Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Вибір насосної станції

Виталий22

Рекомендовані повідомлення

Що це за червона коробочка ?Це одне ціле з електронним реле чи воно окремо?Не бачу дротів від нього..Підключіть двигун на пряму до розетки і качайте!Якщо проблема в ньому він нагріється і згорить,або піде в захист якщо на ньому є термодатчик.Якщо ні це реле тиску.

IMG_2552.jpeg

Змінено користувачем viksel
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

В 19.07.2026 в 10:46, viksel сказал:

Що це за червона коробочка ?

Спойлер

IMG_2552.jpeg

Він же написав: "В мене одночасно 2 реле тиску - електронне з захистом від СХ, та механічне на випадок ядерного вибуху."

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, 90BCO сказал:

Він же написав: "В мене одночасно 2 реле тиску - електронне з захистом від СХ, та механічне на випадок ядерного вибуху."

Дякую,пропустив..Значить порада підключити те, що на випадок вибуху, вже також була)).Дальше радити вже нема що.

• Лайк 1
Посилання на коментар

27 минут назад, viksel сказал:

Дальше радити вже нема що.

Я би конденсатор перевірив під кришкою НС. Вони г..но повне наразі...

Посилання на коментар

57 минут назад, 90BCO сказал:

конденсатор перевірив під кришкою

Ну можливо, але тоді двигун не буде стартувати...Хоча ті однофазні двигуни я з них балдію)),там декілька типів,з постійно включеним конденсатором,з двома конденсаторами один з яких відключається..Ще сильно не вникав бо в мене переважно все 380 вольт,але декілька однофазних також маю і 90 відсотків проблем з запуском або під час роботи гріється це міжвиткові замикання і шукати дальше нема сенсу.В данному випадку електронне реле і захист в ньому по току і можливо по напрузі,підключення механічного,що на випадок ядерки)), покаже в чому пробема.

Змінено користувачем viksel
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...