Бездомный Опубліковано: В суботу в 13:21 Поділитись Опубліковано: В суботу в 13:21 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В суботу в 13:28 Поділитись Опубліковано: В суботу в 13:28 (змінено) 27 минут назад, ozor сказал: https://www.facebook.com/share/v/1P3McYRhBX/?mibextid=wwXIfr якийсь смітюх без чоловічої гідності 💩 Змінено В суботу в 13:35 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: В суботу в 18:03 Поділитись Опубліковано: В суботу в 18:03 Гідність? Це якось стосується особистого щастя? www.instagram.com/reel/DaS73yDtLxX/?igsh=ejY5MzhtZGNjZXBm Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 02:08 Поділитись Опубліковано: учора в 02:08 (змінено) Насчёт медалисток школьных и краснодипломниц. То ли мне на них везёт, то ли они все не состоялись как жены. Зачем тебе мужчина , если ты сама в себе утонула? (в собственном самолюбовании) Я я я я я я.... а где он? нах ты нужна в семье такая зацикленная на себе? Ты как рожать собираешься? Змінено учора в 07:27 користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 05:01 Поділитись Опубліковано: учора в 05:01 (змінено) 11 часов назад, ozor сказал: Гідність? Це якось стосується особистого щастя? www.instagram.com/reel/DaS73yDtLxX/?igsh=ejY5MzhtZGNjZXBm нема гідності - нічого не буде інстаграм не можу подивитися - Владелец аккаунта установил ограничения на просмотр своего профиля и контента. Змінено учора в 05:06 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 07:10 Поділитись Опубліковано: учора в 07:10 (змінено) 2 години тому, Бездомный сказав: інстаграм не можу подивитися - Владелец аккаунта установил ограничения на просмотр своего профиля и контента. Там якась розмальована фіфа коментує фотку шведської сім'ї Буніна - троє жінок і двоє чоловіків ) І розказує, хто ким кому доводиться ) PS: це мабуть за мотивами цієї фотки знімали фільм 3+2 )) Змінено учора в 07:33 користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 07:28 Поділитись Опубліковано: учора в 07:28 (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: Там якась розмальована фіфа коментує фотку шведської сім'ї Буніна - троє жінок і двое чоловіків ) І розказує, хто ким кому доводиться ) PS: це мабуть за мотивами цієї фотки знімали фільм 3+2 )) плюнь в кацапського володаря думок - влучиш в статевого збоченця , який вивалює свої збочення на загал Змінено учора в 08:27 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 07:34 Поділитись Опубліковано: учора в 07:34 (змінено) 6 хвилин тому, Бездомный сказав: плюнь в кацапського володаря думок - влучиш в збоченця Вєлікая культур-мультур дикунів-канібалів - вона така ) Змінено учора в 07:34 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 08:53 Поділитись Опубліковано: учора в 08:53 отакі вони нітакусі , якщо пошкребти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 12:04 Поділитись Опубліковано: учора в 12:04 (змінено) європейці давно так українок нахлобучують схема экономии на сурмамах — ушлые свекрови ищут своим сыночкам-корзиночкам жён, а потом выгоняют невестку и отбирают ребёнка. Со слов юристов, число обращений пострадавших от разводки женщин выросло в три-пять раз за последнюю пару лет. Способ помогает не тратиться на услуги суррогатных матерей, которые в Москве стоят 2-4 млн рублей, — и это только гонорар, до 700к рублей ещё выходят расходы на еду, повседневные нужды и врачей. Жертвы утверждают: их используют как инкубатор. Сначала мужчина имитирует настоящий роман и влюблённость, женится, и пара заводит ребёнка. Первое время с девушкой играют в счастливую семейную жизнь, потом её начинают абьюзить всей семьёй, угрожать и делать всё, чтобы ушла. Если не получается — детей прячут, не дают видеться с мамой и увозят за границу. Пока несчастная годами судится за ребёнка — малыш забывает её. Всё это время его воспитывают отец и свекровь. Главное условие: изначально выбрать простую женщину, без денег и связей. Аж целых три случая, а мужиков так в половине браков используют и относятся как к говну всей жонушкиной роднёй. И при разводе отжимают всё что можно. Змінено учора в 15:51 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 13:16 Поділитись Опубліковано: учора в 13:16 (змінено) Что ты делаешь не так? Ты раздаешь деньги психологам, коучам, астрологам и тарологам! Кому нужна такая ? Змінено учора в 13:17 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: учора в 19:33 Поділитись Опубліковано: учора в 19:33 https://www.facebook.com/share/r/18bsgVp7Jx/?mibextid=wwXIfr Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому (змінено) це шедевр - однозначно постфертильна піхвота у пошуках кохання купи собі самотик . Змінено 23 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому (змінено) 2 часа назад, ozor сказал: https://www.facebook.com/share/r/18bsgVp7Jx/?mibextid=wwXIfr каменти піхвоти - вишукана гостра страва з баби педагог - як з лайна куля . навчати бабі я не дозволяю (с) Змінено 23 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому страшно строить дом на двоих как то боязно что то лень (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) Змінено 14 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) Выпросил себе роль «Кузнечика», был женат на балерине, которая его била Змінено 13 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) купуйте самотики Змінено 13 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому купуйте самотики Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 31 хвилину тому, Бездомный сказав: Нахіба їй їздити на машині за рульом? Це ж тяжка праця, ще й присісти можна на багато років. Краще зразу лімузин чи кабріолєт з шофером ) Або хоча б Теслу з автопілотом і без руля )) Змінено 12 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: Нахіба їй їздити на машині за рульом? Це ж тяжка праця, ще й присісти можна на багато років. Краще зразу лімузин чи кабріолєт з шофером ) ну не знаю - моя баба готує , кермує , народила мені двох красунчиків ( налаштована була на більше ) , смокче як новий пилосос і б'ється за мене відчайдушно , як медоїд (з огляду на долі ровесників - родичів та знайомих - сам в шоці , що такі бабИ взагалі трапляються ). якщо баба не така - навіщо вона взагалі ? доречі , теща була така сама , але - відносно тестя ( мене вона ненавидила ) і так - згідно апостола Івана Єфремова - природні великі цицьки в баби - то маркер придатної баби . плоскодойки - то не жінки , а підори з піхвою . шпекати пласку від природи бабу - томайже те саме , що гомоєбля . це ж одна з найгеніальніших реплік всіх часів і народів - пласкодойки - то генетичне сміття мне би лучше вон ту - сісястую (с) Змінено 10 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) піхвота , витягни прутня з рота и пошла она к нему , как в тюрьму (с) Змінено 8 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому піхвота не любить конкуренції Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз