vadimv Опубліковано: 19 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2024 43 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Дівчина низенька - пісєчка тугенька:) Буває, що аж занадто тугенька. І коротенька ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 19 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2024 4 хвилини тому, vadimv сказав: Буває, що аж занадто тугенька. І коротенька ) Це ви про свій двадцять один сантиметр хвастаєтесь ? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 19 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2024 7 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Це ви про свій двадцять один сантиметр хвастаєтесь ? Колись викладав тут фотку, яку зробив на перехресті Троїцької і Харитоненка в Сумах - BMW з номером "23 см" ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 19 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2024 13 хвилин тому, vadimv сказав: Колись викладав тут фотку, яку зробив на перехресті Троїцької і Харитоненка в Сумах - BMW з номером "23 см" ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 (змінено) 16 часов назад, Dmitriy_S сказал: Саме цікаве у всьому цьому, що у вас з Бездомним один брак. Тобто ви інакшого і не пробували. Але з умним відом розсуждаєте як воно може бути:)) ви ж інтелектуал - про масштабування та екстраполяцію не чули ? Змінено 20 червня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 (змінено) 15 часов назад, Dmitriy_S сказал: про групу Пікнік вперше почув під час теракту у Крокусі🤣 і що там слухати ? порадьте , бо слухати путікантропів три години вже не цікаво . Змінено 20 червня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 5 хвилин тому, Бездомный сказав: про групу Пікнік вперше почув під час теракту у Крокусі🤣 Ого. Я пам`ятаю десь у 80-х везли нас автобусом на колгоспне поле і ми слухали Пікнік на касеті. "Ієрогліф" Але краще б я тоді "Егоїстичний ген" Докінза почитав ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 Тільки що, vadimv сказав: Ого. Я пам`ятаю десь у 80-х везли нас автобусом на колгоспне поле і ми слухали Пікнік на касеті. "Ієрогліф" Але краще б я тоді "Егоїстичний ген" Докінза почитав ) Та ***ить він ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 21 хвилину тому, Бездомный сказав: ви ж інтелектуал - про масштабування та екстраполяцію не чули ? Та який з мене інтелектуал, хоспадє. Ну прочитав кілька тисяч книжок, але життя показало, що все не так, як в книжках пишуть... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 (змінено) 1 час назад, US7IGN сказал: Та ***ить він ))) ніт не пизжу - з того , чого не було в ефірах - Акваріум - знав , доайзеншпісівське "Кіно" - знав , "Динамік" - знав , Лозу - знав , Висоцького - знав ... Новікова-Токарева-Розенбаума-Северного - знав . Пікнік - не знав . Не знали й хлопці з мого оточення , через яких я отримував записи того , чого не було в ефірі . Що там цікаваого ? Що я пропустив ? Змінено 20 червня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 (змінено) архетипічна нітакуся 🤣 Змінено 20 червня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 (змінено) 52 хвилини тому, Бездомный сказав: Що там цікаваого ? Що я пропустив ? Нічого. Абсолютно така сама "творчість" орків. 31 хвилину тому, Бездомный сказав: архетипічна нітакуся 🤣 При тому що сама Наташа на кого тільки не лізла на знімальному майданчику ) Змінено 20 червня 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 1 година тому, Dmitriy_S сказав: Та який з мене інтелектуал, хоспадє. Ну прочитав кілька тисяч книжок, але життя показало, що все не так, як в книжках пишуть... Можна припустити що ті книжки не про вас були. Перегляд тисяч голлівудських фільмів не зроблять вашу жінку кінозіркою ))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 (змінено) 22 минуты назад, vadimv сказал: Нічого. Абсолютно така сама "творчість" орків. При тому що сама Наташа на кого тільки не лізла на знімальному майданчику ) при тому , що на майданчику опинилася виключно завдячуючи чоловіку - Максиму Дунаєвському - автору музики до стрічки . Наглядна ілюстрація до меседжу кто с пал не с тем , тот стал никем Змінено 20 червня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 5 хвилин тому, US7IGN сказав: Можна припустити що ті книжки не про вас були. Перегляд тисяч голлівудських фільмів не зроблять вашу жінку кінозіркою ))) Книжка - то завжди переосмислений життєвий досвід автора. І в цілому воно все наче так. Читаєш і думаєш - це про мене. Але є нюанси. І от на цих нюансах і будується життя. І в кожного вони різні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 6 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Книжка - то завжди переосмислений життєвий досвід автора. І в цілому воно все наче так. Читаєш і думаєш - це про мене. Але є нюанси. І от на цих нюансах і будується життя. І в кожного вони різні. А скільки там піздежу, фантазій та недомовленостей, які все спотворюють) Чим би автор не балувався, головне щоб людям подобалося))) 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 (змінено) 1 час назад, Dmitriy_S сказал: Та який з мене інтелектуал, хоспадє. Ну прочитав кілька тисяч книжок, але життя показало, що все не так, як в книжках пишуть... сарказм стосовно чоловіків , та здоровий цинізм стосовно баб - вірна ознака інтелектуала ще з часів , коли Людство перебувало в архаічному стані Змінено 20 червня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 18 годин тому, Dmitriy_S сказав: Саме цікаве у всьому цьому, що у вас з Бездомним один брак. Я щось пропустив?Ця якесь нововведення після параду? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 18 годин тому, Dmitriy_S сказав: Саме цікаве у всьому цьому, що у вас з Бездомним один брак. Тобто ви інакшого і не пробували. Але з умним відом розсуждаєте як воно може бути:)) Цианід не обовʼязково самому куштувати, щоб удостовіритися. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 18 годин тому, US7IGN сказав: якщо ви не були на паті з мадярками то Карпат не бачили. але є ризик сильно подряпатися 😂 https://www.facebook.com/share/p/Tbxo24cGR4nRm2q9/?mibextid=WC7FNe Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 18 годин тому, Dmitriy_S сказав: Давайте чесно, скільки у вас жінок було, яких ви трахали? Так сказати, розставимо досвід до теорії? Ви так зацікавилися, ніби в чергу стати хочете. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 (змінено) 22 хвилини тому, ozor сказав: Цианід не обовʼязково самому куштувати, щоб удостовіритися. Доречі, про цианід. Глянув я тут нещодавно напівдокументальний фільм "Mar adentro" (іспанською мовою). Чувак 25 років стрибнув зі скелі в море і звернув собі шию. Після чого пролежав повністю паралізований ще 27 років, аж поки не знайшов спосіб випити цианід. Цю сцену в фільмі дуже скоротили (і згладили) порівняно з реальністю. Так от, стрибнув зі скелі він щойно після того, як подивився на дівчину. Ну просто співпадіння. Змінено 20 червня 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 18 годин тому, Dmitriy_S сказав: Щось тут мене багато стало. Це пєчально. А де ж гуру Бездомний? Чому тут? Ви вже скрізь за трахали. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 1 година тому, ozor сказав: Цианід не обовʼязково самому куштувати, щоб удостовіритися. Женіться. Не повірите, але це дуже інтєрєсно. Хоча б для опита. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 1 година тому, ozor сказав: Чому тут? Ви вже скрізь за трахали. Якщо вас трахають, значить ви жінка. Звикайте:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз