ozor Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 години тому, Dmitriy_S сказав: Все можна прив'язати до женитьби:) Якщо не дивитися з іншого боку:) Це ціла філософія, одні дивляться на світ, через кізду, інші-через дупу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 хвилини тому, ozor сказав: Це ціла філософія, одні дивляться на світ, через кізду, інші-через дупу. І тільки обрані через очі:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 5 часов назад, Dmitriy_S сказал: Двух вещей хочет настоящий мужчина — опасностей и игры. Именно поэтому ему нужна женщина — как самая опасная игрушка (с) але ж він так і не одружився 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Тільки що, Бездомный сказав: але ж він так і не одружився Я в законному браку теж лише раз був:) Свідоцтво про розлучення так і не забрав:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 хвилини тому, Бездомный сказав: але ж він так і не одружився Як казав один пацієнт дурки - я хоч і божевільний, але ж не ідіот ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 минуту назад, vadimv сказал: Як казав один пацієнт дурки - я хоч і божевільний, але ж не ідіот ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 🤣 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз