Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) В 14.10.2020 в 13:53, OlaR сказал: Могу добавить. По имению мужика, единственный смысл жизни бабы - быть его прислугой и рожать детей. Все! Главным и единственным достижением, которое может быть у бабы, это найти мужика, который ее и потомство будет обеспечивать. И чем богаче найденный мужик, тем выше достижения бабы. При этом такие нюансы, как ВЗАИМНОЕ чувство, считается блажью полной. То, что девочку может интересовать еще что-то в жизни, рассматривается как явный недостаток. А то, что она в чем-то может быть круче мужика, то вообще пороком. Так что тот факт, что она зарабатывает больше, женщине положено скрывать не только от посторонних, но и от мужа. И мудрая женщина должна в случае наличия такого порока, всем рассказывать, что она не работает, а просто муж РАЗРЕШИЛ ей так развлекаться! Бо как же так! Кроме того в 18 лет девочка должна уже отправляться на поиски. Потому как девственница в 25 уже как-то стремно, а секс до брака - табу. При этом ее избранник уже на момент знакомства должен заработать минимум на квартиру. Иначе нефиг девочке на него внимания обращать. Оля більше сказала . Оля - не баба. Оля - розумна . Олі вистачило розуму п'ять разів шлюб не брати . чи все ж таки баба , бо пише про якісь взаємні почуття до чого дотрахалися королі , можна побачити по портретам бурбонів та габсбургів Змінено 5 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 29 хвилин тому, Бездомный сказав: але сам він , на відміну від описаноїї ним иліти , одружувався аж п'ять разів Та навіть люди, сильно розумніші за кота (у яких вже в 35 було кілька мільйонів) або той же професор із Оксфорда (який написав купу книжок про еволюцію і ДНК) - і ті не можуть відмовитися від повторного вступу в ту ж саму калюжу (4 рази!) і не здатні опиратися печерному інстинкту. ) Природа міцно тримає своїх біороботів за бейци )) Змінено 5 годин тому користувачем vadimv 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 4 минуты назад, vadimv сказал: Та навіть люди, сильно розумніщі за кота (у яких вже в 35 було кілька мільйонів) або той же професор із Оксфорда (який написав купу книжок про еволюцію і ДНК) - і ті не можуть відмовитися від повторного вступу в ту ж саму калюжу і не здатні опиратися печерному інстинкту. ) Природа міцно тримає своїх біороботів за бейци )) зарікалася свиня гівно їсти ... біжить - аж дві купи лежть ам-ам- і з'їла Змінено 5 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 годину тому, Бездомный сказав: але сам він , на відміну від описаноїї ним иліти , одружувався аж п'ять разівь тобто мужиг Я з научними дослідницькими цілями. Як казав мій товариш, Діма, нахyй воно тобі треба, кожна наступна жінка обходиться дорожче попередньої. Але ж воно інтєрєсно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 29 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Я з научними дослідницькими цілями. Це правильно! Справжній дослідник калу просто зобов'язаний прищепити собі як не холєру з чумою, так хоча б сіфіліс ) 4-5 разів поспіль )) Змінено 3 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 хвилин тому, vadimv сказав: Це правильно! Справжній дослідник калу просто зобов'язаний прищепити собі як не холєру з чумою, так хоча б сіфіліс ) 4-5 разів поспіль )) Ну, в шлюбі не все так погано, особливо якщо етичними нормами не заморачуватися 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 12 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Ну, в шлюбі не все так погано, особливо якщо етичними нормами не заморачуватися Я от читаю гуру счастлівого брака і так і не догнав, на кой хєр тоді взагалі женитися, якщо не заморачуватися? ) Може ви розкажете, маючи неабиякий досвід? )) Чи їм (вам) по приколу всі оті скандали, істерики, маніпуляції і розділ майна включно з дітьми? Це ж якийсь ізащрьонний мазохізм почище їзди на батарейках ) Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, vadimv сказав: Я от читаю гуру счастлівого брака і так і не догнав, якого хєра тоді взагалі женитися, якщо не заморачуватися? ) Може ви розкажете, маючи неабиякий досвід? )) Чи їм (вам) по приколу всі оті скандали, істерики, маніпуляції і розділ майна включно з дітьми? Це ж якийсь ізащрьонний мазохізм почище їзди на батарейках ) З дітьми в котів проблем нема, з дітьми головне - воврем'я роздать. А майно, гроші... Что для матросов дєньгі - пиль морская Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, Dmitriy_S сказав: З дітьми в котів проблем нема, з дітьми головне - воврем'я роздать. А майно, гроші... Что для матросов дєньгі - пиль морская Схоже, це була відповідь від токсоплазми ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 хвилин тому, vadimv сказав: Схоже, це була відповідь від токсоплазми ) Тю, ви все ще зациклюєтеся на матеріальних благах? А я думав вас попустило після того як полишили свої тяжкою працею збудовані "кірпічі" під шиферною кришею Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Тю, ви все ще зациклюєтеся на матеріальних благах? А я думав вас попустило після того як полишили свої тяжкою працею збудовані "кірпічі" під шиферною кришею Нє, мені інакше ніяк не зрозуміти таку тягу жонатиків до серійного мазохізму.) Мабуть самі не можуть собі перфоратором дірку в черепі просвердлити, тому шукають якусь скажену бабу з ложечкою )) Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, vadimv сказав: Нє, мені інакше ніяк не зрозуміти таку тягу жонатиків до мазохізму.) Мабуть самі не можуть собі перфоратором дірку в черепі просвердлити, тому шукають якісь скажену бабу з ложечкою )) Ви мабуть і екстремальні види спорту не розумієте:)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Ви мабуть і екстремальні види спорту не розумієте:)) Двух вещей хочет настоящий мужчина — опасностей и игры. Именно поэтому ему нужна женщина — как самая опасная игрушка (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 37 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Ви мабуть і екстремальні види спорту не розумієте:)) Я дуже полюбляю гідроцикл, швидку їзду на машині, літаки, плигав з парашутом, плавав у океані поряд з акулами, купався там же вночі, сплавлявся по річці з крокодилами, рафтив на Чорному Черемоші, піднімався на Говерлу, спускався на зіп-лайні, їздив на підніжці пікапа у Патайї і фоткався поряд з живим тигром ) Але я не розумію цей серійний мазохізм з прищепленням холерного вібріону... 35 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Двух вещей хочет настоящий мужчина — опасностей и игры. Именно поэтому ему нужна женщина — как самая опасная игрушка (с) Довбні сприймають скажену мавпу з гранатою за "іграшку" ))) Результат прогнозований )))) Домілола навіть з резиновою бабою теж долітався ))))) Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: Я дуже полюбляю гідроцикл, швидку їзду на машині, літаки, плигав з парашутом, плавав у океані поряд з акулами, купався там же вночі, сплавлявся по річці з крокодилами, рафтив на Чорному Черемоші, піднімався на Говерлу, спускався на зіп-лайні, їздив на підніжці пікапа у Патайї і фоткався поряд з живим тигром ) Але я не розумію цей серійний мазохізм з прищепленням холерного вібріону... Значить до жінок ви ще не дорослих, це наступний рівень. Для розуміння можете спробувати подратувати тигра, находячись разом з ним у клітці Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 10 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Значить до жінок ви ще не дорослих, це наступний рівень. Для розуміння можете спробувати подратувати тигра, находячись разом з ним у клітці Та бенгальськи тигри взагалі виглядають сцинкунами - бояться дрібної лисої мавпи з електрошокером ) От крокодили - то інша справа ) Але вони тупуваті )) Карочє, згадалася інша аналогія - був такий собі гонщик Формули 1 Нікі Лауда, який казав, що поряд з ним в машині завжди знаходиться смерть. Звісно ж розбився вщент, став інвалідом, але ганяти не припинив. Клініка, карочє ))) Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 7 хвилин тому, vadimv сказав: Та бенгальськи тигри взагалі виглядають сцинкунами - бояться дрібної лисої мавпи з електрошокером ) От крокодили - то інша справа ) Але вони тупуваті )) Карочє, у мене з'явилася інша анналогія - був такий собі гонщик Формули 1 Нікі Лауда, який казав, що поряд з ним в машині завжди знаходиться смерть. Звісно ж розбився вщент, став інвалідом, але ганяти не припинив. Клініка, карочє ))) Любив колись дивитися Формула 1. Ще в ті часи, коли суперничали Алєн Прост і Айртон Сєнна. А потім прийшов Шумахєр з його німецькою педантичністю і воно стало нецікавим. Нагадати як Шумахєр закінчив? Змінено 2 години тому користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 17 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Нагадати як Шумахєр закінчив? Женився і поїхав відпочивати з дружиною в Альпи. Досі відпочиває... 17 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: А потім прийшов Шумахєр з його німецькою педантичністю і воно стало нецікавим. Шумахер і на Топ Гір приходив, але Бен Колінз їздив краще ) Не кажучи вже про Тома Круза )) Змінено 1 година тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 28 хвилин тому, vadimv сказав: Та бенгальськи тигри взагалі виглядають сцинкунами - бояться дрібної лисої мавпи з електрошокером ) От крокодили - то інша справа ) Але вони тупуваті )) Карочє, згадалася інша аналогія - був такий собі гонщик Формули 1 Нікі Лауда, який казав, що поряд з ним в машині завжди знаходиться смерть. Звісно ж розбився вщент, став інвалідом, але ганяти не припинив. Клініка, карочє ))) www.instagram.com/reel/DNOcZGUoFTa/?igsh=MXA0MHBmOHNnNnB4aQ== 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 16 хвилин тому, vadimv сказав: Женився і поїхав відпочивати з дружиною в Альпи. Досі відпочиває... Шумахер і на Топ Гір приходив, але Бен Колінз їздив краще ) Не кажучи вже про Тома Круза )) Все можна прив'язати до женитьби:) Якщо не дивитися з іншого боку:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 40 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 40 хвилин тому 1 година тому, vadimv сказав: Шумахер і на Топ Гір приходив, але Бен Колінз їздив краще ) Не кажучи вже про Тома Круза )) З цікавого там лише коментар I can't fathom that Tom is only 2 years younger than Clarkson... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 32 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 32 хвилини тому (змінено) 7 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: I can't fathom that Tom is only 2 years younger than Clarkson... Саме так і виглядають наслідки споживання пива (я про Кларксона) Змінено 32 хвилини тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 23 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 23 хвилини тому (змінено) 15 хвилин тому, vadimv сказав: Саме так і виглядають наслідки споживання пива (я про Кларксона) Тож пийте вино, будете жити довго і щасливо:) А ваші однолітки помруть у тверезості:) Змінено 16 хвилин тому користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз