Lioness_le Опубліковано: 20 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2013 Та я вот тоже думаю что можно было обойтись, но побоялся рисковать, отец лишившийся апендикса при похожих симптомах до сих пор считает что его удалили зря. про апендикс тока мне так интересно ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alexandrxxl Опубліковано: 20 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2013 про апендикс тока мне так интересно ? А у вас он есть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 20 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2013 Только на экспорт :D на органы шоле? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sass Опубліковано: 20 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2013 про апендикс тока мне так интересно ? Там такой набор болячек, шо уже со счета сбились... Жуть как интересно.. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 20 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2013 про апендикс тока мне так интересно ? Не. Тута все зачитываются... Раньше один Бездомный был, а теперь вот... Аппендикс, бабушка... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 20 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2013 на органы шоле? Без апендикса не возьмут:D Добавлено через 1 минуту Там такой набор болячек, шо уже со счета сбились... Жуть как интересно.. Думаете, медицинскую энциклопедию на ночь читает?:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alexandrxxl Опубліковано: 20 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2013 на органы шоле? Не, апендикс у меня свой есть 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bora-b Опубліковано: 20 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2013 вот, Бора, вот тут только все о себе, а шо у других вне брака в пост - им пофиг))))))))))) блин, не у других вне брака (тогда и отказ можно дать, бо не супруг), а кто сам не в браке))) Солнце, с тобой можно и согрешить пару разочков. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 20 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2013 Там такой набор болячек, шо уже со счета сбились... Жуть как интересно.. Вот есть же такие люди. Одним словом - позитивные. Им бы отдельную ветку создать, для троих. У доктора пациентов бы увеличилось)))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sass Опубліковано: 20 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2013 Думаете, медицинскую энциклопедию на ночь читает? Не он. А мы, черт подери... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 20 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2013 Медперсонал главное шоб хороший был 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 20 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2013 Солнце, с тобой можно и согрешить пару разочков. Абсолютно с Вами солидарна, коллега)))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 20 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2013 Не, апендикс у меня свой есть в баночке))) Абсолютно с Вами солидарна, коллега)))) направьте свою энергию в семью)) я вас боюсь)))))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alexandrxxl Опубліковано: 20 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2013 Думаете, медицинскую энциклопедию на ночь читает?:D Я всё что там написано в живую видел. Добавлено через 1 минуту в баночке))) Ага стоит рядом с зубами на тумбочке. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 20 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2013 А у вас он есть? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 20 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2013 Медперсонал главное шоб хороший был Постненькая у тебя медсестричка... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sass Опубліковано: 20 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2013 Постненькая у тебя медсестричка... Ну так ведь пост же... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 20 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2013 Я всё что там написано в живую видел. Даааа? Чем дальше, тем интереснее Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 20 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2013 направьте свою энергию в семью)) я вас боюсь)))))))) Интересно, как грешить групповухой - так это можно. Вчера кто в кафе грешил бренди? В пост. Из под стола))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 20 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2013 Ну так ведь пост же... Так медсестричка - вегетарианка;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 20 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2013 Интересно, как грешить групповухой - так это можно. Вчера кто в кафе грешил бренди? В пост. Из под стола))))) а ты еще та затейница :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sass Опубліковано: 20 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2013 Так медсестричка - вегетарианка Ну разве что в смысле "зеленая" ишшо... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hotpoint Опубліковано: 20 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2013 а ты еще та затейница :D Стрип на столе танцевала? Было? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 20 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2013 Стрип на столе танцевала? Было? ага, щаззз, так я Вам всё и рассказала! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 20 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2013 Стрип на столе танцевала? Было? :D:D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз