Бездомный Опубліковано: В четвер в 15:03 Поділитись Опубліковано: В четвер в 15:03 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В четвер в 17:31 Поділитись Опубліковано: В четвер в 17:31 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 05:13 Поділитись Опубліковано: учора в 05:13 (змінено) Знайомлюсь дуже просто, підходжу і кажу: "Ти така красива, що я зараз помру", - і це діє, вона ж не хоче щоб я помер. В житті цілі немає, і я думаю, що не має бути. Я думаю, що ми всі отримуємо якийсь кайф, і задоволення від процесу. Думаю, що головне, це все ж таки процес. Так само як от про дівчат... Яка може бути ціль знайомства з дівчиною? Саме процес. Митець Змінено учора в 05:14 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 05:29 Поділитись Опубліковано: учора в 05:29 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 05:33 Поділитись Опубліковано: учора в 05:33 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 06:06 Поділитись Опубліковано: учора в 06:06 (змінено) 👍 Змінено учора в 06:07 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 06:22 Поділитись Опубліковано: учора в 06:22 (змінено) наиболее скандальным моментом Указа 118/11 стала отмена алиментов. Женщинам, забеременевшим и родившим вне брака, нельзя было требовать никакие выплаты от отца ребёнка, а также предъявлять наследственные, имущественные и иные претензии к нему. Мужчина мог добровольно признать ребёнка и платить деньги, но если не хотел этого делать – то суды просто не принимали заявления от матерей. Логика такого решения была простой, хотя и иезуитской: после войны на одного фертильного мужчину приходилось 9 фертильных женщин. Официально разрешить многожёнство власть не могла, а вот создать условия, когда видному мужчине можно без последствий «погулять» - вполне. Бытует история, что Сталин лично вписал пункт об отмене алиментов в готовящийся проект Указа. На недоумённый вопрос тогдашнего Председателя Президиума ВС СССР Михаила Калинина: «а кто же их кормить всех будет?», вошдь, затянувшись трубкой, ответил: «Государству нужны дети? Государство о детях позаботится!» Можно по-разному относится к сталинской инициативе, но факты – вещь упрямая. Уже через год после отмены алиментов рождаемость в СССР взлетела почти вдвое – до 4 млн. младенцев, появившихся в 1946 году. Змінено 23 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому (змінено) в конфлікті з бабою завжди слід ескалювати - поки баба не зіллється 👍 Змінено 23 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому (змінено) в неволе мужчины не размножаются Змінено 23 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) В 04.08.2018 в 00:53, МаТраС сказал: Ага чемпион Украины по кунилингусу😅 Це - нєтлєнка в меморіз Змінено 22 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому В 04.08.2018 в 22:03, Humanite сказал: Увы, но люди со временем меняются. И не всегда в лучшую сторону. 30 лет назад я встретил ту, которая через каких то 10 лет решила что поймала жар-птицу за хвост. Что у подруг съемные каморки без удобств, а у нее шикарная квартира, подругам приходится батрачить на двух работах чтобы выживать, а у нее полная чаша и времени на себя любимую 24 часа в сутки. Что корона на голове - это положено по жизни за то, что она одна такая на свете. Только не хватало пары сотен рабов. Начались гулянки с пьянками. Начались "поклонники" пока были деньги их поить. А я - работал. Работал чтобы в доме все было в достатке. баба з жиру сказилася їбать ти лох 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) В 04.08.2018 в 21:59, OlaR сказал: А ребенка оставили одного с мамой-алкоголичкой? :bad: Это жесть. Жалко не было сына? Мужики, а Вы своих детей вообще любите? Или рассматриваете как часть личного имущества жены? це Закон так дитину розглядає - як частину особистого майна баби Змінено 22 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 7 хвилин тому, Бездомный сказав: Основна програма біороботів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) В 04.08.2018 в 22:15, nataliko сказал: Они все так рассказывают а потом узнаешь что квартира, машина и все остальное подарок ее родителей или еще что то такое 😄 бумага все стерпит... піхвомразота охоче вважає ( видране в світу з м'ясом ) зароблене чоловіком "у шлюбі" спільно нажитим , а її придане ( без якого та дирка у м'ясі взагалі - суцільний непотріб ) - то її майно . не переплутайте оджружуються виключно лохи Змінено 22 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 11 минут назад, vadimv сказал: Основна програма біороботів. а навчати біороботу - бабі я не дозволяю апостол Павло Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому одружуються виключно лохи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) хто про що , а піхвомразота - виключно про те , як залізти в ліжко під статусного багатого та впливового лоха Змінено 20 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) вкладати в бабу бодай копійку = лохотрон мій родич - брат дружини - збудував піхвомразі шзн 2 з її батьками будинок на земельній ділянці її батьків , і звісно , посланий козі під хвіст Змінено 20 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) 40 летняя ДЕВОЧКА ищет МОЛОДОГО МУЖА! Змінено 18 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому одружуються виключно лохи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз