Бездомный Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: 1930 рік у Америці (і не тільки там) був дуже "веселий" ) Художник мабуть вирішив, що передати весь жах на обличчі чоловіка він не зможе )) А бабі пофіг ))) На її місці могла би бути кішка )))) Норман Роквел - останній геніальний караваджист ( я б ще додав Віктора Зарецького ) оригінали його картин , які він малював на обкладинку тижневика "Сатедей івнінг пост" , зараз аукціони продають за мільйони , дессятки мільйонів долларів Змінено 12 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 👍 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому www.instagram.com/reel/DbV3XzQhNo6/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) Вот дешевка. То есть с простым человеком можно истерить и хамить, а тут обкакалась Хотите узнать какой человек на самом деле - посмотрите как он ведёт себя с обслуживающим персоналом Змінено 6 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) покарання Марсом Купідона Б. Манфреді. Ок. 1608. Холст, масло. Змінено 4 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 година тому, Бездомный сказав: Вот дешевка. Та нє, вона просто їбанута ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 7 минут назад, vadimv сказал: Та нє, вона просто їбанута ) Та нє , вона просто баба Змінено 4 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Лесь Подерв'янський Коли взяв шлюб уперше, крім кохання був розрахунок. Мені 25 років. Забрали в армію, і я знав: якщо одружуся, то отримаю відпустку. Її мені не дали, але оформили командіровку за фарбами. Я тиждень отривався. Розумів, після армії все одно доведеться одружитися. Бачив, що у Свєтки немає вад. Краще женитися на Свєтці, ніж якась дура все одно мене обкрутить. Настя з'явилася сама по собі. Ми із Свєткою не планували когось народити. Вона дізналася, що вагітна, прийшла і каже: "Ой, все…" Я: "І прекрасно!" Так це й має бути. Якщо жінка не дратує тебе 24 години на добу, то можна вважати, що це вже кохання. А якщо не дратує взагалі й може робити будь-яку дурню – то це вже велике кохання. Батько мене не виховував – він мене пи3див. Чи мав на це право? Я вважаю, що ні. Діти ніколи не бувають винні. Ні в чому. Винні завжди батьки. Свою доньку один раз ударив. Настя мала років 7 чи 8. Пішла гулять. А Свєтки не було, десь поїхала. Дванадцята ночі – малої нема. Друга ночі – я вже оббігав весь район, нема. Приходить: "Та-ато-о, я була в сусідки…" А там не було телефона. Вони з подружкою гралися. Я не витримав і дав ляпаса. Навіть не плакала. Якщо папа – мудак, а мама – лахудра, скільки ти дітей не виховуй, вони слухатися не будуть. Тому що для дітей ці батьки не є авторитетами. А якщо батько – герой, а мать – красавіца, то дітей і виховувать не треба. Вони намагатимуться бути схожими. Якщо є ідеальні стосунки – то в мене з Настею. Вона ставиться до мене як до друга і вчителя. Власне, до цього і зводилося моє виховання. Виховував її як художник і не ліз нікуди більше. Загальна тенденція така: діти люблять своїх батьків, але не поважають. Бо батьки старіють і стають нецікаві. І в цьому не винен ніхто. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) як бєлка обробляла четвертого лоха чоловіка 👍 Змінено 3 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) правильно назвати = правильно розуміти то ж ніщейоб - це той лох , хто їбе нищих баб Змінено 3 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 23 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 23 хвилини тому https://www.facebook.com/share/17wNsYx5Nv/?mibextid=wwXIfr Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз