Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Помогите по внутрянке!ПРОПАДАЮ!!!!

Татата

Рекомендовані повідомлення

тоже радив би електрику зробити першим ділом. і сигналізацію. і взагалі добре все продумати, де буде телевізор, де сателітарка, де кондиціонер і т.п. провести грамотно всі кабеля щоби потім коробами не зіпсувати ремонт.

 

сантехнічні роботи завершити. продумати де буде рушникосушка наприклад у ванні. може якісь насоси зараз не на своєму місці, і т.п. щоби потім по кілька разів як я - не довбати стіни і не переносити рушникосушку на 10 см в якийсь бік, або змішувач для ванни з одної стіни на другу, або виводи для посудомийки і раковини на кухні.

 

якщо є якийсь дизайн-проект або якесь чітке бачення того що має получитися то можна сміло купувати і плитку і шпалери, і сантехніку, і світильники.. ну і двері можна вже замовляти якщо вони будуть під заказ. їх довго роблять або везуть. по моїх дверях обіцяний термін в 2 місяці закінчується 15 січня.. наразі глухо ))) підозрюю вчасно їх не буде.

 

але то якщо є дійсно "зайві" гроші. а то можна це все закупити, а потім на штукатурку не хватить )))

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 2 тижні потому...
Уже рекомендовали, но повторюсь, т.к. никакого отклика на это у ТС не последовало - поставить дом на сигнализацию! А то все закупленное уйдет за спасибо "добрым прохожим".
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Господа, запомните самое главное - в нашей стране ничего никогда не дешевеет, поэтому если есть возможность вложить деньги в материалы - на задумываясь вкладывайте...ибо у нас как всегда, то курс евро взлетит, то стоимость сырья, то таможня.
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

я не раджу купляти плитку на перед, тому що може розбитися пару плиток а докупити такої самої вже може не бути. Та і смак може змінитися чи побачите кращу плитку. З плиткою добре сьогодні купили - завтра поставили. А взагалі я монтажник гіпсокартону і бажано щоб підлога була вільна від різних предметів крім мого матеріалу. самі розумієте що ніхто не засраховний від того що молоток впаде на ту саму плитку і тд. Кабеля добре, сантехніка, опалення добре гіпсокартон профіля і хватить.
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...