Бездомный Опубліковано: У вівторок в 05:51 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 05:51 (змінено) Это видео мощнейший концентрат истинной мужской базы. Змінено У вівторок в 05:55 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: У вівторок в 06:03 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 06:03 8 годин тому, Dmitriy_S сказав: Я ото з ChatGPT спілкувався кілька годин щодо майбутнього України і міграційної політики Приховати вміст ПІДСУМОК (коротко, без води) 1️⃣ У чому суть проблеми Україна має катастрофічно низьку народжуваність Навіть ідеальна соціальна політика не змусить масово народжувати тих, хто не хоче Масова міграція без ціннісного відбору → анклави, конфлікти, нуль демографічного ефекту 2️⃣ Яке рішення працює ❌ Не працює імпорт чоловіків імпорт готових сімей (слабка інтеграція, анклави) “економічна” міграція без шлюбної логіки ✅ Працює Селективна жіноча трудова міграція + стимули до шлюбу з українцями + діти в Україні 3️⃣ Чому саме Філіппіни християнські цінності сильна орієнтація на шлюб готовність до 2–3 дітей низька конфліктність мінімальний ризик анклавів висока інтеграція дітей (український батько) 👉 Єдиний реалістичний донор для масової шлюбної міграції 4️⃣ Масштаб для громади 25 000 75–100 жінок/рік 5 років → 375–500 жінок 250–325 шлюбів 400–520 дітей за 10 років стабілізація садків і шкіл жодних соціальних вибухів 5️⃣ Чому сексуальний фактор важливий філіппінська модель → стабільний інтим у довгострокі менше “холодних шлюбів” менше розлучень на 7–12 році вища конверсія “шлюб → діти” Для демографії важлива не яскравість, а стійкість. 6️⃣ Ключові умови успіху не більше 0.3–0.4% населення громади/рік розселення дрібними групами мова + робота обовʼязково ВНЖ і ПМП не автоматично, а за шлюб + інтеграцію жорсткий контроль проти фіктивних шлюбів і трафіку 7️⃣ Червоні лінії ❌ анклави ❌ гуртожитки ❌ “шлюби за паспорт” ❌ закриті діаспори ❌ сексуалізація або посередництво Там багато цікавого, але з філіппінками ви вгадали, це оптимальна модель:))) ЧатЖПТ вам не скаже правду, я скажу ) Ані філіпінки, ані люди взагалі вже не потрібні. Ні у вигляді робочої сили, ні у вигляді споживачів, ні у вигляді домашніх тварин. Зараз в Україні обкатується модель їхнього тотального знищення. Далі буде... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: У вівторок в 06:23 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 06:23 (змінено) 41 хвилину тому, Бездомный сказав: Это видео мощнейший концентрат истинной мужской базы. 29.06.2022 в 07:57, vadimv сказав: Прокинувся сьогодні від того, що нарешті згадав де, як, коли і з ким я зхибив. Ще з початку 80-х до середини 90-х я мав переконання, що мені тут не місце, "втікай, бо скоро буде війна", а головне - що я не хочу ані шлюбу, ані сім'ї, ані постійної подруги - шлявся по чужих. Поки наприкінці 90-х не зустрівся з однією абсолютно розкішною (зовні) бабою - і тут у голові наче щось клацнуло - захотілося мати щось своє, власне, постійне. Активувався ген власництва. І ще одне спостереження за життям - чому(сь) саме у бабів зайва вага, невиліковний жіночий алкоголізм, шопоголізм, інстаграм та інші залежності - тому що неокортекс у них працює так-сяк, не дуже він їм потрібний. Його замінюють базальні структури рептильного мозку і лімбічної системи, які працюють на базових програмах виживання - жрат, спат, трахаться. Все. Шахмати, музика, живопис, поєзія туди не входять. Максимум - це танці і селфі, тобто самопрезентація себе як сексуального об'єкта. А якась інтелектуальна праця взагалі викликає гострий біль нижче спини і бажання знайти оленя, який погодиться забезпечувати. Змінено У вівторок в 06:32 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: У вівторок в 06:44 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 06:44 (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: І ще одне спостереження за життям - чому(сь) саме у бабів зайва вага, невиліковний жіночий алкоголізм, шопоголізм, інстаграм та інші залежності - тому що неокортекс у них працює так-сяк, не дуже він їм потрібний. Його замінюють базальні структури рептильного мозку і лімбічної системи, які працюють на базових програмах виживання - жрат, спат, трахаться. Все. Шахмати, музика, живопис, поєзія туди не входять. Максимум - це танці і селфі, тобто самопрезентація себе як сексуального об'єкта. А якась інтелектуальна праця взагалі викликає гострий біль нижче спини і бажання знайти оленя, який погодиться забезпечувати. ну , як би , дресувати любіму абізяну - одне з базових задоволеннь чоловіка . без обізяни поряд - стає нудно . а без дітей - на мою думку - житя взагалі втрачає сенс . я розумію , що зараз йду по тонкому льоду , але ... що є - те є . просто науку дресування любімої обізяни хлопчик пізнає не в школі , а спостерігаючи за стосунками батька і матері в сім'ї. в неповних сім'ях , або в "повних" де на касі - баба - діти виростають зкаліченими слимаками. Змінено У вівторок в 07:59 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: У вівторок в 06:50 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 06:50 (змінено) 12 хвилин тому, Бездомный сказав: ну , як би , дресувати любіму абізяну - одне з базових задоволеннь чоловіка . Ну таке собі задоволення - на трієчку. 12 хвилин тому, Бездомный сказав: просто науку дресування любімої обізяни хлопчик пізнає не в школі , а спостерігаючи за стосунками батька і матері в сім'ї. Та вони гризлися все життя з раннього ранку до пізньої ночі і з молодості до самої могили. Братєльник і собі знайшов голосисту жучку, яка на нього гавкала без перестанку. Дід в селі свою бабу ганяв по двору нагайкою і чоботи нввздогін кидав. Все, як Докінз заповідав... Один тільки двоюрідний дід жив собі спокійно без баб - ходив до лісу по гриби і ягоди. Бо його єнкаведисти в гулагу зробили інвалідом і баби йому були непотрібні... Змінено У вівторок в 06:56 користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: У вівторок в 06:52 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 06:52 (змінено) ставлення до баби має бути , як до свійської худоби - кобили. або вона кориться , або її позбуваються . нікому не потрібна худоба , как весь час прагне тебе знищити . так само й з бабою. Змінено У вівторок в 07:42 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: У вівторок в 06:53 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 06:53 (змінено) 43 минуты назад, vadimv сказал: Ну таке собі задоволення - на трієчку. та всі задоволення - всередньому на трієчку ( і це ще в кращому випадку )- згодом звикання притупляє , або взагалі вбиває кайф Змінено У вівторок в 07:34 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: У вівторок в 06:58 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 06:58 (змінено) 2 часа назад, vadimv сказал: Ну таке собі задоволення - на трієчку. Та вони гризлися все життя з раннього ранку до пізньої ночі і з молодості до самої могили. Братєльник і собі знайшов голосисту жучку, яка на нього гавкала без перестанку. Все, як Докінз заповідав... ну , мені певною мірою пощастило - татко був по вуха у позашлюбному коханні з городською смокталкою на 15 років молодшою за нього( я про те раптово дізнався 30 років по тому ) , а я змалечку бачив , як з олімпійським спокоєм - невимушено - природно він дресував нелюбіму абізяну - тримав баланс значущості перед бабою , до якої давно охолонув ( якщо вагалі колись горів ). це були дуже цінні уроки з предмету "стосунки всередині сім'ї". Тож певною мірою , татову коханку навіть є за що подякувати . Змінено У вівторок в 08:55 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: У вівторок в 08:22 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 08:22 піхвота , така піхвота Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: У вівторок в 08:43 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 08:43 (змінено) Трясеться земля під трьома, чотирьох знести не може вона: під рабом, коли він зацарює, під нерозумним, як хліба наїсться, під розпусницею, коли взята за жінку, невільницею, коли вижене пані свою ... Книга приказок Соломонових, глава 30 Приповісті 30:21-23 © Біблія Онлайн Змінено У вівторок в 08:58 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: У вівторок в 12:05 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 12:05 (змінено) 6 годин тому, vadimv сказав: ЧатЖПТ вам не скаже правду, я скажу ) Ані філіпінки, ані люди взагалі вже не потрібні. Ні у вигляді робочої сили, ні у вигляді споживачів, ні у вигляді домашніх тварин. Зараз в Україні обкатується модель їхнього тотального знищення. Далі буде... До речі, про сексуальний аспект шлюбу з філіппінками чатжпт взагалі в своєму аналізі не згадував. Прийшлося окремо в нього про це випитувати. Ну воно й логічно, що ти візьмеш з залізяки, воно те потрахаться для нього неважливо. То тільки людям цікаво. Та й то відношення до цього з роками змінюється. Чорт (спокусливо). На блядки підем сьогодня? Іван Опанасович. Та шо я, пацан? Я в армії так наїбався, що противно згадувать. Я вобщє ото їбаться не понімаю - ну шо тут такого? Штрикаєшь, штрикаєшь, а спроси - на хуя? Я б краще вина б ото випив… Чорт (не скільки не здивувавшись). Давай стакани. (с) Змінено У вівторок в 12:05 користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: У вівторок в 17:03 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 17:03 (змінено) 4 часа назад, Dmitriy_S сказал: До речі, про сексуальний аспект шлюбу з філіппінками чатжпт взагалі в своєму аналізі не згадував. Прийшлося окремо в нього про це випитувати. Ну воно й логічно, що ти візьмеш з залізяки, воно те потрахаться для нього неважливо. То тільки людям цікаво. Та й то відношення до цього з роками змінюється. Чорт (спокусливо). На блядки підем сьогодня? Іван Опанасович. Та шо я, пацан? Я в армії так наїбався, що противно згадувать. Я вобщє ото їбаться не понімаю - ну шо тут такого? Штрикаєшь, штрикаєшь, а спроси - на хуя? Я б краще вина б ото випив… Чорт (не скільки не здивувавшись). Давай стакани. (с) шлюб - то не про секс , шлюб - то про бабки Змінено У вівторок в 17:03 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: У вівторок в 18:43 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 18:43 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: У вівторок в 19:31 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 19:31 www.instagram.com/reel/DSrqFKdDCI1/?igsh=MW1mY2h0NWEzNHEzMQ== Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: У вівторок в 20:41 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 20:41 www.instagram.com/reel/DS7ArVfkdf4/?igsh=MXhpOXB5dW12N3hheA== Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: учора в 12:55 Поділитись Опубліковано: учора в 12:55 www.instagram.com/reel/DMc0X7utOi2/?igsh=MTh3YW01bmF6cXBmaQ== 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 14:15 Поділитись Опубліковано: учора в 14:15 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 14:17 Поділитись Опубліковано: учора в 14:17 (змінено) 1 час назад, ozor сказал: www.instagram.com/reel/DMc0X7utOi2/?igsh=MTh3YW01bmF6cXBmaQ== яка несподіванка Змінено учора в 14:17 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 14:22 Поділитись Опубліковано: учора в 14:22 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 14:26 Поділитись Опубліковано: учора в 14:26 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 14:44 Поділитись Опубліковано: учора в 14:44 28 хвилин тому, Бездомный сказав: Ще один приклад того, що у лікарі йдуть хворі, щоб порішати власні проблеми. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 15:06 Поділитись Опубліковано: учора в 15:06 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому www.instagram.com/reel/DNpwHBNK58D/?igsh=Y201NmdmbTM1MzQ4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 2 хвилини тому (змінено) коли прострочена піхвомразь у 39 все ще хоче жирно вийти ззамуж дення ринопластики та броуліфтингу (підтяжка брів - ред.) 39-річній пацієнтці. лікар неналежно виконав свої професійні обов’язки під час прове Змінено 1 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз