US7IGN Опубліковано: учора в 12:21 Поділитись Опубліковано: учора в 12:21 Виявляється я джобкуколд www.instagram.com/reel/Dbpq1bpsCFY/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 03.08.2026 в 20:52, Бездомный сказав: https://www.facebook.com/share/r/1BpFvebNHZ/?mibextid=wwXIfr Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 17 хвилин тому, ozor сказав: https://www.facebook.com/share/r/1BpFvebNHZ/?mibextid=wwXIfr "Що з першого разу було неясно?" (c) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 21 минуту назад, ozor сказал: https://www.facebook.com/share/r/1BpFvebNHZ/?mibextid=wwXIfr що з першого разу було не зрозміло ? випередив 👍 злобні каменти піхвоти та піхвосмоків маст рід Змінено 7 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 👍 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 21 хвилину тому, Бездомный сказав: 👍 Це як з ембріоном - за замовчуванням на перших тижнях він розвивається як дівчинка, і тільки коли на нього починає впливати тестостерон - відбувається перемикання на розвиток по чоловічому типу. А якщо цей вплив з якоїсь причини не відбувається - то народжується хлопчик без яєць. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) Лесь Подерв'янський Я майже весь час був одружений. Тричі. Звичайно, це було кохання.... З Машкою, третьою дружиною, познайомився в друзів на святкуванні дня народження в особняку на Нивках. Їхати не хотів, друзі завезли, бо я був того дня сумний. Дивлюся, а там одні блондінкі-развєдьонкі. Раптом бачу не блондинку і, так, нєразвєдьонку – рудувату брюнетку, яка регоче так, що чутно на сусідній вулиці. Я не міг не звернути на неї уваги. Вона була, по-перше, красива. По-друге, всі напівмертві, а вона – жива, сірники можна запалювать. Я подумав: "Якщо вже сюди прийшов, то треба чимось займатися". І підсів до неї ближче. Ми випили й почали на краю басейну танцювати танго смерті. Нє, не впали. А тоді прибігла одна білявка і сказала, що треба зняти штани з хазяїна дому, бо він в сраку п'яний. Ми з Марусею це зробили, що нас зблизило, і я у неї, канєшно, взяв тєлєфончік. Наступного дня зателефонував. Вона працювала на Бессарабці, зовсім близько біля мого помешкання. Я купив одну таку-сяку квітку, не пам'ятаю яку. Йду, дощ, дивлюсь: у калюжі вовтузиться рак. Живий. І я взяв його. Машка вийшла, я їй подарував квітку і рака. Вона спитала: "А як ти дізнався? Я – рак за гороскопом!" Змінено 6 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 👍 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) Не ходите вы в ЗАГС, неxyй там делать, сколько раз говорить. www.yaplakal.com/forum7/topic3107534.html Недавно друг звонил, один в один история, но правда пока до развода не дошло. И все началось после тренингов, коучей, повышения квалификации, за которые он и оплачивал))) Позже даже узнал что его ебанутая жена даже адвоката наняла для написания заявления в суд о разводе, за 30 000, которые у него же и взяла, типа это ей коучи так подсказали))) Змінено 4 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 години тому, Бездомный сказав: Лесь Подерв'янський Я майже весь час був одружений. Тричі. Звичайно, це було кохання.... З Машкою, третьою дружиною, познайомився в друзів на святкуванні дня народження в особняку на Нивках. Їхати не хотів, друзі завезли, бо я був того дня сумний. Дивлюся, а там одні блондінкі-развєдьонкі. Раптом бачу не блондинку і, так, нєразвєдьонку – рудувату брюнетку, яка регоче так, що чутно на сусідній вулиці. Я не міг не звернути на неї уваги. Вона була, по-перше, красива. По-друге, всі напівмертві, а вона – жива, сірники можна запалювать. Я подумав: "Якщо вже сюди прийшов, то треба чимось займатися". І підсів до неї ближче. Ми випили й почали на краю басейну танцювати танго смерті. Нє, не впали. А тоді прибігла одна білявка і сказала, що треба зняти штани з хазяїна дому, бо він в сраку п'яний. Ми з Марусею це зробили, що нас зблизило, і я у неї, канєшно, взяв тєлєфончік. Наступного дня зателефонував. Вона працювала на Бессарабці, зовсім близько біля мого помешкання. Я купив одну таку-сяку квітку, не пам'ятаю яку. Йду, дощ, дивлюсь: у калюжі вовтузиться рак. Живий. І я взяв його. Машка вийшла, я їй подарував квітку і рака. Вона спитала: "А як ти дізнався? Я – рак за гороскопом!" Вам так не буде. Доведеться трахати, те, що вже трахає мізки, роками. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 4 минуты назад, ozor сказал: Вам так не буде. Доведеться трахати, те, що вже трахає мізки, роками. розлучення - то гірше за пожежу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) Анекдот - оксюморон : баба запросила хлопця на побачення. Змінено 3 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз