютого (змінено) А є якісь свіжі відгуки від місцевих? Розглядаємо придбання будинку тут, але якось дуже нерайдужні описи ситуації читаю в цій темі ) Чи змінилось щось по електриці? Що по свердловинах? Чи впливає сміттєзвалище і відстійник? І як із запахами? Змінено 10 лютого користувачем Syn5Kd Орфографічні правки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 10 лютого Поділитись Опубліковано: 10 лютого Може краще самому пару раз проїхатись та попитати людей? мусорку то засипають потихеньку і колись закриють, може, але ж поки що їду повз з перекритим повітрям зовні, смердить коли тепло. і дуже важливе питання по воді 21.02.2020 в 18:50, Sot сказав: А на какую глубину бурить скважину на воду? На 500метров? 500 не 500, але у знайомих на садах бучак дає погану воду, за 30-40 і казати не варто. ( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Syn5Kd Опубліковано: 10 лютого Поділитись Опубліковано: 10 лютого 1 година тому, Фрай сказав: Може краще самому пару раз проїхатись та попитати людей? Ну не в будинки ж вламуватись з питаннями ) Ото тому тут і питаю, може ж читає хтось з місцевих. 1 година тому, Фрай сказав: і дуже важливе питання по воді 500 не 500, але у знайомих на садах бучак дає погану воду, за 30-40 і казати не варто. ( Власне, оце найбільш тривожить, бо мусорка з одного боку, відстійники аеропорту з іншого. Мабуть що краще утриматись тоді. Дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 лютого Поділитись Опубліковано: 11 лютого (змінено) 8 годин тому, Syn5Kd сказав: Ну не в будинки ж вламуватись з питаннями ) Ото тому тут і питаю, може ж читає хтось з місцевих. Власне, оце найбільш тривожить, бо мусорка з одного боку, відстійники аеропорту з іншого. Мабуть що краще утриматись тоді. Дякую. Ді нічого) ))проб єте на 130 метрів, або зробите гарну водоочистку. З усієї області ви ж найшли мабуть саме краще місце?) Змінено 11 лютого користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Syn5Kd Опубліковано: 11 лютого Поділитись Опубліковано: 11 лютого 32 хвилини тому, МаТраС сказав: З усієї області ви ж найшли мабуть саме краще місце?) При чому тут це? В мене є певний бюджет, є побажання по локаціях і інших деталях будинку. Відповідно, під ци вимоги підбираються пропозиції на ринку і розглядаються. Одна з пропозицій саме у Садах, і тому і питаю про всі ці нюанси, бо варто з'ясувати всі обставини перш ніж робити вибір (позитивний чи негативний). Це не означає що я все життя мріяв про будинок в Садах і тут знімаю рожеві окуляри ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 11 лютого Поділитись Опубліковано: 11 лютого зараз взагалі люди мало читають)) просто порада...зазвичай є телеграм канали чи вайбер тієї локації, яка Вам цікава і більше інформації можна отримати саме там...навіть в моїх садових кооперативах ( Дім та дача) є таке🤗 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 лютого Поділитись Опубліковано: 11 лютого 22 хвилини тому, irina1969 сказав: зараз взагалі люди мало читають)) просто порада...зазвичай є телеграм канали чи вайбер тієї локації, яка Вам цікава і більше інформації можна отримати саме там...навіть в моїх садових кооперативах ( Дім та дача) є таке🤗 Дивно,що в 25 році цього не знають ще. Да в під їзді навіть група є,не те, що вже в комплексі. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 11 лютого Поділитись Опубліковано: 11 лютого 1 хвилину тому, МаТраС сказав: Дивно,що в 25 році цього не знають ще. Да в під їзді навіть група є,не те, що вже в комплексі. ну чому ж не знають )) просто не подумали, забули і т.і Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 11 лютого Поділитись Опубліковано: 11 лютого А где эти сады расположены!? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 лютого Поділитись Опубліковано: 11 лютого 16 хвилин тому, DimaF сказав: А где эти сады расположены!? 21 рік. справді смердить від смітника 2) Це не Бориспіль, а землі під садівництво що відносяться до села Глибоке 3) Шум літаків На лівій стороні Борисполя ліпше anonim_138 Мона Лиза• 13 травня 2021 8 Левая сторона Борисполя - болото. Есть такие места, где после сильных дождей топит септики. В садах проблема со светом огромная. На каждый участок выделено 5 кВт. Чем больше заселяется народу, тем чаще вырубает подстанции. Докупить кВт нереально. За сам проект по електричеству и счётчик надо отвалить больше 40 тыс. Если подключаешь двухзонный тариф, то счётчик програмно контролирует Ваши превышения и Вас вырубает. Газ есть, но не везде его реально провести. Если на улице этого посёлка есть возможность провести газ, то сам проект будет свыше 60 тыс. Дороги люди делают сами. Нико-финанс - владелец этого микрорайона - ни за что не отвечает. Кстати дороги по посёлку тоже принадлежат Нико-финанс. Земли считаются садовыми и поэтому рассчитаны только на летнее проживание - это про коммуникации. Вонь от свалки слышна в основном только на участках ближе к дороге и ещё ветер так веет, что сносит ароматы в сторону глубокого. Но в этом году начали вонять портовские отстойники. К самолётам привыкаешь. Я в Борисполе с рождения и работала в порту и я их уже давно не замечаю. Строимся там. Знаю о чем говорю. Когда покупали там землю, то не знали всех нюансов, да и денег больше не было. Теперь пытаемся находить решение проблем. Сейчас инициативная группа пишет письма меру Борисполе и т.д Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 11 лютого Поділитись Опубліковано: 11 лютого 12 минут назад, МаТраС сказал: а землі під садівництво що відносяться до села Глибоке Это справа по дороге на Глибоке получается!? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 лютого Поділитись Опубліковано: 11 лютого 3 хвилини тому, DimaF сказав: Это справа по дороге на Глибоке получается!? Не знаю, але в 21 шляпа повна. Хз, яке мислення повино бути, щоб розглядати навіть щось подібне) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Syn5Kd Опубліковано: 11 лютого Поділитись Опубліковано: 11 лютого 1 година тому, irina1969 сказав: зазвичай є телеграм канали чи вайбер тієї локації, яка Вам цікава і більше інформації можна отримати саме там...навіть в моїх садових кооперативах ( Дім та дача) є таке🤗 Я шукав якийсь чат цієї локації - не знайшов. Якщо знаєте його - буду вдячний. Якщо не знаєте - то... нащо пропонуєте те, чого не існує? В чаті бориспільському спитали, але там не виявилось людей, які б там жили - тільки ті хто щось чув ) Як і тут, власне. У цієї інформації є опосередкована цінність, але хотілося б почути відгуки від людей, як "їли устриць". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 11 лютого Поділитись Опубліковано: 11 лютого Тільки що, Syn5Kd сказав: Я шукав якийсь чат цієї локації - не знайшов. Якщо знаєте його - буду вдячний. Якщо не знаєте - то... нащо пропонуєте те, чого не існує? В чаті бориспільському спитали, але там не виявилось людей, які б там жили - тільки ті хто щось чув ) Як і тут, власне. У цієї інформації є опосередкована цінність, але хотілося б почути відгуки від людей, як "їли ...вдалих пошуків Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 11 лютого Поділитись Опубліковано: 11 лютого 1 час назад, МаТраС сказал: Не знаю 😀не знаете, но даёте советы)) Феерично🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 лютого Поділитись Опубліковано: 11 лютого Тільки що, DimaF сказав: 😀не знаете, но даёте советы)) Феерично🤣 Ти сліпий? Я навіть з другого форуму пости зкинув. А поради я лиш по воді даю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 11 лютого Поділитись Опубліковано: 11 лютого (змінено) 12 годин тому, Syn5Kd сказав: 13 годин тому, Фрай сказав: Може краще самому пару раз проїхатись та попитати людей? Ну не в будинки ж вламуватись з питаннями ) Я саме так і зробив коли запропонували ті сади. 1 годину тому, DimaF сказав: Это справа по дороге на Глибоке получается!? так, то вони. Я знайомився, запрошували подивитись, спілкувались. Деякі дивували своєю наївністю коли розповідали, що самі контролювали всі етапи. Навіть на перший погляд було видно, що вони зовсім далекі від будівництва і не бачать халтури. дехто з забудовників пропонував подивитись їх будівництво поряд. До речі, на перший приїзд ніяких сторонніх запахів не було, або вітер у інший бік, або безвітря. Смітник побачив вже згодом з літака і був дуже вражений, він тоді ще не засипався. Змінено 11 лютого користувачем Фрай 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 11 лютого Поділитись Опубліковано: 11 лютого 55 минут назад, Фрай сказал: так, то вони. Ага, я там периодически (не часто) езжу. Могу сказать что особой вони я там не слышал даже в жару. По воде не знаю, а вот мелким мусором типа кульков там конечно подсирает, в непосредственной близости от свалки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 11 лютого Поділитись Опубліковано: 11 лютого (змінено) 1 година тому, DimaF сказав: я там периодически (не часто) езжу. Могу сказать что особой вони я там не слышал даже в жару. А я регулярно і тому на всяк випадок перекриваю доступ повітря ззовні ще біля будівельного магазину або на містку через сточний канал, в залежності від напрямку руху, краще так ніж потім задихнутися. Однією з причин продажу дачі в чудовому місці були грьобані «Гаврилівські смердята», вона на шикарні луки біля нашого лісу стали вивалювати свої відходи і дуже швидко вода у скважинах стала схожа на помиї. Ці смердючі сусіди-отруйники не лише тут, коли вже готовий був взяти будинок у Юрівці згадав як полював у цих місцях і також бачив звалище. Подивився по карті і знепритомнів, воно було в 1200 метрів по прямій. Його зараз начебто присипали, активно забудовують, район озера Крючок, але ж скільки ще років ті відходи будуть отруювати землю та воду? Ще локація біля В.Олександрівки, шикарна місцина, але коли приїхали одного разу то таке смердло йшло бо вітер у цей бік, а то відстійники поряд з дачним кооперативом. (Через ліс) так що вибирати насправді дуже важко, завжди можна знайти «міну уповільненої дії» Змінено 11 лютого користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз