Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Я хочу счастливый брак! А Вы?

immigrant

Рекомендовані повідомлення

17 хвилин тому, ozor сказав:

"Що з першого разу було неясно?" (c)

• Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

21 минуту назад, ozor сказал:

що з першого  разу було не зрозміло ? 

випередив :lol:👍

злобні каменти піхвоти та піхвосмоків маст рід :lol:

Змінено користувачем Бездомный
  • Хаха 1
Посилання на коментар

21 хвилину тому, Бездомный сказав:

👍

Це як з ембріоном - за замовчуванням на перших тижнях він розвивається як дівчинка, і тільки коли на нього починає впливати тестостерон - відбувається перемикання на розвиток по чоловічому типу. А якщо цей вплив з якоїсь причини не відбувається - то народжується хлопчик без яєць.

Посилання на коментар

Лесь Подерв'янський

Я майже весь час був одружений. Тричі. Звичайно, це було кохання....

З Машкою, третьою дружиною, познайомився в друзів на святкуванні дня народження в особняку на Нивках. Їхати не хотів, друзі завезли, бо я був того дня сумний. Дивлюся, а там одні блондінкі-развєдьонкі. Раптом бачу не блондинку і, так, нєразвєдьонку – рудувату брюнетку, яка регоче так, що чутно на сусідній вулиці. Я не міг не звернути на неї уваги. Вона була, по-перше, красива. По-друге, всі напівмертві, а вона – жива, сірники можна запалювать.

Я подумав: "Якщо вже сюди прийшов, то треба чимось займатися". І підсів до неї ближче. Ми випили й почали на краю басейну танцювати танго смерті. Нє, не впали. А тоді прибігла одна білявка і сказала, що треба зняти штани з хазяїна дому, бо він в сраку п'яний. Ми з Марусею це зробили, що нас зблизило, і я у неї, канєшно, взяв тєлєфончік.

Наступного дня зателефонував. Вона працювала на Бессарабці, зовсім близько біля мого помешкання. Я купив одну таку-сяку квітку, не пам'ятаю яку. Йду, дощ, дивлюсь: у калюжі вовтузиться рак. Живий. І я взяв його. Машка вийшла, я їй подарував квітку і рака. Вона спитала: "А як ти дізнався? Я – рак за гороскопом!"

764817889_1624360565727591_143259893730012032_n.jpg

• Хаха 1
Посилання на коментар

Не ходите вы в ЗАГС, неxyй там делать, сколько раз говорить.

www.yaplakal.com/forum7/topic3107534.html

Недавно друг звонил, один в один история, но правда пока до развода не дошло. И все началось после тренингов, коучей, повышения квалификации, за которые он и оплачивал))) Позже даже узнал что его ебанутая жена даже адвоката наняла для написания заявления в суд о разводе, за 30 000, которые у него же и взяла, типа это ей коучи так подсказали)))

Посилання на коментар

2 години тому, Бездомный сказав:

Лесь Подерв'янський

Я майже весь час був одружений. Тричі. Звичайно, це було кохання....

З Машкою, третьою дружиною, познайомився в друзів на святкуванні дня народження в особняку на Нивках. Їхати не хотів, друзі завезли, бо я був того дня сумний. Дивлюся, а там одні блондінкі-развєдьонкі. Раптом бачу не блондинку і, так, нєразвєдьонку – рудувату брюнетку, яка регоче так, що чутно на сусідній вулиці. Я не міг не звернути на неї уваги. Вона була, по-перше, красива. По-друге, всі напівмертві, а вона – жива, сірники можна запалювать.

Я подумав: "Якщо вже сюди прийшов, то треба чимось займатися". І підсів до неї ближче. Ми випили й почали на краю басейну танцювати танго смерті. Нє, не впали. А тоді прибігла одна білявка і сказала, що треба зняти штани з хазяїна дому, бо він в сраку п'яний. Ми з Марусею це зробили, що нас зблизило, і я у неї, канєшно, взяв тєлєфончік.

Наступного дня зателефонував. Вона працювала на Бессарабці, зовсім близько біля мого помешкання. Я купив одну таку-сяку квітку, не пам'ятаю яку. Йду, дощ, дивлюсь: у калюжі вовтузиться рак. Живий. І я взяв його. Машка вийшла, я їй подарував квітку і рака. Вона спитала: "А як ти дізнався? Я – рак за гороскопом!"

764817889_1624360565727591_143259893730012032_n.jpg

Вам так не буде.

Доведеться трахати, те, що вже трахає мізки, роками.

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, ozor сказал:

Вам так не буде.

Доведеться трахати, те, що вже трахає мізки, роками.

розлучення - то  гірше за пожежу

Посилання на коментар

Анекдот - оксюморон 

баба   запросила хлопця  на  побачення.:lol:

Посилання на коментар

Марк Мэдсен

en.wikipedia.org/wiki/Mark_Madsen_(basketball)

Марк Мэдсен (по прозвищу «Mad Dog») — бывший американский баскетболист и двукратный чемпион НБА, ныне успешный студенческий тренер. Выступал на позиции тяжелого форварда и центрового.

👍

Посилання на коментар

10 годин тому, vadimv сказав:

Це як з ембріоном - за замовчуванням на перших тижнях він розвивається як дівчинка, і тільки коли на нього починає впливати тестостерон - відбувається перемикання на розвиток по чоловічому типу. А якщо цей вплив з якоїсь причини не відбувається - то народжується хлопчик без яєць.

Але з дупою :lol:

www.instagram.com/reel/DbqzXFogqzE/

Посилання на коментар

22 минуты назад, US7IGN сказал:

Але з дупою :lol:

www.instagram.com/reel/DbqzXFogqzE/

схоже , там губи , цицьки , дупа - все фальшоване , все - фуфло .

врода - фальшива , а гроші хоче - справжні :lol:

Посилання на коментар

тому , що одружуються виключно  лохи 

Посилання на коментар

звідки беруться охуївші баби

Посилання на коментар

Вы что? Жить для себя? Вы в своём уме ? Да как вы смеете жить для себя ? Мохнатому кошельку это не нравится.

Посилання на коментар

Сніданок . Норман Роквел. 

1930 

767508451_1398257922368042_983692305294817689_n.jpg

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Бездомный сказав:

Сніданок . Норман Роквел. 

1930 

767508451_1398257922368042_983692305294817689_n.jpg

1930 рік у Америці (і не тільки там) був дуже "веселий" )

Художник мабуть вирішив, що передати весь жах на обличчі чоловіка він не зможе ))

А бабі пофіг ))) На її місці могла би бути кішка ))))

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...