МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 хвилин тому, XL.pro сказав: 1. Для декоративної штукатурки повинна бути рівна поверхня (площина). 2. Відповідно, потрібно нанести рівно базову шпаклівку (горби шліфувати). 3. Результат залежить в тому числі від: ширини вікна, довжини стіни, освітлення (сонячного і штучного) 4. Шпаклівку і штукатурку складно нанести самому, щоб не засохли краї. Вдвох легше, один наказує валиком, другий - розгладжує. 5. На деяких Ваших фотографіях штукатурка має рельєф, на встановлених вимикачах, розетках будуть видні нерівності. З точки зору зробити самому найпростіше - грубі шпалери під фарбування, які приховають багато косяків. Все інше - демагогія. це ви не мені пишіть. а автору питання,бо я не одни рік займався і штукатуркою, і шпаклівкою і трохи декором. а що обов язково робити рельєф там де буде корпус вимикача?) по поводу шпалер згоден, але як по мені,то шпалери для мене то радянський союз 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 28 хвилин тому, МаТраС сказав: це ви не мені пишіть. а автору питання,бо я не одни рік займався і штукатуркою, і шпаклівкою і трохи декором. а що обов язково робити рельєф там де буде корпус вимикача?) по поводу шпалер згоден, але як по мені,то шпалери для мене то радянський союз Шпалери під фарбування виглядають гарніше, ніж штукатурка "з рельєфом". В Німеччині їх зараз масово клеять і живуть. І для людини без досвіду та сторонньої допомоги це найкращий варіант. А от сучасно якісно зробити декоративку набагато складніше, ніж виготовити стіни під фарбування. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз